Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamałaczarna

czemu faceci na sympatii.pl tak oszukują ???

Polecane posty

Gość tamałaczarna

Najpierw pisał do mnie i mi słodził a potem koleżanka która ma tam konto pokazała mi wiadomości w których pisał też do niej :( Tak się nie robi ,mógł przynajmniej pożegnać się ze mną a nie od razu bajerować drugą :( w końcu dobrze nam się pisało,mieliśmy te same zainteresowania i przestał pisać ,doopa blada :) Co o tym myślicie ?

Gość to nie kwestia płci
kobiety też tak robią

Gość mariczka34
mój siedzi tez na sympatii..mi kupuje drogie prezenty zaprasza na kolacje do restauracji i bajeruje babki..wiec sama widzisz jak jest..ego podnosza sobiefaceci czuja sie zakompleksieni i próbuja dowartoscowac czyims kosztem?

Gość mariczka34
a jaki ma nick..bo moze to mój?

Na portalach randkowych pisze jednoczesnie do x osob. tak na wszelki wypadek.

Gość mariczka34
jaki nick? bo może to moja lafirynda ukochana? niestety pisanie to pisanie..trzeba szybko się spotkać i sprawdzić bo inaczej to szkoda czasu..

Gość mariczka34
dopiero jak bedziecie w określonym zwiazku to masz prawo oczekiwac wyłączności..i jak widać czasami w 2,5 letnim zwiazku o nia trudno

Gość a myslisz że dziewczyny
na sympatii to nie gadają z 10 na raz? ogarnij się randki online to taki supermarket z ludźmi i każdy przebiera jak może zresztą w realu jest tak samo :P przeciez nie wiesz, że koleś z którym poszłaś na kawę to tydzien temu był na kawie ze zdzisią

Na sympatii dwie plcie udarzaja na raz do x osob. I oczywiscie, ze osoby z netu chodza wsrod nas, wszedzie. wiec fakt, ze poznaszkogos w tzw. realu nie znaczy, ze to czlowiek bez zarzutu, a co smieszniejsze bez konta na sympatii :D :classic_cool:

Gość mnożenie nie pomoże
każdy przecież dopóki jest w necie ma prawo korespondować z wieloma i wybrać dla siebie najodpowiedniejszą opcję

Gorzej jesli pozniej w tzw,. realu ciagnie sie te x znajomosci, a kazda z tych osob ma dziwna swiadomosc, ze jest jedyna. To jest nie fair.

Gość mnożenie nie pomoże
wtedy tak zgadza sie

Gość mariczka34
mój ukochany tak robi mi ..mam o tym topik teraz..a propos sympati nieszczęsnej

mariczka, ze jak? "Twoj" facet spotyka sie z Toba oraz innymi kobietami poznanymi na sympatii? Skad o tym wiesz?

Gość mariczka34
ze mna sie spotyka..kupuje prezenty drogie a pisze na sympatii..wiem.. bardzo prosto na to wpadlam

Gość mariczka34
znalazłam go po zainteresowaniach

Gość mariczka34
na sympatii znalazłam po zainteresowaniach...a to ze jest na sympatii..zostawił ślad na moim kompie. że był na stronie sympatii

Ale wiesz na 100%, ze pisze? Masz dowod na to? Poza tym, "tylko" pisze czy takze spotyka sie?

Gość mnożenie nie pomoże
czyli na tej sympatii da się kogoś znaleźć? A ludzie tak narzekają:O:D

Gość mariczka34
jest aktywny na sympatii często..może się spotyka ..tego nie wiem rzadko raczej jeśli wogóle

Gość mariczka34
ja nie poznałam mojego na sympatii..tylko on się tam zalogował

czyli w trakcie waszego zwiazku on zalogowal sie na sympatii? Zreszta, nie mozesz wiedziec od jak dawna ma to konto tam. Warto zebrac jakies dowody i mu je przedstawic po prostu. Niech sie tlumaczy. Pamietaj, ze kto szuka, ten znajdzie. A Twoj najwyrazniej szuka. Nikt mi nie wmowi, ze loguje sie tam z nudow. Jesli tak mu sie nudzi, niech siedzi na forach dot. motoryzacji itp ;)

Gość mariczka34
no właśnie..jestem załamana..zaprasza na kolacje droga..kupuje prezenty drogie.. dba o moje urodziny byliśmy na urlopie i co mam zrobić.? psycholog mówi że potrzebuje sę dowartosciować..jakieś problemy..

Gość mariczka34
właśnie nie wiem co mam robić ..czy powiedzieć że wiem..dramat

Gość tamałaczarna
Dzięki Wam za odpowiedzi. Niech to będzie przestrogą dla innych: ostrożnie z wirtualnym światem ! bo tu łatwo oszukać, no i nieładnie tak urywać korespondencję ni stąd ni zowąd,wypadałoby się pożegnać :( Ja tam już więcej do tego kutafona nie napiszę ;) Niech spiernicz na drzewo banany prostować :-P Żal tylko tych bajerowanych które będą po mnie ale cóż...

Gość mariczka34
ja współczuje zoną i dziewczynom tych chłopaków

Jesli w ten spsosob probuje sie dowartosciowac to jest jednostka niedojrzala emocjonalnie... Nie wiem, niefajna sytuacja. A on ma na profilu zdjecie? Skad wiesz, ze to na pewno on, skoro nie poznalas go poprzez to konto? (jak poczatkowo sadzilam). Po zainteresowaniach? Nie sadzisz, ze to zbyt malo?