Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jessika-anastazja

po ilu dniach test mi wykaze czy jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość jessika-anastazja

prosze o konkretne odpowiedzi. pozdrawiam

Gość Smokowaa
chyba pisze byczymy literami na tescie ,co za tepak z ciebie.

Gość jessika-anastazja
moze i pisze ale ja tesu nie kupilam i sie zastanawiam kiedy go moge kupic zebym mogla w ogolole zabrac sie do rzeczy. a do tepaka mi daleko w przeciwnenstwie do ciebie skoro nie wiesz o co chpodzi a sie wypowiadasz. raczej zadna z nas nie robi tesu od razu bo wiadomo ze trzeba odczekac kilka dni. pytanie tylko ile? ale to pytanie juz nie do ciebie.

Gość Kataa
6 dni od zapłodnienia najlepiej z 2 dni po spóźnionej miesiączce wtedy jest bardziej wiarygodny

Gość Smokowaa
jestes tepa po twoim niebianskim nicku juz widac Hahah Anastazja hahaha bije ci na dekiel?

Gość jessika-anastazja
bez komentarza kretynko. twoj nick jest zaje bisty. hu j wie o co w nim chodzi. bezsens. i utkaj juz dupe bo siejesz wirusa. cipsko durne

Gość nie 6 dni od zapłodnienia,
tylko najwcześniej 6 dni od zagnieżdżenia, a to spora różnica- zrób w dniu spodziewanej miesiaczki lub 12-14 dni po stosunku -wcześniej nie ma sensu

Gość spytaj wesołego kostka
:P

Gość Niuniulkai
JZELI NIE JESTEŚ TO TOBIE NGDY NIE WYKAŻE ;p

Gość jessika-anastazja
nastepna normalna ktora ameryke odkryla ze jak nie jestem to mi test nie wykaze ze jestem. boze co za ludzie! chyba po to sa testy zeby sie dowiedziec TAK lub NIE! ok. reszcie dzieki za odpowiedzi. teraz wiem ze nie mam co kupowac wczesniej niz za dwa tygodnie. no chyba zebym posluchala rady madrej kolezanki i najpierw kupila test tylko po to zeby przeczytac ZE TAM JEST NAPISANE KIEDY MOZNA ZROBIC zalosc mnie ogarnia nad takimi ludzmi. pozdrawiam normalnych ludzi.

Gość Znnntuuikla
Polecam test Acon. Jest bardzo czuły.

Gość Znnntuuikla
Polecam test Acon. Jest bardzo czuły.

Gość jessika-anastazja
a tobie zal ze ciebie nikt nawet patykiem nie chce tknac szm ato. zazdroscisz innym ze moga uprawiac wspanialy seks z megawielkim orgazmem a z ciebie nikt nie chce zjac pajeczyny. nie dziwie sie wcale. z takim mozdzkiem? moze jakis bezdomny pies by sie ciebie podjal. sprobuj bo inaczej calkiem ci siadzie psychika. a teraz zegnam cie ozieble wariatko. ide sie dziko pieprzyc z moim mezem a ty mozesz tylko zazdroscic. oh ah eh ih.... hahahahhaha

Gość Luiza12345
Aurorko....Co ty na biologi robiłaś edukacji seksualnej w szkole nie było takie rzeczy kobiety powinny wiedziec .....

Gość 1-2 dni PO ZAGNIEŻDŻENIU
zarodka aby test mógł wykazać ciążę musi dojść do zapłodnienia i do zagnieżdżenia zarodka, a zagnieżdżenia następuje między 5 a 12 dniem po owulacji (zazwyczaj jest to na 7 dzień, ale nigdy nei wiesz jak to będzie w Twoim konkretnym przypadku) dopiero po zagnieżdżeniu 1-2 "po" w organizmie kobiety wytwarza gonadotropina kosmówkowa ( ludzki hormon B - hcg), którą może wykryć test z krwi bądź z moczu dlatego najbardziej pewnym momentem robienia testu jest 12 dni po owulacji + 1-2 dni na wytworzenie się B-hcg, czyli mniej więcej 14 dni i wtedy test już na pewno pokaże rzeczywisty wynik;)

Gość Smokowaa
widze ze pociagaja cie pieski,tu piszesz ze nawet PIES by mnie nie chciał,tu ze idziesz DZIKO uprawiac seks ze swoim mezem.Hmm ciekawe czy KON twojego sasiada juz ci zasadzil :) hahahaah moze ten TEST pokaze Ci ze jestes w ciazy i to beda zrebaczki male.Sprzedasz mi jednego?A na ty swoim mezu to GALOPUJESZ napewno :D Tylko przeczytaj doklakdnie po ilu dniach test pokazuje ciaze,gdybys nie doczytala w kiosku sprzedaja lupe.

Gość autorko poprawiłaś mi...
humor :D ach te dzieci weekend sie zaczął dzieci maja przerwe w szkole

Gość jessika-anastazja
biologi nas uczyla stara pudernica ktora takie tematy uwazala za tabu. a poza tym testy sie unowoczestniaja i wszystko sie zmienia.

Gość Smokowaa
Takze imiona sie zmiieniaja nie ma juz Kasiek,Agnieszek,Grazynek tylko tepe JESSIKi i ANASTAZJE itp.No i testy tez sie zmiieniaja zapewne autorko.Musisz koniecznie kupic i przeczytac co tam pisze.Marzy mi sie juz ten maly zrebaczek .... Ihaaaaa

Gość każdy ma swoje zdanie na temat
dwie wariatki obrzucają się błotem

Gość gluck:):)
Smokowaa, ty masz jakas nerwice czy co? Ogarnij sie wariatko, dziewczyna zadala pytanie wiec albo odpowiadaj albo znikaj bo sie osmieszasz

Gość Smokowaa ma gorzej niz
nerwice skoro wrózce z forum wysyła zapytania na maila:D

Gość ty autorko na prawde jestes
Tepa. Jezeli myslisz, ze nie mozesz kupic wczesniej testu by przeczytac ulotke. Ulotkie przeczytasz, a test zrobisz. Wtedy kiedy powinnas. Jakbys nie wiedziala, to ulotka jest w pudelku a nie przy tescie zapakowana w folie ochronna. Poza tym sa rozne testy o roznej czulosci. Jaki ty kupisz nikt nie wie, wiec po to te wyzwiska???

Gość liamiusoo
ulotkie:D

Gość ty autorko naprawde jestes
Literowka :P

Gość gość
wstyd