Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 432423423

czy w waszym miescie jest straz miejska?

Polecane posty

Gość 432423423

Bo u mnie w Poznaniu tak, chca ją zlikwidowac i nic mnie tak nie ucieszyło jak ta opcja. TO banda nierobów, przechadzają się na spacerki, obijają, tylko babcinkę zaczepia zeby sobie czasem nie dorobiła do tych 600 zł emeryturą na sprzedazy kwiatków.

Gość SamaJa2
U mnie jest. Czepiają się zimą, że chodnik przed domem nie odśnieżony, że niby mój (w żadnych papierach nie mam, że chodnik należy do mnie), ale jak chcę wystawić reklamę na chodnik, to nie mogę, bo on nie należy do mnie :D Paranoja

Gość 432423423
u mnie z odsniezaniem jest to samo, istna makabra. Najlepsze, że jak się odgarnie tylko ten smiego to jest jeszcze gorzej, bo robi się slisko i wtedy to dopiero mozna się polamac

Gość co z tym kotem
u mnie tez jest, ostatnio widzialam ze tos zbieral podpisy zeby zlikwidowac, ale chyba narazie nic z tego. U mnie najczesciej stawiaja radar za krzakiem a sami chowaja samochod miedzy bloki ;P

Gość 432423423
jedyny minus że nie będę mogła już zapraszać panów strażników na spontaniczny anal w kuchni :(

Gość 432423423
napiszcie jeszcze gdzie to całe "u mnie" jest? :p

Gość w Gdańsku jest , nawet bylam
na spotkaniu z nimi, jet ich bardzo malo w stosunku do liczby mieszkancow, w dodatku porabani ludzie ( bylan swiadkiem nie raz) wzywaja ich do kompletnych bzdetow,( np pies szczeka- nie w nicy i nie dlugo, po prostu czasem sobie poszczeka przed domkiem jednorodzinnym a sasiad nienawidzi psow i co jaki pies otworzy paszce, to wzywa straz) podczas , kiedy ktos z pozwaznym problemem nie moze sie dodzwonic.

Gość co z tym kotem
rybnik