Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój pamietniczku

brzydki koleś wniósł mi bagaż do tranwaju

Polecane posty

Gość mój pamietniczku
Nie podziękowałam, wiem,że powinnam,ale bałam się,że on zacznie do mnie zgadywać wołam przemilczeć Kurcze sama w nowym mieście,ani koleżanek,po za wredną ciotką muszę się wygadać na kafe

A potem sie dziewczyny dziwia ze brakuje gentelmenow jak zdarzaja sie takie pustaki ktore nie potrafia podziekowac

Gość mój pamietniczku
Jeśli nawet to było powodem to w tym przypadku dobrze, bo szczerze nie miała bym serca go spławić,albo powiedzieć prawdę Pamiętam,że w wakacje też jakiś nie zbyt ładny chłopak,pytał się mnie chyba o autobus i tak go pokierowałam,że pojechał chyba do innego miasta jesli sam się nie kapnął

Gość Noemi50
przeciez mozesz zamienic z nim kilka słow , co ci zalezy , jak jestes w nowym miescie? poznasz dzieki niemu innych ludzi :)

Boże autorko albo jesteś pierdolniętą idiotką, wredną i złośliwą, która ma się za miss i pępek świata (NIE WSZYSCY CHCĄ CIĘ PODERWAĆ, WIESZ?), albo, i mam nadzieję że ta druga opcja, to bardzo durna prowokacja jest.

Gość mój pamietniczku
Prawda jest taka,że jak on miał by coś do czynienia z kobietami to by jakoś tam zagadał a nie zrobił się czerwony jak jak burak i błagał tymi prostymi rysami twarzy,żebym mu podziękowała,wtedy zaczął by się jąkać eeeeeeeeeee mniejsza o to Poznać nowych ludzi przez niego - nie dziękuje i dobrze,że nie musiałam z nim zamienić kilka słów, bo pewnie bym mu musiała dać numer i nie dało by sie zmyslić bo by wyciągnął swoją cegłe i puszcze ci bita

Gość Noemi50
ja tez uważam , że nie musisz uprawiać z nim seksu , ale żeby nie pogadać , albo nie umówic na rozmowe , to już przesada , bez sensu :(

Gość mój pamietniczku
wiem,że nie wszyscy:( raz na kilka mechów spotykam fajnego chłopaka a tak to albo zajęci albo zboki a takich jak ten to co dzień na pęczki Już miałąm mu powiedzieć, nie bądź miły bo ci i tak żadna nie da, ale nie powiedziałam, bo może jakaś będzie w podobnej sytuacji on będzie stał i nie pomoże i dziewczyna zwichnie sobie nadgarstek,reke albo zrobi sobie coś z kręgosłupem

Gość mój pamietniczku
gadając sobie z nim całą drogę albo inaczej potrzymując rozmowę to pewnie w jego rozumowaniu znaczyło by leci na mnie a tym bardziej umówić koleś by się wykosztował na w jego rozumowaniu rande a i tak by nic nie zyskał, po co mam go pozbawiać ostatnich pieniędzy na majętnego nie wyglądał