Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kataa

Brązowy okres ! :>

Polecane posty

Gość Kataa

Hej. Już tu pisałam nie dawno. Wtedy opisywałam że miałam zawroty głowy i omdlenia, robiłam badania na anemie lecz jej nie mam badania są ok. Miałam zrobić test ciążowy ale dostałam miesiączkę nieco dziwną bo brązową i bardziej skompą niż zawsze, spóźnioną o 4 dni. Przewaznie jak dostawalam miesiączkę to wszystko mnie tak bolało że ruszyć się nie mogłam teraz lekko tylko jajniki kują. Czy brązowy okres to normalne ? Czy jednak może ciąża ?

Gość mata12
może to ciąża, koleżanka tak miała gdy zarodek się zagnieżdżał ;)

Gość Kataa
A test moge wykonac dopiero jak @ się skonczy ?

Gość mata12
ile ten okres trwa już?:)

Gość Kataa
Niby wczoraj dostałam ale wczoraj to były tylko takie plamienie jednorazowe brązowe a dzisiaj już więcej widoczne na podpasce.

Gość Kataa
I nie jest taki jak zawsze bo że tak powiem leci tylko jak jestem w toalecie albo jak troszkę więcej się wysile

Gość mata12
jeżeli jest to zagnieżdżający się zarodek to powinien trwać do 2-3 dni, tak mi się wydaje ;) lepiej poczytaj o tym na internecie bardziej konkretnie. a test zrób lepiej po tym plamieniu, choć chyba nic nie stoi na przeszkodzie abyś go zrobiła nawet teraz, ale test może nie wyjść wiarygodnie :) choć to zależy.

Gość baby !
progesteron

Gość Kataa
Dzięki za stronkę. Wiecie co to ja może poczekam az mi sie to skonczy i wtedy zrobie test. Bo ostatną miesiączke miałam 15 sierpnia i po niej jakos tydzien tez mialam plamienia brązowe ale lekkie i wystrczyla wkladka

Gość mata12
zrobisz jak uważasz , ale dla mnie ciąża jak nic. Jakieś objawy masz?:)

Gość do ciężarówka-trzecia
zmień nick na czwarta,

Gość Kataa
Z jakieś dwa tygodnie temu mialam omdlenia ale na szcęście tylko raz doszło do stracenia równowagi. Lekkie zawroty głowy. I trochę mnie mdliło od papierosa. Ale teraz już wszystko minęlo tylko zawroty zostały no i ta @

Gość mata12
a zabezpieczałaś się?:) to chyba podstawowe pytanie.

Gość Kataa
Tylko prezerwatywy ale nie były nakładane od razu tylko pod koniec. I stosunki bywały po 2, 3 razy dziennie

Gość mata12
jeżeli była prezerwatywa to ciąża prawie jest niemożliwa. Może masz jakąś infekcję? Może piecze Cię, ale swędzi?:P

Gość Kataa
Właśnie nic nie piecze ani nie swędzi. Wiem ze robilismy to bez zapbezpieczenia ale to były dni nie płodne bo przed okresem albo jeden dzien po

Gość mata12
no to jedynie zrobić test i wtedy się dowiesz:)

Witam. Moja miesiączka spóźnia się 6ty dzień. Boli mnie brzuch tak jak boli kiedy ma się okres, z tym, że ból nie jest taki mocny jak zawsze. Pojawiła się u mnie brązowa, bezwonna wydzielina. Boli mnie głowa. Czy to mogą być oznaki ciąży. Robiłam test i wyszedł negatywnie. Czy powinnam powtórzyć go rano?

Gość do do ciężarówka-trzecia
a wiesz ile mamy dzieci nie planowanych, co drugie to nieplanowane, także jeszcze co najmniej 2-3 ci dojdzie nieplanowanych, powodzenia w zapieprzaniu na przyszłość

Gość Kataa
Zrobie test jak mi się ta 'niby' @ skończy. Nie wiem czy już czasem się nie skończyło bo od paru godzin już nic nie ma

Gość mata12
no to możliwe , że się skończyło :) Jak zrobisz daj znać na forum, jestem ciekawa wyniku :)

Gość mata12
na 80 % jest to ciąża, bo co innego ?:P choć coś mi się z tym waszym zabezpieczeniem nie zgadza.

Gość Kataa
No nie mam pojęcia chyba że jakaś nadrzerka nigdy nie miałam to nawet nie wiem jak by to wygladalo

Gość mata12
zobaczymy, test powinien rozwiać wątpliwości :)

Gość Kataa
Cześć. Zrobiłam dzisiaj test pokazalo 2 kreski lecz ta druga jest mniej wyrazista ale jest. No i tu następny problem bo wczoraj okres był do południa brązowy, i do dzisiaj rana go ni było teraz znowu jest ale bardziej czerwony niż brązowy i '' leci ''. No więc o co chodzi test fałszywy że okres dalej jest ?

Gość mata12
lepiej kochana pojedz do szpitala , albo zadzwoń do swojego ginekologa co to może znaczyć. Może to oznaczać początek poronienia, kreska jest ale słaba. Więc na to wychodzi, że ciąża jest. Dmuchaj na zimne, mówię poważnie. W czasie ciąży każde plamienia trzeba skonsultować z lekarzem, bo może być niebezpieczne dla płodu.