Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-Bimbałek-

Kurfa, włączyłem jakiś nudny horror Półmrok i teraz się boję.

Polecane posty

Gość 4234234
to nudny czy nie? Ten z demi moore?

Gość Dr P. B.
Oglądałem go jeszcze z moją byłą żoną, oboje usneliśmy, więc chyba nie był zbyt dobry

Jakby był dobry, to bym go nie przerwał, żeby wejść na Kafeterię. Nie dość że nudny, to jeszcze straszy :O kto robi takie horrory?

Gość psychiatra mnie nie rozumie
skoro straszny to chyba dziala? bo tak chyba horrory maja dzialac. ja uwazasz ze jest kiepski to polecam klasyke tj Martwice mozgu, komedia :D 🖐️

Elwira władczyni ciemności była lepsza :P Nigdy na rzadnym horrorze się nie bałem, a tu mnie wystraszyło, że baba przjrzała się w lustrze :O

Gość 4234234
coraz wiecej osób ma skretynienie i kompletną nieumiejętnosc oglądania/ wczucia się w film. włacz pralkę, do popkornu dobra tak samo jak wszystko inne

Gość To ten z Demi Moore?
Baaaardzo słaby.

Gość storczykróżowy
dziwi mnie to dlaczego niektórzy oglądają horrory a potem się boją.. Ja obejrzałam jeden po którym przez rok czasu spałam przy zapalonym świetle, i jak się przebudziłam w nocy to czasami się bałam i czekałam do 4 aż się rozjaśniło wtedy zasypiałam. Teraz za żadne skarby nie obejrzałabym tak strasznego filmu

Gość pdioio
podaj tytuł też chcę się tak bać

Gość Ty sobie nudny horror
oglądasz a mnie obudził straszny koszmar podszyw :( coś śniłam i budzę się, a to cały czas sen, idę do łazienki a w niej światło zapolone. kurde zapomniałam zgasić? za klamkę a tu drzwi zamknięte i głos już wychodzę, o kurwa! wychodzi moja zmarła ciocia ja w krzyk, i obudziłam się z krzykiem. teraz boję się zasnąć :O