Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

ostatnio ciągle słyuszę cześc od przystojnych facetów

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 19
22:26 [zgłoś do usunięcia] offerma to offerma szuka se baby na kafe? ­ Wyluzuj. Na pewno nie znajdzie.

Gość Zuzanna Amelia & 19
22:29 [zgłoś do usunięcia] Krwawa Wilczyca "Przecież tu żaden z prawików nie szuka kobiety." Byli tacy co szukali. ­ Byli i tacy co znalezli i tacy co znajda....

"dość zrozumiale w większości piszę" jak mistrz yoda, "ciemną stronę mocy w tobie wyczuwam" :D tyle że nie jesteś mistrzem yodą i nawet nie próbujesz go parodiować a po prostu próbując być oryginalna walisz takie stylistyczne byki że zęby bolą.

Gość Zuzanna Amelia & 19
22:30 [zgłoś do usunięcia] offerma darker się z jakimiś kafeteriankami spotykał w realu, pisał smsy i dzwoniłdo nich wieczorkami ­ Darker to akurat nastepny co sobie skutecznie zawalil szanse na poznanie jakiejs kobiety i to chyba nie tylko na kafe. A nastepny po nich jest chyba Argen. Przykro mi Argen - nic do Ciebie osobioscie nie mam - ale najprawdopodobniej jestes skreslony

Gość Zuzanna Amelia & 19
Argen - Chcialam po prostu napisac , ze jestes nieudacznikiem , przykro mi , ale takie sa moje spostrzezenia

"yle że nie jesteś mistrzem yodą i nawet nie próbujesz go parodiować a po prostu próbując być oryginalna walisz takie stylistyczne byki że zęby bolą." Tak ciężko wpaść na pomysł, że ktoś pisze jak mu wygodnie, nie kombinując nad składnią? Fakt, to zbyt trudne. Tak czy owak, dziękuję za uwagi poloniście, solennie obiecuję, że następną rozprawkę do szkoły napiszę stylem jednolitym. Aczkolwiek jeśli idzie o pisanie na kafe to pozwolę schować owe uwagi w miejscu gdzie światło nie dochodzi;) Zawsze można skorzystać z 3 wersu mojej stopki. ­ A teraz żegnam:P🖐️ Trzym się Zuzka;) ­ PS.Oczywiście jestem niepocieszona, że żadna pomarańczka loszką mnie nie nazwała chociaż, a Offuś nawet tytułu idiotki mi poskąpił, ale chyba muszę się z tym pogodzić😭

Gość Zuzanna Amelia & 19
zab-X - Wolisz byc knurem czy scierwem ?

Gość Zuzanna Amelia & 19
KW - kolorowych. Zaklad w dalszym ciagu aktualny.

"nie kombinując nad składnią? " no to chyba akurat ciebie nie dotyczy bo twoje wypociny są włąśnie tak przekombinowane że czasami trudno zrozumieć o co ci chodzi. ja wiem że chcesz na siłę być oryginalna ale żeby być oryginalnym to nie wystarczy chcieć, trzeba mieć trochę talentu. a jak się go nie ma to po co ludzi męczyć?

Gość Zuzanna Amelia & 19
Offerma - Jakie preferujesz kreacje na codzien ?