Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gupia zonka

Takiego mam męża

Polecane posty

Gość Gupia zonka

Witam. Jestem poślubie 11 lat.25.08 miała być nasza 100 rocznica. Jak zwykle zapomniał o niej. Mam 2 dzieci .27 lat i roczek Mąż twierdzi, że cały czas pracuje (serwis chłodni) całodobowy- własna działalnośc. Ja tez pracuję jak mi sie zachce.W ostatnią niedzielę wyszedł z domu ok.10 -do piraci i wrócił w pon po 6 rano- myślał, że mnie nie będzie już -bo zawsze w pon. pracuję.Wrócił czysty -tak jak wyszedł. Po pracy zawsze wracał brudny i śmierdzący gównem.dł się wykąpać i sprawdziłam jego torbę a tam ZONK= gumki i żel prawie pusty do masażu intymnego). Kłamał jak z nut. Do 12 kazałam sie wyprowadzić. Nie zrobił tego. Zabrał mi malucha. O 3 zmieniłam zamki i wywiozłam jego rzeczy na śmietnik---WSZYSTKO do jego Mamy.Powiedziała mi, że dobrze zrobiłam. Dziś o 12 zadzwonił-gdzie jestem, bo chciał jakieś rzeczy- ciekawe co robił od pon rano- do dziś do południa PRACOAWŁ oczywiście. Wgięło go, że mimo braku samochodu rzeczy odwiozłam. Mężowi jeszcze, ale już nie partnerowi życzę szczęścia u boku nowej Pani ktura jest prostytutkom. Niech zaczyna od zera jak ze mną. Jest mi przykro, ale do miłości nikogo nie można zmusić. Jak się kocha - to się nie zdradza. Jestem z siebie dumna. Nie chę wiedzieć kim jest ta Pani , jak długo to trwa, jak i gdzie to robili- ich sprawa- materacem nie byłam. Myślę, że jeszcze zatęskni za rodziną. Ale to już jego problem. G miał w życiu 2 zasady: 1. W zaparte do samego końca 2. Kto nie uważa co robi, niech robi co uważa. Te zasady ja zastosowałam i zrobiłam co uważam. Narazie jakos wytrzymuje bez meskiego członka w ustach i pupci ale tos ie zmini bo se pioszukam w necie. Uwolniłam 2 zakochanych od stresy- nocnych głuchaczy i kłamstw. Niech się kochają na potęgę i złóżka nie wychodzą. Wszystkim zdradzonym i oszkukanym życzę siły i wytrwałości . Uszy do góry.