Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

ostatnio ciągle słyuszę cześc od przystojnych facetów

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 19
KW - masz racje ale tylko teoretycznie. Jak ktos sie podszywa pod inna osobe i robi to dlugo i systematycznie to najczesciej ma jakis okreslony powod i cel do takiej akcji.

Gość Zuzanna Amelia & 19
Mam problem z wrastajacym paznokciem , bola mnie i tak jakby pulsuja duze palce od stopy co mam z tym zrobic ?

Czyli Zuza sugerujesz, że pomarańczki nie chcą odejścia Żelka a jedynie wkurzenia go? Więc jednak jest na tyle istotną postacią w ich kafeteryjnym pobycie, że tracą czas na niego. Miłe^^

"przegapiłam na hasło pupa i lusia zawitała " no wiesz, jak się nie ma gdzie odezwać, to i pupa, i ekshumacja staroci takich jak Twoja flauta forever człowiekowi do palców przychodzi ;-)

Gość Zuzanna Amelia & 19
Offerma - A co zalozyles ? brazowe sztruksy i adidasy ?

"zakupiłem garnitur+koszula+krawat." w taim razie na mje zakupy trzeba dopiero wymyślić porównanie, bo nic istniejącego nie jest w stanie oddać stanu, który w efekcie zakupów jest obecnym stanem rzeczy w tej materii ;-)

"zakupiłem garnitur+koszula+krawat." Przestań:P Pobudzasz jeszcze bardziej pomarańczki które i tak już się rozmarzyły o Twym krągłym tyłku:P

"zakupiłem garnitur+koszula+krawat." w takim razie na moje zakupy trzeba dopiero wymyślić porównanie, bo nic istniejącego nie jest w stanie oddać stanu, który w efekcie zakupów jest obecnym stanem rzeczy w tej materii ;-)

"Offerma - A co zalozyles ? brazowe sztruksy i adidasy ?" a ty znowu za mną "przypadkiem"?

Gość Zuzanna Amelia & 19
Kw - ja tak obserwuje moje podszywy a nie zelka. Pod zelka to nie widzialam zeby sie ktos podszywal. raczej na nia ktos najezdza na pomaranczowo. Natomiast ja przyciagam podszywy jak magnes. I co ciekawe sa to czesto podszywy piszace do offermy. Czesto piszace glupoty. Mozna sie zastanowic kto i dlaczego tak bardzo stara sie pisac glupoty akurat do offermy i to akurat najlepiej pod moim nickiem.

no wiesz, jak się nie ma gdzie odezwać, to i pupa, i ekshumacja staroci takich jak Twoja flauta forever człowiekowi do palców przychodzi o cholera nie zauważyłam ale lepiej juz grzebać we flaucie niż tej drugiej....

Gość Zuzanna Amelia & 19
22:14 [zgłoś do usunięcia] !offerma "Offerma - A co zalozyles ? brazowe sztruksy i adidasy ?" a ty znowu za mną "przypadkiem"? ­ A to wlasnie swietny przyklad na to co napisalam o moich podszywach w poscie wyzej.

Gość Cichy Bob
Wiecie co, jak macie chwilkie czasu, to może iść do kina na film, a nie tutaj przegrywać. Cześć Fiku! (jeszcze jednego przystojnego jak sam Thorgal możesz odhaczyć)

Gość SAMA JAAAAA
PRZEWAŻNIE DO KOBIET WYGLĄDAJĄCYCH NA DZIWKĘ MÓWI SIĘ CZESC

Zuza, pogimnastykowałam swój umysł i uczyniłam analogię. Bo każde działanie ma swoją przyczynę, a najazdy pomarańczek wcale nie sprawią, że ktoś uznawany przez nie za projekt zniknie... A Ty może się zaczernij, bo Ci psują renomę:P

Zuza - Już niedługo czarne nicki będą rządzić na kafe.

Gość fmf to jakiś nowy niedorobiobi
prawiczek czy stary którys wrócił?

"ale lepiej juz grzebać we flaucie niż tej drugiej..." nie wiem, czy najlepiej nie będzie postawić krzyżyk na tym forum no nędza jest, i chyba już nic tego nie zmieni

nie wiem, czy najlepiej nie będzie postawić krzyżyk na tym forum no nędza jest, i chyba już nic tego nie zmieni dalej tęsknisz do ZSa ?:P:P:P

"pogimnastykowałam swój umysł i uczyniłam analogię" a po polsku by nie można? trzeba koniecznie tak udziwniać i takie potworki tworzyć?

Gość Zuzanna Amelia & 19
Offerma - Dlaczego nie piszesz na pomaranczowo ? Kiedys mowiles , ze nigdy sie nie zaczernisz

"dalej tęsknisz do ZSa ?" nie, ale Tobie wyraźnie sprawia przyjemność przywoływanie tych dwóch liter. czyżby dla mnie czas był łaskawszy? :P

powiedzmy, że wciąż czuję mała satysfakcję skacząc bezczelnie po jego wirtualnym grobie

Gość Zuzanna Amelia & 19
22:17 [zgłoś do usunięcia] Krwawa Wilczyca Zuza, pogimnastykowałam swój umysł i uczyniłam analogię. Bo każde działanie ma swoją przyczynę, a najazdy pomarańczek wcale nie sprawią, że ktoś uznawany przez nie za projekt zniknie... A Ty może się zaczernij, bo Ci psują renomę KW - ja sie nie zaczernie. Ja jestem wierna swoim pomaranczowym barwom. To przeciez nie ja trace na tym ze taki offerma rozzloszczony nabluzga kobiecie. Bo to jego kobiety beda po takich akcjach omijac i to on bedzie mial mniejsze na poznanie na kafe kogos. Oprocz tych , ktorych juz zna i ma z nimi kontakt poza kafe - oczywiscie. Wiec skoro podszywajacej sie pomaranczy to pasuje a mi nie przeszkadza to po co to zmieniac ?

Bardzo lubię potworki:classic_cool: Reguł ortograficznych przestrzegam raczej, dość zrozumiale w większości piszę więc cóż za problem masz, Oferma? Zbliża się północ powoli, czyżbyś nie wyrobił normy marudzenia na dzień dzisiejszy?

"Bo to jego kobiety beda po takich akcjach omijac i to on bedzie mial mniejsze na poznanie na kafe kogos." Hahaha:D ­ "Wiec skoro podszywajacej sie pomaranczy to pasuje a mi nie przeszkadza to po co to zmieniac ?" W takim wypadku jasne, sensu najmniejszego to nie ma. ­ "Przecież tu żaden z prawików nie szuka kobiety." Byli tacy co szukali.