Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MICHASIAmichasia79

DZIEWCZYNY, CZY ON MOŻE MNIE ZDRADZAĆ? POMOCY!

Polecane posty

Gość MICHASIAmichasia79
może to dlatego że mu loda nie robię..i że dziecko nie jest jego? co sądzicie?

Gość a ja a ja a jaaaa
PISAŁAM CI JUŻ POROZMAWIAJ Z NIM A NIE ŚWIRUJ bo teraz zachowujesz się jak gimgówno

nie wariuj, bo to tylko pogarsza sytuacje.jesli faktycznie czujesz intuicyjnie, ze cos jest nie tak to badz bardziej uwazna na zachowania meza. jesli faktycznie jest cos na rzeczy to wczesniej czy pozniej cos zauwazysz. to tylko kwestia czasu.

Gość asdfasdfa
Nie panikuj tylko przeanalizuj sytuację na spokojnie. Tak samo przeanalizuj jego zachowanie w ostatnim czasie. To jak się zachowuje w łóżku i czy często podejmuje inicjatywę w tym temacie czy to raczej Ty się starasz...

Gość Cevalek
A może koledzy mu zrobili głupi dowcip? Pomyślałaś o tym? Teraz będzie się musiał biedak tłumaczyć przed żoną. Wiem, bo mój tata ma kolegę w pracy, który ma strasznie zazdrosną żonę. On też zazdrośnik, ale z tego co wiem są udanym małżeństwem. Jeden z jego kolegów, największy jajcarz wsadził mu damskie majtki do torby ze śniadaniem. Traf chciał, że gość zajrzał po coś do torby przed pojechaniem do domu i znalazł te majtki. Gdyby jego żona następnego dnia znalazła majtki wkładając mu kanapki do torby, to miałby gość przesrane.

Gość jak dla mnie.....
Nie , autorko, nie wiem jak to jest. Dziecko nigdy nie spalo w naszym lozku, tylko w swoim lozeczku. Siedzisz cale dnie w domu z dzieckiem-co Cie tak meczy, ze nie masz ochoty na seks?

Gość jak dla mnie.....
co do sprawy rzekomej zdrady-prawdy i tak juz sie nie dowiesz.