Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lonely girl

dlaczego tak nas ciągnie do złych facetów??

Polecane posty

Gość _kolorowy_papier
Kiedys tez mi tacy bardziej "jarali" ale jak poznałam takiego to tylko nabawiłam sie nerwicy... i zastanawiam sie ze w oole dopuscilam do takiego zwiazku.

Gość ciiiiiii*
Ja takiego mam w chałupie i jestem zadowolona. Nie zamierzam go nikomu oddawać, przynajmniej do czasu, bo zapewne znudzi mi się 🖐️

Gość lonely girl
boje sie ze nigdy nie bede potrafila byc z normalnym spokojnym facetem tylko juz zawsze bedzie mnie ciagnelo do takich gorszych bo maja w sobie to cos...

Gość Cii*
A ja tam wcale nie szukam tego "normalnego" i "poukładanego", bo są przewidywalni, a tego w związku nie znoszę. Dlatego stawiam na niegrzecznych chłopców, zresztą zawsze takich przyciągałam. Teraz jest mi dobrze. Wręcz bardzo dobrze :)

Gość jkhioh
A ja lubie tylko good boys i to sobie chwale, wole niesmialego chlopaka niz bawidamka, jak do tej pory nigdy nie zalowalam swoich wyborow.

Gość Cii*
Mój facet twierdzi, że też jest nieśmiały - hahaha, co kompletnie nie przekłada się na rzeczywistość, ale skoro z tą "wrodzoną nieśmiałością" żyje mu się lepiej, to ok.

Gość fhfrthj
Nie wszystkie kobiety do takich ciągnie. Ja wole normalnych, bo chce miec normalna rodzinę. A ten plebs zapity tez musi sie z kims zwiazac i wtedy pojawiaja sie takie panie jak autorka:) Jak to mowia: "kazda potwora znajdzie swojego amatora"

Gość Cii*
fhfrthj - hahaha, normalną rodzinę? :D

Gość orła cień
:-O

Gość fhfrthj
Ja rozumiem, ze normalna rodzina cie smieszy. Ty swojego dzieciaka bedziesz prowadzala do ZK na widzenia z tatusiem- kazdy ma swoj sposob na zycie:D

Gość Cii*
Nie będę prowadzała, bo nie odbiło mi aż tak, żeby rodzic jakieś bachory i zniszczyć sobie figurę :D

Gość Subiektywnezdanie
Wolicie złych i niedobrych, a potem topik " Nienawidzę facetów".

Gość fhfrthj
Cii i wlasnie widac, ze masz cos z deklem skoro na dzieci mowisz bachory, takze nic dziwnego ze do pijusów i plebsu cie ciągnie.

Gość Cii*
To jak mówię na pasożyty, to moja indywidualna sprawa buhahah 🖐️

Gość Cii*
Masz jakiś problem z nadinterpretacją tekstu, no ale nie dziwmy się ;)

Gość fhfrthj
Cii nikt tobie nie broni zadawac sie z nizina spoleczną, ale z laski swojej nie generalizuj kobiet i nie wypowiadaj sie w ich imieniu odnosnie zadawania sie z plebsem. Jak widzisz ja twojego zdania nie podzielam, takze mow tylko za siebie.

Gość gogog
ja z takim to mogę się chwilowo pospotykac, poromansowac, bez angażowania się, a zakochuje się właśnie w tych dobrych-)

Gość Cii*
Jak do mnie piszesz, to postaraj się nie popełniać błędów - stylistycznych i gramatycznych również 🖐️

Gość fhfrthj
Doprawdy rozsmieszasz mnie, zadajesz sie z patologią jak juz sama wspomnialas, a przeszkadza ci pisanina na forum? Idz stad jak ci przeszkadza, tania księzniczko;D

Gość Cii*
Z patologią? Obawiam się, że popadasz ze skrajności w skrajność, a ja nie będę marnowała czasu na dyskusję z paranoikami 🖐️

Gość fhfrthj
zly facet to nie jest patologia wedlug ciebie? A co? Styl zycia? W tygodniu normalny, a w weekendy ma ataki chlania i oglądania sie za babami? Powodzenia kobieto- bedzie ci potrzebne.

Gość igggaaaaa
dlaczego ciagnie do zlych chlopcow? bo dobrze bzykaja (to przyznala autorka) bo klepna w tylek, poswintusza;zachowuja sie jak rasowi samce :P bo maja wyzszy poziom testosteronu bo imponuja pewnoscia siebie bo traktujemy ich w kategoriach 'zakazanego owocu' bo kobiety lubia sobie cos udowadniac (tu:ze zly chlopiec z nimi zostanie) ja jestem damskim odpowiednikiem 'zlego chlopca :P mam symptomy borderline, jestem wybuchowa, ale takze dobra w lozku i spontaniczna. moj facet za mna szaleje pomimo ze ciezko ze mna wytrzymac i czesto ranie. wiec cos w tym jest

Gość fhfrthj
moze do bzykania jestes dobra, ale za zone wezmie normalną. Po co wariatka ma robic wstyd przy rodzinie. A skoro jestes nieprzewidywalna to ma matke tez sie nie nadajesz.

Gość Cii*
:D No to ja poprzestanę na tych złych chłopakach, kręcą mnie, jarają i nieźle się bzykają 🖐️

Gość igggaaaaa
to do mnie kochany? co do zony i robienia wstydu: jestem bardzo dobrze wyksztalcona, biegle mowie po angielsku, jestem elokwentna i oczytana, potrafie sie znalezc w kazdym towazystwie co do dzieci i rodziny: dzieci mnie uwielbiaja. pracowalam przez wiele lat z dziecmi i bylam ich ulubiona 'pania' takze widzisz kochany, porywczosc i wybuchowosc to cecha nie tylko plebsu :P

Gość 6765757
[zgłoś do usunięcia] igggaaaaa dlaczego ciagnie do zlych chlopcow? 1. bo dobrze bzykaja (to przyznala autorka) 2. bo imponuja pewnoscia siebie 1) Skoro przed takimi rozkładacie nogi to logiczne, że dobrze bzykają - umiejętności rosną z praktyką 2) Skoro wiedzą, że na takich lecicie to logiczne, że są pewni siebie Gdybyście leciały na porządnych, wartościowych, wiernych i dobrze wychowanych mężczyzn też byli by pewniejsi siebie.

Gość igggaaaaa
67.... pewnosc siebie u faceta to sprawa kluczowa (wazniejsza niz wyglad, wzrost, zarobki itd) wiec popracuj nad tym a i przed Toba beda rozkladac nogi ;)

Gość igggaaaaa
pewnosc siebie nie jest uwarunkowana tym ze ktos na Ciebie leci. to dziala w odwrotna strone- leca na Ciebie to jestes pewny siebie- znasz swoja wartosc, nie dasz sobie w kasze dmuchac, jestes z siebie zadowolony itd

Gość piotr scdevfrvbfr
Jestes porywcza i wybuchowa, bez roznicy czy konczylas studia czy nie. Malo jest wariatów po studiach? zresztą nie zdajesz sobie sprawy ilu ludzi z mgr mieszka na dworcu jako bezdomni. Caly czas mowimy o zachowaniu i stylu zycia plebsu, w ktory ty sie swietnie wpisujesz. A ponadto zastanow sie zanim porownasz prace z dziecmi max 8 h dziennie do bycia matka. .

Gość igggaaaaa
czy Ty mnie znasz? wpisuje sie w zachowanie plebsu czyli jakie? ze nie potrafie trzymac emocji na wodzy? o czym Ty piszesz...?