Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotana anna maria

fryzura na ślub

Polecane posty

Gość zaklopotana anna maria

dzien przed weekendem w pracy nie ma co robic to przegladam sobie fryzury i spodobaly mi sie koki a zwlaszcza niski kok mam slub w przyszylm roku w czerwcu zatem bedzie cieplo lub goraco to chyba spiete wlosy beda wygodniejsze, mam wlosy do ramion a koki wygladaja super zreszta same zobaczcie http://twojasuknia.pl/slubny-blog/fryzury-slubne-niski-kok/ tu jest kilka i wlasnie te niskie mi sie podobaja najbardziej

Gość Judyta__1987
Ja też ślubuję w czerwcu ale będę miała rozpuszczone włosy. Rozmawiałam z moją siostrą, która miał kok tylko że nie niski i nie była zadowolona bo jej się w trakcie zabaw rozwalił. Ale myślę, że to kwestia dobrego fryzjera.

Gość TakaONA89
Jeśli masz sprawdzonego fryzjera to jestem na tak :) koki są bardzo ładne, tylko według mnie mogą trochę postarzać i zależy co komu pasuje ale od tego są próbne fryzury więc jak tylko się dobrze w nim czujesz to nie widzę przeciwwskazań :)

Gość kok mi nie pasowal
robilam na probnej koka ale w koncu mialam rozpuszczone

Gość ghghg76
zależy co kto lubi. jak na co dzień chodzisz w rozpuszczonych włosach i tak lubisz, to może się okazać, że w nawet dobrze zrobionym upięciu nie będziesz sie czuła atrakcyjnie. i dużo zależy od pogody- byłam kiedys na weselu w lipcu- był nieludzki upał, wszyscy spoceni jak świnie i jak ktos miał rozpuszczone włosy, to wiadomo jak to wygladało po 5 minutach.

Gość moze sie da taniej
jeśli kok, to uważaj żeby Cię za bardzo nie przylizali z przodu, bo to postarza

Gość SamaJa2
Bardzo podobają mi się takie koki, ale tak jak ktoś pisał, trzeba mieć sprawdzonego fryzjera, bo byłam na ślubie, gdzie już przed oczepinami kok panny młodej się rozsypał

Gość worek kartofli
a ja mam koka między nogami