Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facettttt 26

Nocny topic. Kto pogada?

Polecane posty

Gość wali mi się świat na głowę
pomóżcie mi - nie wiem co mam zrobić ze sobą

czy ja mam się napić? przecież te picie nic mi nie da

niech się ktoś odezwie błagam

Gość Get up ;)
Czesc :)

Hej, ja nadal spędzam urlop na działce. Dzisiaj pogoda była zmienna, ale było przez pewien czas na tyle ciepło, że się poopalałem. Właśnie się wykąpałem i wygrzałem, kominek dogasa, zaraz będę musiał dorzucić drewna, ale mam porąbane. :) A co u Was?

Hej ja szkole swoj ang ,pare testow zrobilam(past simple etc)-deszcz niestety dzis caly dzien ,jutro moze cieplej bedzie-no i weekend sie zaczal. kaloryfery wlaczone bo zimno w domu.;)to tyle co u mnie..chyba herbate zrobie bo salatke zjadlam i mi zoladek cos swiruje.;)

Wznawiam topic. Ja angielski znam dobrze. Ale nie ma to jak wyjechać do anglojęzycznego kraju, ale oczywiście ma to sens po tym jak się samemu pouczy najpierw. Ja dzisiaj tylko jedną szklaneczkę whisky :p Tak sobie myślałem żeby odmalować stary kredens :P

Ech, muszę sobie wymyślić jakieś zajęcie na tym urlopie, chciałbym coś zrobić własnymi rękoma, ale nie wiem co i bez zboczonych skojarzeń proszę :p Chodzi mi o jakieś rzemiosło :p

oj tak-miedzy tubylcami najlepiej. stary kredens...tzn bejca?czy kolor jakis?

NO to jest nick do żartów raczej, do podrywu nie. Plenerowa Żona, a co przyszły mąż na to? P.S. Jennifer była dzisiaj rano, założyła temat. Prawdziwa, nie podszyw.

To nie miał byś nick po podrywu ;) To topik do podrywania? Łe... ale wczoraj jak zaczęła się gadka o prawie jazdy to poszłam spać, bo prawka nie mam, a nie mam też w zwyczaju wypowiadać się na tematy, o których nie mam pojęcia.

Dobrze, że to nie temat do podrywu, bo Plenerowa sobie poszła :) Ona swoim zachowaniem przypomina mi Jennifer, dlatego dobrze, że poszła. Ja na razie nie mam ochoty na podrywy, może za 2 miesiące :p

kiwi1988ldz - mimo zmiany przepisów wolałabym najpierw skończyć studia, a potem będę się zastanawiać tym bardziej , że i tak pewnie będzie ze mnie fatalny kierowca (o ile zdam)...

Zmienię nick i po sprawie :p Co myślicie o wrzucaniu swoich zdjęć na Kafeterii? Ja bym nigdy nie wrzucił :p To przekroczenie granicy między zabawą tutaj a uczestniczeniem i byciem częścią tego forum

facet --> pytasz sie co ja mysle? ja mysle, ze moze powinienes nauczyc sie ze to jest tylko forum i tutaj nikt niczego nie bierze na powaznie.. :)

Oczywiście że wiele osób bierze dużo rzeczy na poważnie. Dla mnie wstawienie tu swojego zdjęcia to już przekroczenie pewnej granicy, której za nic nie chcę przekroczyć :p

zalezy jakie zdjecia.. choc niebezpiecznie jest tu swoja facjate pokazywac. mze to ktos niecnie wykorzystac np.