Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuska56437667gjhjh

pogadajmy o czymś ciekawym czyli co nas kręci co nas podnieca w kobietach/faceta

Polecane posty

Gość o tu popiszę
ooo wiem co na mnie działa jeszcze. To R kiedy mówi jak francuska... boziu to jest cholernie urocze

Gość o tu popiszę
Wiedziałem, że francuski muuuusi się kojarzyć, ale chodziło o konkretnie to "R" i o nic więcej. Resztę francuszczyzny zostawmy na kiedy indziej. Lubię również kobiety wyglądające na "kobiety sukcesu" żakiecik spódnica szpila i pewny siebie chód.

Gość o tu popiszę
Tańcząca - pod warunkiem, że się dużo uśmiechasz. To dla mnei tak cholernie ważne ostatnimi czasami. Nawet nie wiem skąd mi się to wzięło ? ;) ale tak ma być i już !

Gość jkgfdfjogf
Jeżeli rozmawiamy już o szczegółach: pamiętacie scenę z filmu "Top Gun" (wiem wiem, stare) gdzie panowie grają w siatkówke? Playing with them boys... teraz to ja powiem: grrrrrrr :-p

Gość o tu popiszę
Bo miało być dziś spotkanie ze znajomymi a wyszło jak zwykle. Zamelinowali się "bo pogoda zła, bo mi się nie chcę i najlepsze ! dziewczyna zawsze kiedy do niej dzwonei - właśnie wyszłam z kąpieli." Paskudne nastawienie wspaniałych ludzi. I dzien zapowiadający się naprawdę przyzwoicie jak zwykle kończy się marnie.

Gość o tu popiszę
Bardzo mi miło, że poświęcacie mi kawałek waszego czasu. Dzięki :)

Gość jkgfdfjogf
Właśnie wyszłam z kąpieli :-D super, zostawia Ci mentalny obrazek :-D Miłego wieczoru życzę, Tańcząca, polecam ten "kawałeczek" dla mnie bomba z 100% zawartością testeronu.

Gość o tu popiszę
JK - niekoniecznie, może za pierwszym czy drugim razem owszem, z tym że to jest tak zawsze. Serio o którejkolwiek pory dnia byś nie dzwoniła. No trudno jak się nie ma co sie lubi to się lubi co się ma. Milego również

Gość o tu popiszę
Oczywiście, szczerze to na nic więcej nie liczę jak kawałek towarzystwa... choćby i wirtualnego

Gość o tu popiszę
Lubię półsłodkie mam obecnie. Tańczyć też lubię choć jestem wybredny co do partnerek. Nie z każda się da. Choć wg niektórych wiejskie wstrząsy i trzęsienie cyckami to już taniec, ale ja się nie znam aż tak ;)

Gość o tu popiszę
W tańcu powinna być magia. Zwykłe ocieranie o siebie ciała to jeszcze nie to. Taniec to również gra - prawie taka sama jak ta wyżej wspomniana. Pełna zachęt i niedomówień. Obietnic i spojrzeń... Jak pisałaś pełna erotyzmu... To jest dobry taniec.

Gość o tu popiszę
sama zaczęłaś. Jednak trzeba przyznać, że trzeba umieć się w to bawić. A to samo już przez się może świadczyć o pewnej finezji w tym co się robi. Delektując się grą tego typu. Hihihihi dla szczwanych bestii i szczebioczacych oczkami kobiet ;)

Gość o tu popiszę
Myślę, że to kwestia obycia. Doświadczenie tu gra główne skrzypce. A i wy kobietki nie od razu nauczone uwodzić. To sztuka nabyta