Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość QueenViee

Poszukuje sukienki, prosze o pomoc

Polecane posty

Gość klaudia1617
mozna jakos do autorki napisac z kad to zdjecie?

Gość QueenViee
Powiem Ci tak ze zlecilam to zadanie mojemu chlopakowi xD ja szukalam cos o tych sukienkach o 10 h on znalazl w 30 min xD nie wiem jak to zrobi alep o 30 min napisal ze to sukienki z 2010r. za 22,5 dolara. Moja sukienke nosila demi lovato w 2010r. i jak tylko ukazaly sie zdjecia to wszystkie egzemplarze ziknely z polek ;/ durne fanki ;/;/ co do Twojej nie mam innych informacji ale poszukaj w amerykanskich sklepach internetowych:)

Gość klaudia1617
o kurcze:) chyba sobie podobna uszyję:P

Gość QueenViee
Szczerze mowiac sama sie nad tym zastanawialam xD

Gość klaudia1617
P czyli to dla zwyklego "smiertelnika" nie jest mozliwe do odkrycia takiej tajemnicy?:P z kad ta sukienka? :P

Gość eBay
to skarbnica wszelkich poszukiwanych rzeczy. aletrzeba sie naszukac jak sie nie zna maki, za pomoca parametow. No i raczej ebay.comlub co.uk bo na polskim mniejszy wybor

Gość eeeeeeee????????
O matko, zwykła kiecka z koła plus duża halka, na stronach gotyckich czy z ciuchami pin up takich jest multum.

Gość klaudia1617
niby zwykla a takiej nie widzialam. uszylabym tzn uszylaby krawcowa ale jakie to materialy?:)

Gość alette
dziewczyny bez problemu uszyjemy taka sukienke i wysle kurierem:) www.alette.pl ewelinadec1989@gmail.com 535956966 pozdrawiam

Gość niby
Step by step: 1. Klikamy obrazek prawym przyciskiem myszy 2. Z menu zależnie od przeglądarki wybieramy: -Google Chrome: Copy Image URL (Kopiuj adres URL grafiki) -Mozilla Firefox: Copy Image Location -Opera: -IE 8(zmień przeglądarkę. nie nie po 100 nie): Własności. W oknie które się pojawi odnajdź Adress(URL) i skopiuj go - IE 9(zmień przeglądarkę z mniejsza ilością nie niż w przypadku ie8): nie pamiętam ale bodajże należy szukać Przejdź do obrazu otwórz obraz w nowym oknie? 3.Wejdź na stronę www.google.pl 4.W górnym pasku nawigacji wybierz Grafika 5.w polu wyszukiwania znajduje się ikona aparatu, kliknij ją. 6.W oknie które się pojawi wklej skopiowany wcześniej adres 7.Kliknij wyszukaj Wynikiem takiego wyszukiwania są obrazy zindeksowane w google. Warto także sprawdź oraz obrazy które google uzna za podobne wizualnie. Nie zadziała to na każde zdjęcie/obrazek. Jednak większość uda się znaleźć. Takie wyszukiwanie zazwyczaj nie wiele da jeśli szukamy obrazów które zostały udostępnione poprzez boardy takie jak np. pinterest czy lovit.