Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FKKFKKkdf88f

CZY KUPILYBYSCIE PALUSZKI RYBNE W BIEDRONCE??przeciez TO SAM SYF JEST I Z CHIN

Polecane posty

w kazdym sklepie - biala ryba nie oznacza odrazu pangi - i tak widzialam nie raz program z hodowla tych ryb - ryba ktora je same gowno ;) - zreszta nie ona jedna Karpie hodowlane jedza praktycznie to samo :/

Gość DFKFKF88GG8G8GG88G888GGGGDDs
faktycznie tez mam i patrze i pisze jak byk ze sklad to morszczuk anie biala ryba firma ZLOTA RYBKA ..z biedronki o tych samych mowimy?

Gość muffins_
na pudełku tych z biedronki pisze tłuczku od pangi-morszczuk i dorsz!!!!!

dorsz i morszczuk tez maja biale mieso, nie wprowadzaj ludzi w blad a jesli masz jakies ale, to napisz do spraw konsunenta i podaj firme o falszywe etykiety na swoich produktach

Gość O_o 2525
dokładnie o tych samych mówimy.

maradilha a czemu ty masz sztuczne usta ?kwas hialuronowy?czy silikon?

Ja sie musze zapytac - co za roznica miedzy ryba chinska a norweska? powaznie pytam - dorsz to dorsz a morszczuk to morszczuk - tak? Sposob lowienia inna ale ryba ta sama. Sposob chodowli (jesli chodowlana a nie morska) tez taki sam. O co wam chodzi?

Gość mnożenie nie pomoże
nie jedzcie parówek za 5,9 z biedronki błaaagam Was:)

NATURALNE??BEZ JAJ..WYGLADAJA JAK SZTUCZNE PODOBNA JESTES DO DODY CIESZYSZ SIE Z TEGO?

Gość dssdadsaffdsa
USWIADO RODZICOW ZE po japoni teraz ryb sie nie jada!!! PODNIESLI NORY TYLKO DLATEGO BY LUDZIE NADLA RYBY KUPOWALI RYBY PRZYCHODZA Z AZJI; SWIECA AZ.-.-p

Gość O_o 2525
Ja parówek nie jem, bo nie lubie :P

CZERWONA WIEWIORKA BO CHISNKIE SA CHODOWANE W GOWNIANYCH WARUNKACH I KARMIONE SWINSTWEM I CHEMIA ZAROWNO DORSZE JAK I MORSZCZUKI BO NIE SA Z MORZU TYLKO HODOWANA W WIELKICH STAWACH I KARMIONE SYFEM I NIE MAJA NAWET MIEJSCA ZYCIA BO SA ZATLOCZONE STRASZNIE GESTO W TYM STAWIE

Gość w każdym sklepiem
Sprawdzałam dawno temu,było wpisane biała ryba ,teraz już od kilku lat nie jem takich rzeczy,sama przygotowuję jedzenie :)

Gość mnożenie nie pomoże
i bardzo dobrze!!!zostań przy tym:P:D:D

Gość dla mnie kup
ja bym kupila i paluszki i wszystko inne , syf taki sam jak w osiedlowych wiec przemial wiekszy ......moze swiezsze??:P

Gość mnożenie nie pomoże
ooo a Ty masz swoją fotkę, faktycznie do Dody nie podobna:P

Gość O_o 2525
Jak Cię stać to ok. Mnie stać ewentualnie na dorsza i pstrąga (świeżego) jak jest w promocji to samo z makrelą:/ Łososia nie lubię. Niektórzy nawet na rybę z promocji nie mają dlatego jedzą paluszki i inne przetwory z ryb.

Gość grudniowaśnieżynka
ja tam bym nie ruszyła, ale to indywidualna sprawa..

Gość O_o 2525
a zapomniałam dodać-pewnie, że zostań przy swoim sposobie odżywiania-jest najlepszy. Fajnie, że masz czas i kasę na przygotowywanie zdrowych, nieprzetworzonych posiłków :)

Gość slodkawisnia
nie pamietam mowiac szczerze tej etykiety, od dawna nie kupuje paluszkow... nawet jezeli jest napisane ileś tam procent dorsza czy jakiejs tam ryby, to i tak ten dorsz to pewnie sa same odpady, czyli glowy dorsza i ości, a piekny bialy kolor i konsystencja tych paluszkow to zasluga chemii..

Gość mnożenie nie pomoże
i nie pijcie napojów do 1 zł to też morderstwo i też błaaagam:)

Gość dla mnie kup
nic nie jedzcie , bo peeee

Gość O_o 2525
To nie są mielone paluszki tylko z fileta.

Gość w każdym sklepiem
Nie przesadzajcie.Można zdrowo się odżywiać i nie wydawać mnóstwa pieniędzy,z łososiem to tylko przyklad. Czasu nie mam wiele,dużo pracuję i normalnie prowadzę dom,dobra organizacja i mozna znaleźć czas na przygotowanie zdrowego posiłku. Brak czasu to tylko wymowka

Gość O_o 2525
No wiesz w wolnym czasie wolę iść na basen albo poczytać książkę. Także wiesz, co kto lubi robić ;)

Gość haarekryschtau
A ja powiem, że nie wszystko syfskie co tanie i niemarkowe. Paluszki rybne z biedronki? A czy ktoś pomyślał, że np. Frosta proponuje tej samej jakości paluszki rybne z tym, że... płacimy za markę dodatkowo :) Paluszki rybne czy to z Biedronki czy to z innej sieci czy firmy różnią się przeważnie opakowaniem, marką, a robione są w ten sam sposób i z podobnego gatunku ryb :)

Moja młodsza nie lubi żadnych produktow miesnych ,to aby nie cudowac dodatkowych dań, nieraz jej do ziemniakow paluszki rybne kupie,nie koniecznie z biedronki, albo jakis filet rybny ugotuje/usmaże do ryzu lub makaronu Ze starszą nie mam takich dylematow bo jest nauczona ze je to co jest podane