Get Out 319 Napisano 3 godziny temu 8 godzin temu, Seven napisał: Dziś piątek czyli będzie cię dłużej na forum czy misja cmentarna w planach? Zobaczymy jak sytuacja się rozwinie, bo potrzebuje znośną pogodę do sprzątania , a droższe znicze i kwiaty na ostatnią chwilę, bo kradną słyszałem . Ogólnie na mnie trzeba czekać jak pojawiam się w określonych godzinach, ale zawsze wracam. Ty natomiast zdrowiej, bo bez zdrowia nie ma szczęścia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 319 Napisano 3 godziny temu 18 godzin temu, Onaaaa napisał: Dasz radę, dobrze jeździsz. Miłych snów Wiem ale rutyna gubi i nie lubię nadmiernej czujności stosować, bo to męczące jest. Wyspałaś się chociaż czy znowu gdzieś łaziłaś po nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1123 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Wiem ale rutyna gubi i nie lubię nadmiernej czujności stosować, bo to męczące jest. Wyspałaś się chociaż czy znowu gdzieś łaziłaś po nocy Daleko jedziesz? Dużo km? Rutyna jest nudna i przez to sa rozwody i intercyze Nie wyspałam bo musiałam wstać o 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 319 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Daleko jedziesz? Dużo km? Rutyna jest nudna i przez to sa rozwody i intercyze Nie wyspałam bo musiałam wstać o 5 Daleko i w kilka miejsc to na dwa dni rozłożę. Po uj oni biorą te śluby skoro wiadomo z góry że jak intercyza, to nie ma tam zaufania więc rozwód kwestią czasu jest. W dzień jak kot nadrabiasz sen drzemkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 385 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Fifofa napisał: Rok temu miałem rower Romta stary 28 cali, ten rower ma z 25 lat Zrobiłemz niego wyscigòwke. Rowerem jechałem ponad 70 o własnych mięśniach fakt było trochę z gòrki ale jak rozpędził zobaczyłeś patrzala czy się nierozleci Ten rower tak zmodernizowale . byś kupiła w sklepie nowy lepszy 70 km/ h na 25 letnim Romecie? Chyba że mierzyłeś prędkość licznikiem z kinder niespodzianki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1123 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Get Out napisał: Daleko i w kilka miejsc to na dwa dni rozłożę. Po uj oni biorą te śluby skoro wiadomo z góry że jak intercyza, to nie ma tam zaufania więc rozwód kwestią czasu jest. W dzień jak kot nadrabiasz sen drzemkami. No to będziesz miał męczące 2 dni. A ja zamierzam odpocząć i tylko spacerek na cmentarz wieczorem kiedy znicze będą ładnie świecić. Albo wezmą ślub i żyją z sobą pokłóceni cake życie no tragedia. Nie mialam czasu dziś spać w dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 319 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 56 minut temu, Onaaaa napisał: No to będziesz miał męczące 2 dni. A ja zamierzam odpocząć i tylko spacerek na cmentarz wieczorem kiedy znicze będą ładnie świecić. Albo wezmą ślub i żyją z sobą pokłóceni cake życie no tragedia. Nie mialam czasu dziś spać w dzień Goście, robienie za kierowcę, bo nie spożywam to burzy zawsze mój świat, bo nie mogę piwniczyć. Klimat jest jak to wszystko świeci, ale pełno homo sapiens wtedy się kręci co mnie irytuję i nie tak sobie wyobrażałem mój normalny żywot. Plusem jest brak żony która by dudniła nad głową i wprowadzała nerwową atmosferę patrząc po innych . Edytowano 2 godziny temu przez Get Out Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 328 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Get Out napisał: Daleko i w kilka miejsc to na dwa dni rozłożę. Po uj oni biorą te śluby skoro wiadomo z góry że jak intercyza, to nie ma tam zaufania więc rozwód kwestią czasu jest. W dzień jak kot nadrabiasz sen drzemkami. Jest intercyza to źle, nie ma intercyzy to jeszcze gorzej. Też podobnie podchodzę do ślubów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 319 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Jest intercyza to źle, nie ma intercyzy to jeszcze gorzej. Też podobnie podchodzę do ślubów. Jeśli się spisuje umowę, to nie ma mowy o zaufaniu skoro trzeba się zabezpieczać zawczasu i później korzystać z sądów . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 328 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Get Out napisał: Jeśli się spisuje umowę, to nie ma mowy o zaufaniu skoro trzeba się zabezpieczać zawczasu i później korzystać z sądów . Moim zdaniem jak się z wejścia pokazuje brak zaufania to i w jakim celu ten ślub brac to nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 319 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Moim zdaniem jak się z wejścia pokazuje brak zaufania to i w jakim celu ten ślub brac to nie wiem. To jest rodzaj pewnego układu mi się wydaje w którym mogą się dobrze bawić ale niekoniecznie życząc sobie dobrze. Ludzie w różnym syfie tkwią, bo nie wierzą że można inaczej . