Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwonka22

Od kiedy nie jest sie mloda dziewczyna?

Polecane posty

Gość Iwonka22

Mam 22 lata i sie nadal starzeje...co to bedzie za pare lat?:(Mam faceta 30-letniego i chyba musze wyjsc za mąż niedlugo,zeby nie zostać starą panną...

Gość my baby z cafe
już jestes starą panną :D

Gość dfrhnyjmjkhik,
Dla mnie koniec młodości to jakieś 32, potem młoda, ale w sumie dojrzała itd. Już nie to samo. Mam 38 lat.

Gość A to ci dopiero!.
Myślę że młoda kobietka to do 35 roku życia, później to dojrzała Pani :D

Gość Dep EyElinear
Myślę ,że granica pomiędzy "młodą dziewczyną" a "kobietą w średnim wieku " to 27 - 28 lat.

"Myślę ,że granica pomiędzy "młodą dziewczyną" a "kobietą w średnim wieku " to 27 - 28 lat." 😭😭😭😭😭

Gość giowaniprycz
moim zdaniem młodość się kończy jak się ma kryzys wieku średniego

Gość Dep EyElinear
starałam się być szczera :) Sory ale nikt mi nie powie ,że 28-29-latka to "młoda dziewczyna". Dla mnie to już wchodzenie w wiek średni dla kobiety.

Gość Jaaaaaa27777777
Dla mnie wiek średni to raczej 40 lat, ale spoko....

Gość dzesia
wiek średni to 40 lat sory młoda kobieta jest do 33 lat młoda dziewczyna to dziewczyna więc jeszcze nie kobieta więc będzie do 21 lat to że jakaś 30 letnia jest gruba i staro wyglada nie znaczy że ma wiek średni tylko jest po prostu zaniedbana

do 23 roku życia... potem, do 35 jest się młodą, ale kobietą!!! a to nie to samo

"Sory ale nikt mi nie powie ,że 28-29-latka to "młoda dziewczyna". Dla mnie to już wchodzenie w wiek średni dla kobiety." A o młodej kobiecie słyszałaś? :D

Gość niedodpckonaJuleczka
Ja tam uważam że młoda dziewczyna to do 25lat, potem już nie dziewczyna a kobieta a po 25r to już naprawde dojrzała..... pani.

Gość Dep EyElinear
no w sumie sie zgodze z dzesia młoda dziewczyna do - 21 lat młoda kobieta do 33 lat wchodzenie w wiek średni dla kobiety po 33

Och, miało być po 35roku życia, wybaczcie 😘

Gość aaarwena
a po co przyspieszac, spowalniac czas? powiedz sobie szczerze czy 22latke ktos o zdrowych zmyslach cmoze nazwac stara? a moze cale zycie vchcesz byc mloda dziewczyna? bo;isz sie starosci dlatego na sile sie odmladzasz, ale jednoczesnie sobie wieku dodajesz czyli niezly p;aradoks zyj tu i teraz a nie przezywaj cos co bylo/bedzie

Gość Jaaaaaa27777777
niedopockana czy jak Ci tam, pewnie masz 16 stąd takie poglądy. Dla 16 25-latka może już być dojrzała to fakt :D

Gość Dep EyElinear
niedopcykanej chodziło o po 35 roku...pomyliła sie zwyczajnie :)

Gość Jaaaaaa27777777
no teraz zauważyłam :P

Mam 19 lat, i chlopaka szklarza, będę jego żoną, gdy on przejmie zakład ojca, to będzie za 6lat... ale to już wiek ( 25l) na rodzenie dzieci, to nie młoda dziewczyna no moze kobieta młoda, ale dziewczyna to 22latka. A już w ogóle 28l to żadna młoda dziewczyna, chyba tylko one tak myślą o sobie :(

Gość aaarwena
no nie wiem, ja majac15-16 lat nie myslalam o nikim dwueeziestokilkuletnim ze stary czy cos. po prostu starsza mloda osoba, zreszta co to ma za znaczenie? czas bedzie wam lecial tak samo, a nawet z wiekiem coraz szybciej, patologia z tym obliczaniem wieku chory swiat

Gość Jaaaaaa27777777
a pocieszenie dla autorki. Ja mam 26 lat, faceta 32 w sumie to świeży związek i wcale się nie przejmuję takimi pierdołałami. A tym, że będę starą panną już w ogóle, to nie te czasy :P

Ja jednak bym się przejmowała. Jak on cie zostawi np za rok, bedziesz miała aż 27lat, większość fajnych będzie już miało nawet swoje dzieci, to jednak juz taka troche wczesna starość.

Gość Jaaaaaa27777777
aarwana no ok Ty nie myślałaś, ale większość tak myśli. Tak samo, jakbyś zapytała 60-letnią osobę, kto jest według niej młody. Powiedziała by Ci że 40-latka jest młoda, choć dla Ciebie to już może być starsza pani.

Gość aaarwena
ja teraz pracuje z bardzo mlodymi ludzmi i jest super, rowniez kiedy sie dowiaduja ile mam lat i szok na ich twarzy :) swoja droga to ciewkawe ze starsi/starzej wygladajacy postarzaja,a mlodzi/mlodo wygladajacy odmladzaja. ale i tak co maks na razie dostalam to 25 lat :) a od mlodych szok zdarza sie ze i 18...

Gość Jaaaaaa27777777
Juleczka ale powiedz mi co mnie obchodzą inni? Nigdy nie miałam problemów ze znalezieniem sobie faceta. A ludzie w różnym wieku są sami. No to jak urodzę dzieci to będę "staruszką" po 30, ale to przecież moje życie :P. Chyba się tym nie przejmiesz prawda?

Ale urodzić dziecko potem po 30, i co? taka stara niby młoda mama? :o

To nawet dla dziecka dobre nie jest. Ja urodze na przełomnie 25-27lat.

Gość aaarwena
w vzyciu nikt w tym wieku nie wyglaszal takich rewelacji :P nie wiem kto wam takich bzdur naoipowiadal, to tak jak bym teraz miala myslec ze 30stka to starsza pani, ktora juz za siedem lat bede :P troche glupie, nie? nastolatki nie sa wcale az takie glupie

Gość trochę przesadzacie
wystarczy spojrzeć w lustro jeden wygląda staro w wieku 25 lat bo tak się ubiera, maluje i jest zużyty przez złe nawyki.....a inny mając 35 lat wygląda świetnie bo dobrze się odżywia, nie przesadza z używkami, makojażem, strojem to samo jest z babeczkami 70+ niektóre są zadbane i wyglądają super a niektóe to takie zaniedbane babajagi, do fryzjera nie chodzą, nie malują się, cichy sprzed dwóch dekad, to samo z biżuterią, noszą jakieś obciachowe starocie