Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GożżŻŻŻm____000

Test na HIV przed każdym seksem.

Polecane posty

Gość GożżŻŻŻm____000
Przetrzymałabym. Zdrowie jest ważniejsze od swędzenia w cipie. Zresztą już pisałam ,że nie chodzi mi o sytuacje spontaniczne tylko jak gadacie już z sobą pewien czas i zamierzać współżyć. Ja nigdy nie idę do łóżka z nowo poznanym kolesiem marząc by mnie wziął od tyłu. Muszę poznać daną osobę zawsze. Ale nawet jak go poznaje to nigdy nie ma pewności :)

Gość Mini Morris
No to w takim wypadku nie ma najmniejszego problemu, temat zamykam po raz drugi ;)

Gość Uroczy Szymuś
Powiedz, żeby poszedł oddać krew.

Gość Rosa kapiąca z liści...
Z tym testem to też nie jest taka prosta sprawa bo... Jeśli chciałabyś mieć naprawdę wiarygodny wynik koleś musiał by zrobić test po miesiącu od waszego poznania się. Czyli przez miesiąc nie mógł by współżyć z nikim ,żeby test mógł wykazać czy ma wirusa czy nie. Musielibyście czekać miesiąc na zrobienie testu i nie bzykać sie z nikim w między czasie ,żeby dokladnie wiedzieć ,że jestescie zdrowi. Nie mieisąc czekać a wynik tylko sam test trzeba zrobić minimum miesiąc od potencjalnego zagrożenia.

Gość dfghhfhj
I tak od nowego roku wchodzi dyrektywa unijna o przymusowym montowaniu na pochwach i odbytach urządzeń testujących pod kątem obecności wirusa hiv, więc nie rozumiem po co ta dyskusja :classic_cool:

Gość BaPka z Piachuuuuu-----
Moim zdaniem to nie ma sensu jeśli ktoś i tak ma mentalność szmaty ( facet lub baba nie ważne) bo nawet jeśli zrobi sobie test to w między czasie zawsze może przespać sie z kimś innym od kogo sie zarazi.

Gość GoGgoGoGoGO !!!
Autorko , nie przesadzaj.Używaj dobrej jakości gum i powinno być ok.

Gość vgfdgfdgfshb
a ja przed moim mężem spałam z jednym kolesiem z ktorym byłam, raz bylo bez gumy, nie doszedl we mnie tylko na zewnatrz, rozstalismy sie za jakis czas i potem poznalam mojego męza. on byl prawiczkiem, pokochalam go mocno i nie chcialam zeby czyms sie moze ode mnie zarazil wiec udalam sie na test na hiv, uwaga!! DWA RAZY!! bo mialam ciagle schiza. wyszedl negatywny, a malzenstwem jestesmy juz 5 lat.