Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość titsmania

Ile macie biustonoszy?

Polecane posty

Gość titsmania

jw, kolorowe?

ok. 20. Różne, przewaga białych i czarnych, ale widzę, żę są i fioletowe, różowe, cieliste, niebieskie, itp....

Gość oj tam,oj tam;-)
A ile z pośrod tej 20 czy 30 jest dobrze dobrane,w odpowiednim kroju i ROZMIARZE?

Gość wiolusssiiaaaaa
Ja mam 14, więc niewiele w porównaniu do tych wyżej 😠 pocieszajace jest to, że każdy jest z dobrej firmy :classic_cool:

Hmmm... nie jestem brafitterką, przykro mi:) Z pewnością profesjonalistka miała by się do czego doczepić:) Pozdrawiam złośliwe pomarańczki, wypowiadające się z ironią nawet w temacie o ilości biustonoszów:D

Nie liczy się ilość. Ważne, żeby było nam w nich wygodnie. Można mieć nawet trzy, nikogo nie powinno to obchodzić.

Gość maxymalny rea
ja mam 12 ale mama zaczyna coś podejrzewać

Gość ewelinaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam az...3. bialy i dwa czarne. dobrane specjalnie na mnie,bialy kosztowal 169 zl(!),ale nie uwierzycie,zakladam je i od razu staje sie bardziej pewna siebie:)serio:) mam duzy biust i zawsze albo mi tu cos wystawalo,albo tam cos oklapnelo zczasem,znieksztalcilo sie... wiec ja nie ide na ilosc,ale na jakosc...

Gość stop meeeeee
ok 15, ale większość do wymiany, bo cyc mi urósł:P:D

mam miseczke E to sobie wyobrazcie:o w sklepach kupowalam dd... zalezalo mi na tym by biust byl podniesiony i .."zblizony do siebie';) a biustonosze w sklepie maja taki rozstaw miseczek,ze jedna piers byla pod jedna pacha druga pod druga:otragedia! teraz czy koszulka na ramiaczkach,czy tuby bez ramiaczek..wszystko zakladam:)

Gość Kotkazbuszu
Całe 4 sztuki a miasteczka FF

Gość ja mam około 30 albo i więcej
bo jestem maniaczką bielizny;) wszystkie dobrze dobrane w rozmiarze 60 F

Gość 70De
okolo 15 wszaystkie kupowane nie na bazarku tylko w sklepie w ktorym maja kobiety o tym pojecie. cena za szt. 120+

Gość 70De
jak wam starczaja dwa staniki czy 4 ?? pierzecie codziennie ?? czy chodzicie 3 dni w tym samym ... z majtkami tez tak robicie ?

ja chodzę w jednym dwa dni i piure,a potem w drugim dwa dni i piorę tak na zmianę.W domu przebieram się na domowe ubrania + biuster domowy. Te po domu sa gorsze ze 10 zl na bazarze,te lepsze to juz jeden z atlantica,drugi z Pull and bear. Jako,ze nie dysponuje dużo pieniędzmi,nie mogę sobie pozwolić na więcej,a biustonosz to raz,dwa razy na pol roku kupuje.

ja dwa dni chodze w biustonoszu:P a i 3 czasem daje rade...to nie majtki:Onie przesadzajcie..

Gość tylko dwa
Często je piorę. Nie stać mnie na dużą ilość biustonoszy, bo dobry stanik to droga sprawa.

a u mnie nie chodzi nawet o pieniadze... po prostu nie uwazam by wiecej niz 3 sztuki byly mi potrzebne:) majtki?to co innego...mam 30 par,bo dziwne by bylo bym je prala codziennie... to tak jak z moimi kolezankami-maja po 4 pachnidla za 30 zl... ja mam jeden zapach,drogi,ale porzadny:) owszem..sa i tacy,ktorych stac na 4 perfumy za 300 zl i 10 biustonoszy za 200 zl,ale ja do nich nie naleze:)

poza tym jak ktos ma biust 70 b to moze sobie kupowac milion biustonoszy za 20 zl na bazarze.dla takich zadna roznica z tym za 200 zl.tak samo lezą.co niby maja podtrzymywac? ale jesli ktos ma miseczke E to nie ma sie co dziwic ,ze ma dwa drogie biustonosze..:O

Gość Grubi90
Ja mam ok 40, ale noszę najczęściej jakies 15, kilka jest za małych, bo osatnio utyłam.

Gość mlodewilki
ja mam ze 30 rozne ale jajwiecj odcienie czerwieni i różu i duzo czarnych

Gość Czytająca 34latka
Nie kupujcie tanich biustonoszy. Ja jakieś 2 m-ce temu kupiłąm taki tani ( ale ładny!) biustonosz za 35zł. Tragedia! Nie dość że farbił jasne bluzki ( a ja nie mam problemu z nadpotliwością :o ) to w miejscy ramiączek, miałam ogrom czerwonych krost. Poszłam do dermatologa, i stwierdziła że to od bielizny. Aż mi wstyd było :( dostałam maść z antybiotykiem, ten stanik wypierniczyłąm, i problemu nie ma. To sa chinśkie/wietnamskie szmaty, tanie barwniki, dziwne materiały, lepiej kupić porządny za 110zł ale nie mieć żadnych świństw...

Gość ewelinaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
teraz w KAPHALU wszsystkie biustonosze sa za 35 zL.(TO TAK ODNOSNIE DUZYCH BIUSTOW BO ONI MAJĄ DUZE ROZMIARY)

Gość ryrzy mihouu
tylko 6 sztuk mam 3 od siostry dwa od kuzynki a jeden od sąsiadki :(

Gość ewelinaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
GDYBY WZIAC POD UWAGE KOSZT ICH WYPRODUKOWANIA TO NA PEWNO...