Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po cesarce

Zdjęcia brzuchów po cc

Polecane posty

Gość po cesarce

Czy mogłaby ktoras wkleic zdjecie swojego brzucha po cc? Interesuje mnie zwlaszcza blizna, za tydzien mam miec cc i boje sie. Czy to prawda ze po cc zostaje flak nad blizna?

Gość emcekwadrat
Zdjećia wklejać nie będę, ale żadnego flaka nie mam. Cesarkę miałam 3 miesiące temu.

Gość miałam 3 razy CC
i nie mam żadnego flaka

Gość tratata25
Ja niestety mam ale taka moja uroda;-)koleżanka po cc miała moment płaski brzuch a przytyliśmy podobnie,ona 11kg ja 11.5 więc kwestia genów

Gość Podobnie
Ja jestem szczupła a mimo to mam nad raną taki jak to lekarz określił zwis. Przyczyną moim zdaniem jest niestaranne zszycie, CC na szybko i pewnie to było przyczyną, liczę że jeszcze się torchę wchłonie

Ja mam brzydki brzuch po cc. Brzydki nie dlatego, że nie jest idealnie płaski, tylko przez bliznę. Zresztą, zaraz wrzucę zdjęcie. Ale nie martw się, moja blizna jest najbrzydsza wśród tych, które widziałam, więc małe prawdopodobieństwo że będziesz tak wyglądać :)

Gość co za dziewucha???
ja cie pierdziele...za tydzien zostaniesz matka, nie martwisz sie czy bedziesz miec zdrowe dziecko?! tylko o ładny brzuch?! masakra. módl sie,żebys innych problemów nie miała:P

Gość o Jezuuuuuuuuuuuuuuu
nie mogę na to patrzeć!!!!!!!! Naprawdę AŻ tak ciąża może oszpecić człowieka?????? Ja nie chcęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę

Gość ten pierwszy.
Nie jest tylko po cc,nawet jak cięcie cesarskie jest wzdłuż to tylko do pępka.

Gość ten pierwszy.
Utyłam prawie 30 kg,nie mam ani rozstępów,ani wisielca.Teraz jestem wręcz chuda.

Gość paskudne te brzuszyska
odrazajace, ale mam taki sam i co zrobić. Jakieś istotki w nim mieszkały kilka meisiecy i już piękny nie jest i nie bedzie. Wiedzialam na co się pisze. W ciązy przytylam 7 kg wiec raczej nie dużo, a brzuch wygląda tak jak te z tej galerii. Myślę, ze to sprawa genów. Moja matka też ma paskudny brzuch.

Gość Basia w 28 tygodniu
tak... wszystko zależy od genów i uwarunkowań fizycznych. Są kobiety co nie mają takich problemów a będą też takie co bedą się tym martwić...

ja mialam cesarke dwa lata temu i nie robia juz cesarek tak jak kiedys robili ze w pol brzucha cie cieli tylko nad spojeniem lonowym i wogole tego niewidac

Gość dekoltem
Tak zadna nie ma flaka i rozstępow, ale żeby zdjęcie wkkleic to już nie ma chetnych 🖐️

Gość 6hnkk
Scarlett pogięło cię, jestes nieuczciwa pisząc że masz szpetną bliznę.

Gość jajajqq
ja mam troche flaczek ale np patrze na niego i od goey qidac jakby byl krzywo zaszyty, jakby z jednej strony skora nie naciagnieta, normalnie nie widac tego, ale ja będac nastolatka schudlam 30kilo plus potem ciaza to perfect nie bedzie napewno ale tluszczu nie mam, lekki zwis i miekki, chcialabym miec twardy:(

Gość oeioeioie
Ja nie byłam przygotowana na taką masakrę. Przytyłam 19 kg które jakoś się wraz z wodą nałożyły na wagę (byłam cała popuchnięta) a brzuch był wysadzony do przodu i ogromny jakbym bliźniaki nosiła , noi niestety ale juz w 15 tyg, ciąży wyglądał jakby był z 25 t.c . Po porodzie sądziłam że nie jest źle i że to co wystaje to wstąpi się pięknie bo przecież moja mama mając 60 lat ma całkiem niezły brzuch po dwójce dzieci i zawsze mówiła że ciało się tak nie zmienia tylko trzeba dbać .....Noi coś poszło nie tak skoro po dbaniu w trakcie ciąży i schudnięciu po porodzie został mi flak , a jak się nachylę do przodu to nie chcę opowiadać jak to wygląda (jak ryj buldoga). Nie pomógł krem ujędrniający, nie pomógł rozmaryn (nalewka) i bandażowanie się wywarem z niego, nie pomogło nic . Teraz planuję zbierać na abdominoplastykę i choć po operacji pozostaje paskudna długa blizna to wolę to niż to co mam teraz.

Gość dekoltem
do ja mialam 3 razy cc - a mozesz wkleic zdjecie zeby bylow idac blizne?

A tej trzeciej blizny w ogóle nie widać...Ja będę miała drugą cesarkę i się zastanawiam czy będą cięli wyżej czy niżej niż ostatnio?

Gość miałam 3 razy CC
Zawsze tną w tym samym miejscu i tylko jeśli jest potrzeba, to wycinają starą bliznę. U mnie widać, że były trzy cięcia po zakończeniach blizny, bo każdą cesarkę robił inny lekarz i każdy z nich nie dojechał dokładnie równo do końca tylko jakby w różną stronę więc zakończenia cięć są jedno wyżej, drugie niżej, ale trzeba się przyjrzeć by to zobaczyć dobrze;)

Jak na 3 cesarki to masz super brzuch, zwłaszcza że blizna jeszcze będzie jaśniejsza z czasem.

Wiecie co mi zalecali po cesarce? ( ale już po wygojeniu) kąpiele w dużej ilości soli, bardzo spłaszczyła i zjaśniała mi blizna, słyszałyście też o czymś takim?

Gość kabulecja
Sorry ale brzuch tej po 3 cc jest brzydki, okropny pępek i ogromna blizna, ja bym sie wstydziła rozebrac przed mężem, gdybym miała takie coś. Scarlett to co innego, ładny jędrny brzuch.

Gość miałam 3 razy CC
Nie słyszałam, a próbowałaś? faktycznie coś pomaga?

nie martw się autorko ;) choć z tym szyciem to chyba prawda, mnie też chyba zszyli na "odczep się" , trochę chyba krzywo z jednej strony, jakby za bardzo skóra była złapana z jednej strony, ale mimo to nie widzę w tym wszystkim problemów, blizna wygląda jak u scarlett , też żadnych rozstępów dzięki Bogu ;) ani nic. :)

Gość ZielonyPłomyk
Fajne macie brzuszki, a po 3 cesarkach, to laska naprawdę nieźle wygląda. Na ulicach widziałam gimnazjalistki które nie są matkami, a zamiast brzucha miały wiszące flaki i wystające boczki.