Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama to ma pytanie_

Jak często płaczą wasze 3 letnie dzieci?

Polecane posty

Gość mama to ma pytanie_

Bo mojemu synkowi zdarza się po kilka razy dziennie. Ma 3,5. Tak mnie to zastanowiło bo nie mam żadnego porównania, nie wiem jak jest w przedszkolu. Wiadomo że czasem trzeba czegoś zabronić. Ja do tej pory często ulegałam, ale teraz staram się to zmienić bo nie chcę dominacji, i lepiej dogadywałby się z kolegami gdyby nie był taki chojrak. Martwi mnie to... Ale przykro mi słuchać jak płacze :/

Gość kuku1999
to chyba normalne w tym wieku- tak mi się wydaje. mój synek ma 3 latka jesteśmy chyba na tym samym etapie

Gość ujhygtfrde
moje dziecko ma juz 8 lat wiec zapomnialam jak to bylo;) ale sluchaj swego serca a nie innych matek.. dobra droga idziesz i tyle:).skoro masz jakies obawy to dobrze o Tobie swiadczy:)

Gość ujhygtfrde
dokladnie.wszystkie placza tyle samo:)a wychowac trza. moim zdaniem duzo tez zalezy od dziecka...jedno jest spokojne i czy bedzie mialo zakazy i nakazy,czy tez nie- to i tak spokojne bedzie. inne mimo zakazow i calego tego"wychowania"wychowac sie i tak nie da:)

Płakac to nie, jedynie syn jak był mały to cholernie marudny i kwękliwy, a tak to jak coś jest nie po ich mysli,lub mają na cos zakaz, to w płacz czy histerie nigdy nie wpadały,ale poptrafiły,jak i potrafią byc baardzo ale to baardzo złosliwe,czy psotne. Swoją zlośc pokazują komus zachodzeniem za skóre i dokuczając graniem na nosie

Gość mama to ma pytanie_
no my juz mamy kilka histerii za sobą, początkowo bardzo mnie to przeraziło ale potem na spokojnie doszłam do tego, że mały musiał mieć powód. i chyba już "ugładzone", nie odbije sie na nim. jest bardzo wesoły i żywy, ale czasem przegina i broi tak jakby "z rozpędu" no i to jest właśnie jedyne co by trzeba było utemperować ;) w sumie to wolę sobie nawet przemyśleć jak wychować kolejne.. jedno co wiem to to że będzie conajmniej 4 lata różnicy :D

Gość mama to ma pytanie_
ten topic powstał po tym jak Arturek straszył błotem starszych kolegów (z uśmiechem na twarzy) a oni się wkurzyli. tata go zwlókł nieco na stronę i wrócili do domu. Ale potem płacz bo jakiś taki nabuzowany był :( eh

Gość mój ma 4 lata
i od kiedy skończył rok, to nie płacze prawie wcale

Nie wiesz jakie kolejne dziecko ci sie trafi, fakt ,powinna byc jedna linia wychowawcza, ale kazde dziecko przewaznie ma inny temperament,charakter,osobowisc i do kazdego z osobna indywidualnie trzeba, a nie wsadzac dzieci do jednego wora

Gość mama to ma pytanie_
do jednego wora to mozna wrzucac jak sie nie ma sily wychowywac albo ktos sobie za duza gromadke zafunduje... chociaz ilosc tez nie przesądza o sposobie wychowania