Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jusis91

Pierwsze objawy ciąż- a może to mi się wydaje ?

Polecane posty

Hej Nie wiem już sama czy to co dzieje się z moim ciałem jest naprawdę czy dzieje się tak bo ja tego bardzo chcę i są to fałszywe symptomy. Ok. 2 dni po owulacji zaczął kuć mnie prawy jajnik,utrzymywało się to przez ok 3 dni z małymi przerwami,potem doszło całodniowe zmęczenie, a zwłaszcza piekące oczy,temperatura utrzymuje się między 36.8,a 36.9 nie spada ani nie rośnie od 6 dni.Dzisiaj jest mój 31 dzień cyklu.Dodam jeszcze ,że w 28 dniu cyklu( w dniu planowanej miesiączki)robiłam test z wynikiem negatywnym.Teraz pytanie :"Czy któraś z Was tak miała będąc we wczesnej ciąży ?" Jestem za granicą,a tu z lekarzem nie jest tak jak w Polsce,chcę po prostu poczytać Wasze opinie i doświadczenia

Gość azu
Po co kolejny temat? mogłaś podbić tamten. :) Powtórz test za kilka dni. Ja tak nie miałam w żadnej ciąży.

Gość haha cha
nie jestes.

Gość na moje oko
nie jesteś w żadnej ciąży.... Nie nakręcaj się :o

Ciąże można niemal na 100% potwierdzić przy 18 kolejnych dniach z podwyższoną temperatura. u mnie te temperatura utrzymywała sie na poziomie 37 stopni i więcej. Zrób test za kilka dni. U mnie jednym z pierwszych objawów ciąży jeszcze zanim okres zacząŁ sie spóźniać była wzmożona wydzielina z pochwy c jest skutkiem podwyzszonego poziomu progesteronu. reszta objawów przyjdzie pożniej

Gość mikiana
A mi się wydaje,że faktycznie możesz być, jeśli czujesz,żeTwój organizm wysyła Ci inne niż dotychczas znaki;)

Gość Rusia89
A mi test pozytywny wyszedł dopiero 8 dni po spóźnieniu okresu,3mam kciuki !

Gość ktossssssss
No właśnie,miał ktoś takie coś i był w ciąż ? mm podobnie

Gość jiojreiowhuh
w jajniku KŁUJE a nie KUJE,jeny ortografia Test jeden za 3 dni drugi potem powtórz jeszcze. Albo bete zrób.

Gość azu
A tam znaki -mnie też się zdawało że ból piersi (jak nigdy) od połowy cyklu oznacza ciążę a tu nic -okres. A gdy zaszłam nie było nic inaczej niż zwykłym cyklu.

Mnie w pierwszej i w drugiej ciąży kuł jajnik przy czym testy wychodziły negatywne jeszcze. Kiedy w drugiej ciąży zaczął kuć już wiedziałam, że ciąża. Test potwierdził dopiero po dobrym tygodniu.