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 17 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Get Out napisał: To jest rodzaj pewnego układu mi się wydaje w którym mogą się dobrze bawić ale niekoniecznie życząc sobie dobrze. Ludzie w różnym syfie tkwią, bo nie wierzą że można inaczej . Głębokie, jestem pod wrażeniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 328 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Get Out napisał: To jest rodzaj pewnego układu mi się wydaje w którym mogą się dobrze bawić ale niekoniecznie życząc sobie dobrze. Ludzie w różnym syfie tkwią, bo nie wierzą że można inaczej . No to do takiego układu raczej ślub jest niepotrzebny... nigdy tego nie zrozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 319 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, carewicz rzeczywistości napisał: Głębokie, jestem pod wrażeniem. Nu ba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 319 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, xDxDxDxD napisał: No to do takiego układu raczej ślub jest niepotrzebny... nigdy tego nie zrozumiem. Też bo dla mnie to byłby dyskomfort. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 28 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Get Out napisał: To jest rodzaj pewnego układu mi się wydaje w którym mogą się dobrze bawić ale niekoniecznie życząc sobie dobrze. Ludzie w różnym syfie tkwią, bo nie wierzą że można inaczej . Prawdziwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 28 Napisano 1 godzinę temu Świat się zmienia. Nie chcą ślubów. Chociaż jak dziecko się pojawia to biorą cywilne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 3 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Margherite napisał: Świat się zmienia. Nie chcą ślubów. Chociaż jak dziecko się pojawia to biorą cywilne. a ty masz slub ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 328 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Get Out napisał: Też bo dla mnie to byłby dyskomfort. Dla mnie również. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 28 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, jmin jack napisał: a ty masz slub ? Mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 3 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Margherite napisał: Mam. koscielny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 319 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Margherite napisał: Prawdziwe. Przepisy muszą wszystko regulować jak wobec zwierząt żeby to jakoś funkcjonowało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 28 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, jmin jack napisał: koscielny ? Tak. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Margherite napisał: Tak. ja tez bym chcial miec slub ale nie koscielny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 319 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, xDxDxDxD napisał: Dla mnie również. Jak picie kawy z kimś przy kim trzeba się oglądać za siebie . To już lepiej w pojedynkę, ale to trzeba mieć predyspozycje, bo myślę że ludzie łączą się w pary dlatego że nie mają potencjału w pojedynkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 3 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Margherite napisał: Tak. ja tez bym chcial miec slub Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 328 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Jak picie kawy z kimś przy kim trzeba się oglądać za siebie . To już lepiej w pojedynkę, ale to trzeba mieć predyspozycje, bo myślę że ludzie łączą się w pary dlatego że nie mają potencjału w pojedynkę. No to ja mam tak pół na pół można powiedziec, jak jestem za długo w pojedynkę to z czasem trochę smutno się robi, z kolei żyć z kimś niemal 24/7 tez nie dla mnie bo szybko mnie to zaczyna męczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 28 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, jmin jack napisał: ja tez bym chcial miec slub ale nie koscielny 3 minuty temu, jmin jack napisał: ja tez bym chcial miec slub A kim jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 3 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Margherite napisał: A kim jesteś? nie wazne kim jestem, hehs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 3 Napisano 1 godzinę temu to tutaj bylismy mezem i zona ehh chcialbym miec zone w mlodym wieku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach