Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja córka ma 18 mies

Schudłam 4 kg i straciałm motywację a jeszcze 8kg pzrede mną:(

Polecane posty

Schudłam 4kg a muszę jeszcze 8kg ale dzisiaj wstałam bez jakiejkolwiek motywacji:( nic mi się nie chce:( ani jeść zdrowo ani ćw2iczyć a jeszcze dużo kg do stracenia a we mnie zapał jakby wygasł:(

No to witaj w klubie, ja mam tak samo :) Tylko ja mam 20kg mniej, na dodatek wszyscy mi mówią, żebym już nie chudła, a ja bym chciała jeszcze z 5 kilo. Przerabiałam tyle diet, że mam ich wszystkich serdecznie dosyć, staram się jeść zdrowo, ale nie bardzo mi wychodzi. Obecnie ważę 67kg przy wzroście 167cm, chciałabym chociaż 62, ale nie mogę się zmotywować.

Gość kjgxc
agni8sia zrob sobie optymalna hihi

ja mam 166cm i obecnie waże 68kg ale chcem zjechać do 60kg, gratuluję wyniku:) a jak Ci się udało aż tyle schudnać?

Gość huraganka
Hmm skąd ja to znam:( Zostało mi jakieś 5 niecałe i coraz ciężej, ale teraz znowu mam zapał niszczą mnie tylko imprezy zawsze sobie pozwolę a potem żałuję

Gość Kitek81
Ja schudlam jakieś 9 kg i choć codziennie zdrowe jedzenie i ruch to waga od jakiegoś czasu stoi...

Gość Kitek81
Teraz ważenia cos ok 61 kg nie wiem ile dokładnie bo waha się codziennie o 1 kg w dół albo w górę i tez mam wzrost 166

Huraganka, ja mam tak samo, miałam już 65, a teraz znowu 67. Tylko ja przestaję chudnąć, jak mniej piję, zaraz wtedy wodę zbieram. A ostatnio nawet nie mam czasu wypić 3 litrów płynów dziennie, a tyle muszę, żeby lecieć w dół. Kjgxc, byłam na optymalnej, potem na Lutza, świetna dla mnie na utrzymanie wagi, potem krótko na Atkinsie, no a potem zaczęło się lato, owoce i odeszłam od diet tłustych, bo notorycznie przekraczałam węgle i nie chciałam sobie szkodzić. Do moja córka ma 18 mies Zaczęłam się odchudzać 2 lata temu, Dukanem, schudłam 9 kg, potem miałam rok przerwy. Jako jedna z nielicznych nie tyłam po dukanie :) Rok temu znowu zaczęłam odchudzanie, testowałam różne diety, ale na święta sobie odpuściłam. Zaczęłam od stycznia dietę dobrych kalorii, ale to już była taka huśtawka, co schudłam to przytyłam. Potem jak pisałam wyżej, optymalna, Lutz, Atkins a teraz staram się jeść zdrowo po prostu. Myślę o low carb, ale chyba dopiero zimą, wtedy będę mogła dietę planować na spokojnie. A na razie staram się wrócić do 65kg.

Gość ja chce schudnac 6 kg,wazylam
90 kg przy wzroscie 173 cm,schudlam 19 kg i waze 71 kg,dąze do wagi 65 kg,do mojej wymarzonej wagi:) Agnissia ja mam tak samo,schudlam tyle,kazdy mowi co po chudniesz nadal,wazysz super,bedziesz za chuda,ale ja chce schudnac dla siebie,ale juz jakos mi sie nie chce,nie mam motywacji,czy sily,jakos mi sie chyba znudzilo juz to,albo jest coraz ciezej,te ostatnie kilogramy

Kitek, u mnie w ubiegłym roku waga wahała się pomiędzy 76-78. W tym roku 66-68. Biorę na przeczekanie na razie.

Do ja chce schudnac 6 kg,wazylam Właśnie mi też tak mówią. Ale ja zawsze miałam kilka kilogramów za dużo, w liceum ważyłam tyle co teraz, więc chciałabym wreszcie poczuć, jak to jest byc naprawdę szczupłą. U mnie najwięcej widać po twarzy, dlatego znajomi mówią, żebym już nie chudła. Ale sama widzę, że jeszcze trochę nie zaszkodzi :)

Gość huraganka
Ja skaczę z jednej diety na drugą ale wczoraj skończyłam 3 dniową polecam spodobała mi się schudłam 2kg i 3 cm w pasie ale jak z jojo to nie mam pojęcia:( ale od pon znowu chce zaczac ją w przyszły pt jadę na weekend w góry ze znajomymi i już się boje tego obzarstwa i alkoholu ale potem wracam na dietowanie. Ćwiczenia zaczełam z Ewą Chodakowską ale chyba tylko z 3 razy potem zapał znikł. Zastanawiałam się jeszcze nad kopenhaską robiłam ją już 2 razy i z sukcesem ostatni raz w marcu i na niej zawsze jakieś 5kg jest a to tylko 2 tyg. Ja nie lubię ćwiczeń, bo nawet nie mam czasu dziecko 11 miesięczne daje w kość :D A diety tylko takie gdzie mam ustalone co mam jeść, bo south beach np to nie dla mnie próbowałam ją chyba ze 100 razy wiem że skuteczna ale jak dla mnie za dużo jedzenia ja lubie 3 posiłki. Co do wody to też mam dużo po ciąży. Byłam niedawno na takim badaniu w naturhaus czy jakoś tak się to nazywa i pow mi że mam tyle samo wody co tłuszczy heh ale to było jak ważyłam 71 teraz jest 59 więc pewnie proporcje się zmieniły. A może zrobimy 1 dietkę od pon żebyśmy się motywowały:)

ja tez wazylam w liceum 65-68 kg,strasznie przytylam,teraz waze 71kg i wygladam i czuje sie dobrze,ale dla siebie chce jeszcze,chce sie czuc super,ja mam mocna budowe ciala i jak komus mowie ile waze to nie wierzyc,ze daja mi duzo mniej kg

