Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiii

Czy lubicie okazywać sobie czułość, bliskość fizyczną?

Polecane posty

Czytając forum natknęłam się na kilka postów dających do zrozumienia, że wiele osób nie cierpi okazywania czułości, miłości, zaangazowania w związek. Jak jest u Was? bo ja uwielbiam to robić :)

Gość Ja uwielbiam ale nie mam komu
tego okazywać.

Gość Mario Bolucci
To zależy. Ja nie znosze widoku par tak migdolących się do siebie, że gdyby mogli to by seks uprawiali publicznie. Swojemu partnerowi okazuję czułość, ale nie całujemy się publicznie, nie obmacujemy. Nie zawsze sie też trzymamy za ręce. Nie zwracamy się do siebie pieszczotliwie, bo oboje nie znosimy tego.

dobrze by było, żebyście pisali czy jestescie kobieta czy mężczyzną :)

Aaaaa i nie chodzi mi o takie migdalenie publiczne, bo tez tego nie lubię tylko wtedy, gdy jesteście sami w swoim towarzystwie...

Gość asdekawa baba
okazuje czulosc tylko w 4 katach mojego mieszkania lub w miejscach gdzie ludzi nie ma. w miejsach publicznych tylko szybki pocalunek w usta, ewentualnie trzymani sie za rece- ale rzadko. nie trawie widoku par obsciskujacych sie, calujacych tak jakby mieli sie polknac itp.

Gość Ja uwielbiam ale nie mam komu
tego okazywać. - jestem mężcyzną

Gość Ja uwielbiam moja kobieta
też, często nie mogę się od niej odkleić ale taki już jestem bardzo to lubię, chyba bardziej niż sex :). Czego mam się wstydzić, przecież nie własnych uczuć.

Gość magdaa6757
Oczywiście że lubię, to chyba normalna ludzka rzecz... bez tego bym zdechła. Mam 30 lat i jestem kobietą, mojego mężczyznę pocałuję i przytulę w miejscach publicznych ale bez przesady - w ogóle nie robię tego w taki sposób że ludzie czują się zgorszeni. Kiepsko jest przy moich rodzicach - oni mnie nie znają od tej strony.