Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydki chłopak 23

Brzydki.ale wrażliwy chłopak pragnie poznać brzydka przyjaciółkę.

Polecane posty

Gość Fajny chlopak z ciebie
Napisalam na maila .

Gość Brzydki chłopak
Do fajny chłopak z ciebie-słońce przepraszam próbuje wysłać piąty raz opaslego maila do Ciebie ale wciąż coś się nie udaje?..nie wiem czego jestem na skraju załamania..nie wiem.może podam Ci swój numer bardzo chce Cię poznać jesteś wspaniała dziewczyna..proszę napisz 511366212

Gość Fajny chlopak z ciebie
Mialam zapchana skrzynke troche ,moze dlatego .

Gość Brzydki chłopak
Rozumiem proszę napisz na mój numer spróbuje jutro wysłać maila bo korzystam z neta przez telefon co nie jeśt łatwe w szybkiej komunikacji..pewnie masz wieku adoratórów;-)jestem zazdrosny:-*

Gość ojej123
Raczej żadnej nie poznasz, też jestem brzydki, to nawet żadna na mnie nie spojrzy. Oczywiście mówię też o tych brzydkich laskach, one też chcą przystojnego wysportowanego, jak koleś nie jest przystojny i wysportowany to już nic nie zdziała. Ewentualnie jak ktoś jest brzydki, ale ma wuchtę kasy to może jeszcze coś zrobić, ale brzydki i bez kasy nie zrobi nic, i taka jest prawda.

Gość karooo43
i po chuj ja do ciebie dzwoniłam ... o mój boże .. nie ma to jak parę na raz coo ? a do tego olewać i wyzywać później od dziwek. niezła szmata z ciebie sebastian. twoja Karolina