Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Creamyful

Bialy wozek ???

Polecane posty

Dziewczyny co myslicie o bialym wozku??? Wiem ze szybko sie brudzi itd. Ale ogladajac inne, zaden kolor mi sie nie podoba. Bede miala coreczke i upatrzylam sobie taki http://allegro.pl/nowosc-wozek-carino-fotel-torba-folia-moskit-i2617276840.html lub taki http://allegro.pl/nowosc-piekny-wozek-romance-3w1-torba-folia-mosk-i2617276829.html ewentualnie jeszcze wpadl mi w oko ten czerwono-niebieski http://allegro.pl/nowosc-wozek-etno-fotelik-limited-edition-i2617276834.html ale wydaje mi sie nieodpowiedni dla dziewczynki. Ktory z tych trzech jest wg Was najladniejszy???

Czy doprawdy tak istotna jest dla ciebie opinia ludzi na kafe i od niej zaleyz twoja decyzja? jak wiekszosci tobie napisze ze przebrzydly to bedzie wielki bulwers?a jak cudowny, to jacy wy wspaniali?To tak samo jak z wystawianiem zdjęc dzieci

Biały taki "nijaki" mi się nie podoba. Zaś ten niebiesko czerwony to tak trochę jakby amerykański, też nie za fajny. Jakbym już musiała wybierać spośród tych to raczej ten drugi.

Poprostu chce sie poradzic... Moze sa mamy ktore tez maja bialy wozek i moga mi polecic lub odradzic...

Gość dużo chyba
ten pierwszy jest śliczny;)moda na białe wózki przywędrowałą chyba z Hiszpanii,tu prawie wszystkie są białe

ja mieszkam w Norwegii, i widzialam tylko 1 raz bialy wozek... A w tutejszych sklepach kroluja raczej ciemne kolory

Gość białe wózki są śliczne
jeszcze biała gondola to super, ale wersja spacerowa w białym kolorze wygląda ladnie ale jest totalnie niepraktyczna. chyba że masz dużo czasu i chcesz codziennie ten wózek czyścić po spacerze. Pomyśl sobie o tym że dziecko będzie chodzić np w deszczu/ błocie po czym wsiądzie do tej pieknej białej spacerówki. Poradzę Ci tak : kup sobie gondolkę białą, ale wersję spacerową polecam ciemniejszą;)

Gość dekoltem
gratka kiedy idziesz do gina? czy juz nie idziesz tylko czekasz?

Gość moja córka
ten drugi bardzo ładny:)

Gość ten wózek
z drugiego linka jest śliczny.

Wózek ładny ale mój pewnie będzie często w piwnicy więc pewnie by się brudził szybko.

Gość ujhygtfrde
drugi bialy ma dziwna raczke..moze na zywo ladny,ale na focie cos mi nie gra... trzeci zupelnie nie..

Moj bedzie praktycznie caly czas w aucie, bede go uzywac tylko na spacery w parku, czy na zakupy w galerii. Niestety Norwegiia nie jest za bardzo przystosowana do chodzenia z wozkiem wszedzie tak jak w Polsce... w duzych miastach tak... Ale ja mieszkam w malym miasteczku, do centrum Trondheim mam jakies 50 km. Wiec na codzien bede raczej korzystac jedynie z fotelika samochodowego, bo wszedzie trzeba dostac sie autem

Dekoltem dokładnie za 40 minut mam wizytę :P ale już chcę do szpitala, mam takie bóle w podbrzuszu że ledwo się ruszam, a za cholerę nie są regularne :/

Jak się Tobie podoba to kupuj, ja tam się nie przejmowałabym kto co myśli. Mnie najbardziej ten 1 się podoba Gratka i myślisz, ze dzisiaj Cię skierują do szpitala?Daj znać co i jak

Toksyczna nie bądź taka mądrala :P nie odpisywałam od razu bo brałam prysznic :) aa_wazka mam zamiar powiedzieć mu, że już chcę iść żeby skontrolowali wszystko na ktg itd kurcze bo dziwne mi to, że nie wysłał mnie na usg ani na ktg :/ niby dobry lekarz ordynator a jakoś nie podoba mi się jak postępuje przy tej końcówce. Niech mnie tam kładą niech wywołują niech robią co chcą byle zakończyć już tę ciążę...

Gratko Dziecino ,za 20 min masz wizyte ginekologiczną, a tu jeszcze na kafeteri sobie siedzic?haha,a to bajkopisarka z ciebie Juz dawno powinas być w drodze ,jak nie już przed gabinetem czekać

Moja kumpela urodziła 10 dni po terminie to wody już miała zielone i to już bardzo zły sygnał a też nikt jej nie badał... Zyczę Ci żeby już Ci w domu nie kazali siedzieć bo na pewno się denerwujesz.

Toksyczna nie każdy jedzie do gina przez 5 wsi :P ja akurat samochodem mam 5 minut a więc mam jeszcze spokojnie 10 żeby wyjść i być tam na czas :)

No nie chcę czekać do poniedziałku, mam nadzieję że jutro będę jechać do szpitala. zwłaszcza, że nic nie wiadomo co w brzuchu słychać. uciekam do następnego, może już po porodzie :) paa ;)

No tak, bo samochodem jedziesz przez polną szose,na ktorej innych samochoodów nie ma, bo droga do szpitala zupelnie jest bez ruchu ulicznego,i w ciągu 3 minutek jestes na miejscu 💤 Blablaabla, jakbym miałą 8 lat to bym tobie sdoczepiane skrzydełka wysłąła.No to teleportuj sie,bardziej teleportacja bedzie wiarygodna niz te farmazony

Gość michalina 3333
Fakt,ten biały wózek jest ładny-ale czy tylko o wygląd chodzi?Szybko ci zżółknie,zabrudzi.Jak będziesz chciała coś wytrzeć to zostanie ślad.Nawet jak mucha tam siądzie i sie zesra to zostanie czarna kropeczka.Zastanów sie.Ja odradzam.Pomyśl o zielonym lub fioletowym.A może różowy?

Toksyczna kolejny raz potwierdza jak bardzo jest ograniczona :) Do ginekologa z domu mam 2 km więc ile można jechać taki odcinek i godz. 19 gdzie ruch na drogach nie jest tak intensywny jak koło 15 16. aa_wazka Jutro na 7 rano śmigam do szpitala zobaczymy co tam zdecydują, pewnie już mnie położą i będą działać coś :) oby :) No i mój lekarz też tam będzie :)

Gość biedne wy biedne
nawet nie wiesz gratka jak nas to cieszy,że znikniesz stąd chocby na te 3-4 dni! Panie...bądź miłosierny,pozwól jej już urodzić bo inaczej nas zamęczy,Amen

Gość tak to jest67
mialam bialy i nie polecam strasznie sie syfi i wyglada beznadziejnie

biedne wy biedne odczep się, nawet nie bywam tutaj każdego dnia :] pewnie jesteś jedną i tą samą osobą, która się przykleiła do mnie jak rzep do dupy na tym forum heee :D