Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pluppluppp

jak powinno być/

Polecane posty

Gość pluppluppp

to facet powinien podać kobiecie kontakt do siebie, że byłoby mu miło, gdyby do niego napisała, czy powinien zapytac o kontakt kobiety, żeby m podała??

Gość powinien zapytac o kontakt
i pierwszy zadzwonic:)

Gość Piekna Panii
to zalezy od sytuacji.. ale w polsce trzeba liczyc sie z kosztami.. i jak pan podaje pani telefon to ona wiesz ze koszta..bo nie powie w polowie hej koncze bo oszczedzacm: wiec moze poslac sms..ale raczej bedzie oczekiwała odzewu od pana.. raczej spotykałam sie z tym, ze panowie prosili o numer do mnie, stancji, akademika (to mowilam nie mam poszukaj sobie w ksiazcde i znajdywali:D) bo nie miałam nie znałam na pamiec.. ponadto dac osobisty numer do siebie to znak ze komus sie zaufało ktos nam sie spodobał..wiec uwazam, ze jak sie prosi o numer do pani i jak ona da to znak ze chce tego kontaktu wiec jak juz facet ma numer i dzowni bo ma wieksza pewnosc ze cos z tego bedzie z kolei jak pan daje namiary to tez dobrze czesto wizytowki jak był na stanowisku mam tego wiele.. I mowil w razie czego jestem tutaj, prosze o kontakt itp. wiec to tez dobre jest. Ale czesto jest tak ze jak gadamy i pan mowi niech pani sie wyłączy ja odzwonie. I tak było. Ludzie czesto mieszaja prace z uczuciami..;/ wiec czesto tak było.. jak masz jej nr to ty dzownisz a jak dasz to jestes na zdanie losu czy ona zdzwoni czy nie..taka niewiadoma.. byla jeszcze jedna sytuacja.. ktos prosi o nr od jej kolezanki. Kolezanka mowi ze nie jest upowazniona dajmy na to no i trzeba to zrozumiec. Ale mogla zadzownic i rzec hej gdzie jestes ktos chce namiar na ciebie? przyjdz czy dac mu itp albo..powiedziec jak pan chce niech pan sam zostawi. Albo ten pan mogl rzec..trudno rozumiem to moze ja zostawie a pani przekaze ze prosze o kontakt dziekuje.

Gość Piekna Panii
czemu faceci sie wstydza dzownic? ja czesto musiałam dzownic ze kolega stoi obok a achial pogadac:D miałam tak 2 razy na studiach:) sieroty...

Gość pluppluppp
bo mi facet podał swojego maila, zebym do niego napisała, jeśli będę miała ochotę. A może powinien zapytać o mojego maila, albo może ja powinnam powiedzieć, że podam mu swojego, jak będzie cchiał to niech napisze... eh sama nie wiem co mysleć i czy wogóle do niego pisać... ma dziewczynę i dzielą nas tysiące km...

Gość Piekna Panii
no na wizytówkach jest mail tel I faktycznie czesto pisze sie na mail..i tam sie podaje tel i pan oddzwania. mail telefon..no moze powinien o twojego poprosic. to to samo co wyzej opisane. tez kontakt osobisty. I tez maili sie byle komu nie daje.