Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facettttt 26

Nocny topic. Kto pogada?

Polecane posty

Gość mrągowska
kiwi trzymaj sie mocno i sie nie puszczaj:D

Gość mrągowska
co racja to racja:D

Gość mrągowska
no od muzyki ale juz nie zyje:(

Gość mrągowska
no ide bo bez tego to strace dzien:P 🖐️

dobra ja sie zbieram zaraz spac miło sie rozmawia ale juz czas na mnie Spoko ja też idę dobranoc życzę miłej nocki :)

Gość Brunet w burach z krokodyla
88,7kg :D:D:D to jesteś spaślakiem :D masakra otyłość olbrzymia :D:D:D

Gość mrągowska
kiwi aleśmy się dogadały jak z łysym o włosach:D ja uzależniona od muzyki ale od innych rzeczy też:P nie przedawkowała akurat. no i na klipach nie widziałam jej pod wplywem, za to koncerty to już inna sprawa, bywały całkiem "skropione" a bywały też genialne pod każdym wzgledem. szczerze mowiac jakbym miala takich rodzicow jak ona to tez bym wpadla w takie cugi. no ale czasu sie nie cofnie, dobrze ze jest net i mozna zachowac czastke tej muzyki dla siebie.

Gość DO KIWI
JESTEM FACETEM JAK KOBIETA MOZE W WIEKU 20 PARU LAT,WAZYC 100 KILO??? TERAZ NIBY SCHUDLAS ALE TA WAGA TO JEST PORAZAJACA:o

Gość DO KIWI
NAJBARDZIEJ PRZERAZAJACE NATOMIAST JEST TO ZE TE WSZYSTKIE KOMRKI TLUSZCZOWE,KTORE WYPRODUKOWALAS TERAZ PSZYSCHLY,BO NIE ZNIKNELY I NAWET JAK SCHUDNIESZ JEST RYZYKO ZE ZNOWU KIEDYS ZAMIENISZ SIE W WIELORYBA TRAGEDIA TO MALO POWIEDZIANE

Gość ten jej mężus pewnie lubi
takie grubaski w łózku,niektórzy mają takie fantazje BBW :D

Widzę, że ryewrywu pokazał wczoraj w nocy swoje prawdziwe oblicze :o Tak to jest jak ludzię go odrzucają, a on próbuje zwrócić na siebie uwagę wyzywaniem i już zupełnie traci szanse na porozmawianie sobie z innymi.

DO KIWI widzę masz dużo do powiedzenia :) to ja Ci tez powiem... To że waga do mnie może wrócić wiem, za to jestem pod okiem 2ch specjalistów, robię badania, mam konsultacje i td... Ja nie mam diety na chwile na miesiąc ,2 może 8mies:D moja dieta to już odżywianie na całe życie... A męża mam wspaniałego:) jak mnie poznał byłam szczupła potem sie to zmieniło i mimo to mnie kocha:) wiec prosze nie obrażac mnie ani jego bo tylko kretyn i egoista bez uczuc zostawia kobiete tylko dlatego że przytyła:) żenisz sie z osobą ogólnie :) ( charakter,wygląd i id) więc śmieszne jest dla mnie to że jesli się cos wydarzy w życiu co nas zmienia to od razu szukacie innej:D Dzień dobry wszystkim:)

ALE zescie zabalowali wczoraj.....4 rano hohoho Dzien dobry ;) facet kiwi a ja