Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okładka lub zakładka

jaką książkę ostatnio przeczytałyście?

Polecane posty

Czytałam też sporo książek Jodi Picoult, ale dla mnie....męka, nie moje klimaty.

Gość Ostania dobra książka jaką
przeczytałam do "żniwo" tess geritssen (przepraszam jeżeli nazwisko nie jest dokładne) oraz "adresat nieznany". Często powracam do "świat według Garpa" bo uwielbiam ten lekko feministyczny klimacik :D. Bardzo też lubię czytać na nowo "hrabinę cosel" bo są książki które odkrywa się czytając je ponownie. Obecnie (od kilku miesięcy) nie daję rady z czytaniem i trochę czuję że się "cofam" :D ale to się jeszcze nadrobi :)

Gość Izkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Beatę Pawlikowska " Teoria bezwzględności" teraz czytam Cejrowskiego "Rio anaconda"

Ja tak jak _________TakaSobieMama;) Virginia C Andrews "Kwiaty na poddaszu" i "Platki na wietrze" _____ kończę czytać kwiaty na poddaszu rewelacyjna książka pochłania maksymalnie jak tylko skończę od razu zacznę czytać drugą część.. Bardzo polecam te książki :)

Gość kwiaty na poddaszu dobry film
książek nienawidzę czytać, za to filmy pochłaniam:p

Gość upser
50 twarzy Greya :)

Gość zonaKraka
ex-D.Bill- czemu masz stos Angor? Uwielbiam Piekarę, zaraził mnie mąż. I "Smażone zielone pomidory" też, baaardzo mi się podobają takie książki, jedne i drugie (wiem, zupełnie co innego). Serię o Ani też leciałam, tzn. to co miałam w domu... Mam problem z tym że czytać, czytam tylko do biblioteki się nie mogę zebrać więc jak pożyczone przelecę, to znowu czytam to co mam w domu. Ostatni z pożyczonych- "Pięć małych świnek" Agathy Christie. I może jestem dziecinna, ale czekam na kolejny tom Jeżycjady Musierowicz, już w październiku :P

Ja właśnie skończyłam "Cukiernię pod Amorem", a teraz męczę "Lilkę", która średnio mi się podoba, ale jak zaczęłam to skończę.

Gość kjhggfghjkkmjjh
"Ania z zielonego wzgórza" jakieś 15 lat temu 🖐️

Czy czytacie równocześnie kilka książęk? Bo koleżanka bardzo się zdziwiła, kiedy jej powiedziałam, że tak robię. Tylko że ja sporo czytam książek historycznych, często trudnych w odbiorze, np. teraz czytam "Religia Hitlera" i trudno pochłonąć 300 stron zwartego tekstu, więc przerywam sobie "Statkiem śmierci" Cusslera.

Zostały mi jeszcze dwa rozdziały "Kobiety, która wyszła za chmurę" Carrolla. AgataHa a ta książka to o Pileckim? Mąż sobie kupił i przeczytał "Ochotnika" ale dla mnie za gruba:)

Gość gugisia
wczoraj przeczytałam Mama kazała mi chorować - Julie Gregory. Bardzo poruszająca książka a właściwie biografia pewnej kobiety nad którą przez wiele lat znęcali się rodzice. A od 2 lat czytałam po kolei wszystkie sagi skandynawskie które ukazały się w Polsce w całości. Ostatnio mam na czytanie mniej czasu bo synek ma prawie 10 miesięcy i mało śpi w dzień więc czytam głownie wieczorami lub w nocy o ile nie jestem padnięta po całym dniu zabaw z nim:)

Gość gugisia
wczoraj przeczytałam Mama kazała mi chorować - Julie Gregory. Bardzo poruszająca książka a właściwie biografia pewnej kobiety nad którą przez wiele lat znęcali się rodzice. A od 2 lat czytałam po kolei wszystkie sagi skandynawskie które ukazały się w Polsce w całości. Ostatnio mam na czytanie mniej czasu bo synek ma prawie 10 miesięcy i mało śpi w dzień więc czytam głownie wieczorami lub w nocy o ile nie jestem padnięta po całym dniu zabaw z nim:)

gugisia - jak byłam w ciąży, też wciągnęłam się w sagę skandynawską - Trzy siostry :P:P:P

Gość gugisia
akurat ta saga mi się nie podobała:) pierwszą sagą jaką przeczytałam była Córka morza i do tej pory lepszej nie czytałam:)

Ja nie mam porównania, czytałam jeszcze sagę "Siła amuletu" i to było dopiero durne :D Jednak przyznaję, że dość wciągające te sagi :P

Gość kamila/s
ostatnio czytałam ,,pokój,, świetna książka, polecam!

Gość gugisia
Sagi już tak są napisane żeby wciągały.:) każdy tom kończy się w najciekawszym momencie i trzeba sięgnąć po następny:). Córkę morza mogę bardzo polecić. warta przeczytania. Czasami siedziałam całą noc i czytałam:)

Ja przeczytałam "Szare śniegi Syberii". Jeżeli ktoś lubi literaturę wojenną, to gorąco polecam. Książkę czyta się jednym tchem. ;-)

Gość ja lubieeee
Monikę Szwaję - wszystko przeczytałam, z babskich takich to jeszcze książki Meg Cabot, a ostatnio przeczytałam Valkirię Coehlo

zona Kraka - jakos tak się zebrało - mieszkam za granicą i rzadko bywam w Polskim sklepie, więc nie kupuję co tydzien;)