Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żółtowłosa jajecznica!

Jaki rozjaśniacz by włosy nie były żółte?!

Polecane posty

Rozjasniałam włosy u fryzjerki, widziałam że ma niebieski proszek :classic_cool: i rozjąśniacz z joanny :o włosy wyszły właśnie żółte 😡 2l temu rozjaśniałam u innej fryzjerki- miałam ładny blond kolor, niestety jej już nie ma :( Naturalny mój kolor to ciemny brąż. Zastanawiam się gdzie iść i czy pytać fryzjera czym rozjaśnia? wstyd mi chodzić z takimi włosami :o - od ostatniego rozjasniania jest już ponad 3 tyg, więc chyba można?? POMOCY!!!! :o :( 😭

Ponawiam, bo nie moge spać przez ten kolor!!!!

Gość Weronicca
Radzę Ci skorzystać z ponownej wizyty u dobrego tym razem fryzjera. Sama lepiej nie kombinuj z włosami, bo je nadmiernie przesuszysz i nie będą chwytały już totalnie żadnej farby. Niestety żółty blond to częsty problem pań, które z natury mają ciemny kolor włosów.

Gość haarekryschtau
Polecam rozjaśniacz ze Schwarzkopf - Ultra Light XXL

Wredny człowieku 😭 ja tu na pomoc licze, bo nawet z domu wstyd mi wyjść :( gdy pada zakładam kaptur i ide, ale jak jest ładnie to czje się jak kretynka.

Polecam rozjaśniacz ze Schwarzkopf - Ultra Light XXL Dzięki, poczytam o nim, bo normalnie nie moge żyć z tym kolorem :o

Gość jest taki szampon z joanny
który właśnie pozbawia włosy takiego żółtego odcienia po farbowaniu. Po kilku użyciach są efekty. Szampon kilkanaście złotych kosztuje. Nie pamiętam nazwy. Kolor tego szamponu to taki granat czy fiolet - szamponu, a nie butelki ;)

Uzywałam go, on eliminuje żółty odcień- nadaje platynowy blond. U mnie spowosował ... siwizne na końcówkach i pozostawił żółć przy skórze głowy :(

Gość ulicznaPoezja
http://www.youtube.com/watch?v=m25HfDWjk-I&feature=relmfu serdecznie polecam ten filmik!! naprawde wiele jest tutaj rzeczy przydatnych i ciekawych!! dzisiaj go obejrzałam i wkoncu wiem dokładnie co i jak robic a- czego nie robic:) która fraba jest fajna a która warto sobie darowac:)

Chodziło mi że używałam tego szamponu z joanny.. haarekryschtau co ja bym dała żeby to zadziałało!! skorzystam, dzięki bo aż mam doła przez ten odcień... :(

Gość ulicznaPoezja
dziewczyny jesli juz tu jestem chcialam zapytac o cos:) wczoraj myłam włosy moge dzisiaj nalozyc na nie farbe do włosów? tzn chodzi mi o kolor czy bedzie jednolity i czy nie bedzie sie jakos szybciej spierał??:)

Gość haarekryschtau
Tak o! Jeśli masz już rozjaśnione włosy w odcieniu żółtym, Ultra Light XXL weźmie to na stówę, a końcówki po rozjaśnianiu zawsze trzeba obcinać i nie 1 cm :) ale spokojnie ze 3-4 cm. Aby odcień blondu nie żółkł po czasie polecam Blonde Una Brighten-Up Shampoo :) Tipy od mojej córki (jest fryzjerką) i sprawdzają się przynajmniej u mnie :) A z natury jestem szatynką.

Filmik fajny :) skorzystam z rad. Wkurza mnie troche to że, wydałam 160zł!! i wyszła jajecznica :o

Gość ulicznaPoezja
ja mam to samo!! ile ja juz wydałam na odzywki farby maski fryzjerów.. nic mi niepomaga... po razjasniaczu wlosy sa straszne.. łamia sie krusza... nie rosna.. trzeba obcinac.. gdybym wczesniej wiedziała napewno bym sie na to nie zdecydowała az tak z marszu.. tylko powoli małymi kroczkami. ja dzisiaj farbuje na troszke ciemniejszy kolor zeby mi te włosy troche odpoczeły.. bo wiadomo jasny kolor niema pigmetu i z tad problemy z utrzymywaniem ich w dobrym stanie. biały kolor to jakby martwy włos. Nie stosuj rozjasniacza bo naprawde to jest dla włosów zabójstwo..

Gość ulicznaPoezja
lepiej schodzic powoli coraz to jasniejszymi farbami. Polecam ta ostatnia co jest na tym filmiku z garniera!