Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka Kraków,

bzykam sie z kolegą i jest super :)

Polecane posty

Gość Anka Kraków,

bzykamy się od 2 tygdoni, jest nam ze sobą super, tęsknię za jego bliskością gdy go przy mnie nie ma bo sex jest bardzo bardzo na wysokim poziomie :) Czy to jest bez zobowian - napewno nie, bo obydwoje sie szanujemy i jestesmy wobec siebie lojalni, natomiast czy będziemy ze sobą w związku to czas pokaze, zadne z nas nie mowi nie :) Jestesmy po dosc długich ostatnioch zwiazkach i dlatego obydwoje zdecydowalismy ze nie ma się co pchać w zwiazek od razu, ale sex jak najbardziej :) Nikt nikogo nie zdaradza, spotykamy się to jest super, zawsze są pomysły nie tylko na sex. :):):)

Gość Anka Kraków,
jesli ktos jest zainteresowany podaje adres :Ankakraków@net.pl

Gość Anka Kraków,
haha SŁABY PODSZYW :) nie dziele sie swoim sexem z nikim innym oprocz tego chłopaka :D Przyjmij to do wiadomosci zazdrosny parszywcu :D

Gość mam beke-a
tak mysle i mysle i nie moge pojac ogormu twej inteligencj,w jakim celu postanowilas oglosic to na kaffe ?

Gość Anka Kraków,
ze szczęścia :)

Gość mam beke-a
niektorym do szczescia wystarczy tak niewiele

Gość Uroczy Szymuś
Może i nie pchacie się w związek ale ten kolo kolo pcha Cię dzie indziej.

Gość knehtm
to prowo pisane przez faceta, a jesli nie to conajwyzej przez jakas idiotke max 20letnia, a po ip stwierdzam ze nie jestes z krk tylko okolic lodzi, imie anka to zapewne tez nie jest twoje realne

tak tak :) nie mam 20 lat tylko 27. To przemyslana decyzja a wy od razu nie musicie dogryazac i pokazywac jaki jad w gębie macie :) Mi jest zajebiscie, a wy? phhhhiii ..

Jemu tez musi byc zajebiscie, wkoncu znalazl wora na sperme ktory sie cieszy i nie wymaga. :)

Gość knehtm
buhaha nie czarujmy sie, to prowo jakiegos gnoja:-)

hahaha, rozsmieszacie mnie :D:D a do twojej wiadomosci - coz mam wymagac skoro jest zajebiscie i chłopak się stara ? :D Tu nawet nie trzeba myslec o tym co mogłoby byc lepiej, bo jest DOSKONALE

Gość ...a za moment jedno z Was
sie zaangazuje, np.Ty, gdy kolega caly czas bedzie przekonany, ze nic Was przeciez nie laczy. Spotykacie sie jedynie na kumpelski seks... Sama zobaczysz z jakim hukiem wszystko sie zawali...

niekoniecznie musi sie zawalic. Przeciez jak jest fajnie i lubimy swoje towarzystwo, obydwoje deklarujemy ze to nie tylko sex ale jednak na razie nie chcemy mowic na nasze relacje DUŻYCH słów, to moze się to skończyć bardzo fajnym związkiem. Nie tylko hukiem. Jasne ze tak tez moze byc, ja tego nie wykluczam

Gość dgasdgas
Rzygam na ciebie szmato

Gość maria magdallena
to idz sie bzykaj bo widocznie zabraklo wam dzisiaj pomyslow i gnijesz na kaffe

Gość mariczka34
jakaś relacja się tworzy między wami:) ciekawe ..już coś i tak jest.Ważne co się dzieje między wami..a słowa to słowa

autorko, w wiekszosci przypadkow zako.c.h.u.je sie tylko jedna ze stron. Statystyki sa okrutne - takie "uklady" w wiekszosci przypadkow koncza rozczarowaniem. Komus zaczyna zalezec, a wspolne wyjscia do kina lub tez obecnosc "kolegi" ("kolezanki") na rodzinnych zjazdach zaczyna byc odbierana jako symptom budzacego sie uczucia. Deklaracje zadne jednak nie padaja. I moze byc tak, ze Twoj "przyjaciel" pewnego dnia zwierzy sie Tobie, iz sie...zakochal! Ale nie o Ciebie bedzie mu chodzic...

Gość mariczka34
jest seks bez zobowiazań...ludzie na wszystko moga się umówić

może tak, może nie. Na razie jednak jest jak jest i jest dobrze. Zobaczymy jak bedzoe pozniej, czy coś się zacznie zmieniać

mam takie dwie "pary" wsrod bliskich znajomych. W jednej, od kilku juz lat trwajacej, ona traktuje jego jak sposob na odwrocenie uwagi ciotek i babc wiecznie pytajacych kiedy chce zalozyc rodzine. On dba o jej samochod, wakacje, organizuje weekendy, a ona...laskawie mu na to pozwala. Czekajac na Ksiecia z bajki. Bo oczywiste jest, ze gdy trafi sie ktos lepszy, zaraz tego zostawi. Yyyyy....zostawi? Przeciez nie sa razem, wiec jakie "zostawi" ?! Wscieka sie, gdy tylko ktos zwroci jej uwage, ze faceta krzywdzi. O co nam chodzi, przeciez on wie, ze nie sa para? Drugi taki uklad wlasnie sie posypal. Nie wiem o co poszlo. Nawet nie chce wiedziec. Niby nie byli razem, ale zdaje sie ze jedno ma pretensje do drugiego, ze kogos sobie znalazlo... A niby uklad byl taki jasny...

Gość autorko ale to co robisz to
jest właśnie seks bez zobowiązań

Gość elefeannat
aniu, daj mu dzisiaj doopy;) albo chociaz zaproponuj , ze do niego wpadniesz bo chce ci sie bzykac :)