Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madmaddie

okres czy ciąża?

Polecane posty

Gość madmaddie

Od kilku dni po owulacji bolały mnie piersi. Jestem ok 2 dni przed miesiączką, a dziś ból ustał. Czy to oznaka okresu, czy może jednak ciąży? (możliwość jest jak 1:10000000 ale jednak jest).

Gość mama dobra rada
juz przeciez pytałaś o to na forum ile razy mozna?????????

Gość madmaddie
Bo teraz przestały boleć, a ja dalej się boję. W tym tygodniu miałam dużo śluzu, lekko żółtawego, a teraz zanikł. Okres ma być za 1-2, góra 3 dni. Oczekuję poważnego podejścia do sprawy, tak jak na innych tematach, a nie wyśmiania.

Gość mama dobra rada
no ale mała smieszna jestes i tyle! słyszałas o testach ciązowych,lekarzu ginekologu ?

Gość madmaddie
Robiłam test ciążowy, negatywny. Ale przecież mogą się mylić. Czy nikt nie może mi udzielić normalnej odpowiedzi? Jakbyś Ty była w takiej sytuacji, też byś szalała.

Gość Silvia_654
A jak się zwykle czujesz przed okresem? Mnie np. piersi nie bolą, ale jeżeli u Ciebie jest to normalne, a do tego jeszcze test jest negatywny i jak mówisz, szanse na ciążę są nikłe to nie martwiłabym się na zapas, bo jeszcze Ci się okres spóźni od stresu.

okres od stresu to jej się spóźni na 100%, bo panikuje że hej :) szanse na zajście w ciąże jak 1/1000000 test negatywny, a ona nadal panikuje :p Uspokój się ;) mi kiedyś spóźnił się trzy miesiące, a testów to chyba z dziesięć zrobiłam, bo przecież każdy poprzedni mógł się mylić :) wyluzuj :)