Gość huraganka
U mnie to samo zawsze po co się odchudzasz super wyglądasz itd ale ja to nie robię dla nikogo tylko dla siebie chcę się czuć dobrze w swoim ciele. Jak teraz przez 3 dni zleciało 2 kg to wyszłam na miasto z podniesioną głową taka dumna że mój brzuszek jest o kilka cm mniejszy :P

huraganka to jestes weteranka diet:)ja schudlam dzieki cwiczeniom i jedzeniu malych porcji co 3 godz. a co to za dieta 3dniowa?

Gość huraganka
Ale wiecie co z mojego doświadczenia widzę, że większość dziewczyn, które się odchudzają mają dobrą wagę lub tylko kilka kg za dużo, a te które mają dużo do stracenia to sobie to olewają. Przynajmniej w moim otoczeniu tak jest.

Gość huraganka
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5354690 jak dla mnie super przypadkowo na nią trafiłam, ale jedzenie mi pasuje głód czułam nie powiem że nie ale to tylko 3 dni nie 13 głodówki jak w przypadku kopenhaskiej. Ja już chyba każdej diety próbowałam, ale mam ulubione :D Ktoś chętny żeby dołączyć do mnie od pon do 3-dniowe?

o dziekuje bardzo ale ja nie lubie diet,dla mnie wazne jest jedzienie co pare godzin i cwiczenia,musze sie znow wziasc za cwiczenia czesciej niz 2-3 razy w tyg,z jedzeniem tez nie jest zle,ale czasem mam grzeszki,imprezki i to mnie gubi,waga stoi w miejscy to mnie cieszy:)

Ja dla odmiany zawsze szukam diet, które nie ograniczają ilości jedzenia, bo lubię podjadać. Może nie obżeram się, ale lubię mieć luz. Dietę trzydniową robiłam, ale jabłkowo-ryżową, spadło mi 2,5 kio, ale wróciło. Do ćwiczeń polecam hula hop z wypustkami do masażu, ja kupiłam najtańsze na allegro i na brzuch działa, nawet jak kilka minut pokręcę.

Gość huraganka
To może zróbmy sobie tabelkę, kto ile ma do zrzucenia jakim sposobem i do kiedy sobie wyznacza czas i jaki cel wtedy to chyba powinno motywować, mnie przynajmniej bedzie:)

Huraganka, ja jak tylko wyznaczę sobie, do kiedy mam schudnąć, to nic mi z diety nie wychodzi. Jakby organizm na złość mi robił :) A schudnąć chciałabym 7kg. Sposób? Jak na razie produkty pełnoziarniste, warzywa, owoce, zdrowe tłuszcze, ruch umiarkowany, jak jest pogoda, to trochę chodzę z kijkami, kilka razy dziennie staram się kręcić hulahopem. No i muszę więcej pić, herbatę zieloną i czerwoną, kawę obowiązkowo, wodę. Jeszcze chrom, tabletka dziennie, jak zapomnę, to mi organizm wariuje i jem jak opętana, a tak mnie uspokaja trochę. Jak pisałam, myślę o low carb, ale jeszcze nie teraz.

Gość 6 kg moj cel
zaczerniłam nick,ja zaczynam od jutra:) mam nadzieje ze bedziecie tu ze mna:) a ty huraganko ile chcesz zrzucic? bede tu pisac o moich dniach,czy naleza do udanych czy nie. dla mnie zdzialaja cuda codziennie cwiczenia(5 razy w tyg) i posiłki małe a czeste.

Gość 6 kg mój cel
czego sie nie zaczeniłam

Gość 6kg mój cel
teraz jest dobrze

Miałam swój topik o diecie dobrych kalorii, ale szybko upadł. Pewnie mnie widziałaś na kafe, jestem tu już prawie rok, ostatnio byłam na dwóch topikach, które chwilowo upadły. Czasami wypowiadam się też na innych topikach, ale nie dołączam do żadnego, bo mi dieta nie wychodzi. Ale chętnie cię powspieram, może coś doradzę, bo sporo czytam o zdrowym odchudzaniu. Szkoda tylko, że tak ciężko to w życie wprowadzić :)

no wlasnie,ja tak samo czytam i czytam jak mam tylko czas,a pozniej tak z tego nic nie wychodzi,ale co my mowimy jak nie wychodzi jak tyle schudlysmy to juz OGROMNY sukces. ja tyle schudlam i Ty rowniez:) ja jestem zadowolona ze tyle schudlam,a te ostatnie to udreka i wielka katastrofa,a powinno byc inaczej,prawda. aha jak Twoja skóra po odchudzaniu,masz rozstepy i jedrna skore?ja dzieki cwiczeniom mam lepsza skore,ale mam rozstepy,ale chcialabym miec jeszcze jedrniejsza skore niz mam teraz