Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żab-X

zobaczcie, co pisze The Sun o lizaniu kolan księdza

Polecane posty

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/4548450/Pictures-of-kids-licking-cream-off-priests-knees-spark-outrage.html ­ no i znowu w świat poszła fama, że w polsce to patologia, pedofilia i nie wiadomo co jeszcze. wypikslowana twarz księdza, jakby mu już postawiono jakieś oskarżenia. ­ nadal twierdzę, że ta sprawa jest mocno niesmaczna, ale ci to już przesadzili.

no ba. eurolewacy nie przepuszczą okazji żeby dokopać kościołowi. ale trzeba przyznać że ksiądz zachował się wyjątkowo naiwnie. niestety w naszych czasach to "człowiek człowiekowi wilkiem" (a może i zawsze tak było) i mógł przewidzieć że ktoś dostarczy materiału dziennikarskim hienom a ci już z niego użytek zrobią.

parę tygodni temu hieny rzuciły się na rodziców co to "porzucili córkę na lotnisku" to teraz mają "księdza-pedofila".

a ja uważam, że sprawa jest sztucznie rozdmuchana i ktoś kto w niewinnych otrzęsinach doszukuje się dwuznacznych sytuacji sam jest zboczony i nigdy nie dostąpi łaski pana :P ot po prostu organizator nie pomyślał, że większości społeczeństwu bita śmietana kojarzy się tak a nie inaczej o podnieceniu na widok księżowskiego kolana nie wspominając

Gość mi mała ta sama
zgadzam sie z ofermą. nalezy podkreslic, ze anglikanizm nienawidzi katolicyzmu i tępi ze wszystkich sił- ot, taki ich wrzód na sumieniu, ktory ciagle sie odnawia:) zatem to świetna okazja dla nich ale oczywiscie The Sun to szmatławiec w stylu polskiego Faktu

Gość gggggggggg777
buhaha robienie skandalu z jakiejs głupoty :O dziwie sie tylko dlaczego ksiądz pozwalal na takie kocenie, przeciez to jest zalosne lizac kolano :O

Gość mi mała ta sama
ksiadz zachowal sie beznadziejnie naiwnie, totalnie niezyciowy jakis no cóz, teraz to zniszczy mu zycie przypuszczalnie bo oczywiscie spoleczenstwo juz sie dopatrzylo tam erekcji niektorzy wytrysku nawet:)

nie da się ukryć, że to wszystko jednak wygląda niesmacznie. ­ tak samo niesmacznie wyglądałoby, gdyby dzieci lizały/maczały nos w czymś co ma na kolanach jakikolwiek inny dyrektor szkoły. ­ no ale jeszcze nie postawiono zarzutów, więc po cholerę piklować ksieżulowi gębę. ­ swoją drogą, to opakowanie na zdjęciu wygląda raczej na bitą śmietanę 🖐️

nie da się ukryć, że to wszystko jednak wygląda niesmacznie. dla niewyżytej laski pewnie tak :P zdrowomyslący człowiek widzi tam tylko głupią zabawę

Gość gggggggggg777
a wiecie co jest najgorsze? juz nawet nie obrażanie katolikow tylko Polski jako kraju na innych stronach ludzie pisza beznadziejne komentarze ze lizanie nóg to polska tradycja w szkolach :O i teraz wszyscy myslą ze gimgówno lize nauczycielom kolana i nogi :O tak jak ''polskie'' obozy koncentracyjne

Gość baranekk..
super tamat dla wrogów kk . złapali na 'gorącym uczynku ' jednego młodocianego i nieświadomego tego co czyni idiotę z 27 tys. księży ...i trąbią na cały świat o domniemanej pedofilii wśród całego kleru w Polsce

Gość Ks. Marcin Kozyra
sprytnie na zdjęciu dodali tę śmietanę w sprayu :D

oj tam jakiś glen b pisał , że je kupę nie wszystko co zamieszcza się w internecie jest prawdą :P

Gość mi mała ta sama
nikt tak nie mysli, uspokojcie sie;) Anglicy na poziomie uwazaja The Sun za papier toaletowy a bydlem sie nie przejmuję:)

"zdrowomyslący człowiek widzi tam tylko głupią zabawę" wiesz, na świecie bywały wypadki oskarżenia o pedofilie ludzi którzy tylko dotknęli cudzego dziecka lub zrobili mu zdjęcie. w tych sprawach panuje taka psychoza że o zdrowym rozsądku to już dawno zapomniano. i ta psychoza powoli opanowuje polskę niestety. a ksiądz jest dorosłym człowiekiem i powinien się z realiami liczyć. faktycznie w tym co robił nie było niczego nagannego ale wymowa jest jaka jest i hieny robią z tego to, co robią.

Gość gnhjnuhgfgbfv
hm ksiądz musiał byc nieźle wypaczony seksualanie skoro zabawa na całego z takimi podtekstami , luuudzie

Gość Ks. Marcin Kozyra
na oryginalnym zdjęciu nie było niczego :P

Gość ekskomunike temu
pajacowi powinni wreczyc 🖐️

Gość mi mała ta sama
The Sun = nagonka na emigrantow ogolnie, nagonka na KK, wywlekanie tematow ponizej obrusa, ploty itd ludzie za darmo tej gazety czesto nie chca brac, bo sie boja ze sie pobrudza;) nie emocjonujcie sie, nie warto

mi mała - wystarczy, że od the sun skopiuje to kilka portali plotkarskich. ­ tak jak u nas pudelek żeruje na takich brukowcach jak fakt czy super express. ­ i będzie woda na młyn dla antypolaków.

" hm ksiądz musiał byc nieźle wypaczony seksualanie skoro zabawa na całego z takimi podtekstami , luuudzie" to raczej ty jesteś "wypaczony seksualnie" skoro wszędzie widzisz "podteksty".

mi - wiemy, wiemy, ty jesteś w UK elitą :classic_cool: ­ ale wiesz, tam żyją również niziny społeczne :classic_cool: ­ to też ludzie :P

Gość mi mała ta sama
a chuj mnie obchodza niziny spoleczne? :D nie zaprzatam sobie glowy, co angielska patologia mysli o moim kraju

Gość 000000000000000000000ss
Przeciętny biedny czytelnik Suna zrozumie ze w Polsce takie zabawy z księzmi to norma w szkolach taka jest prawda. W Polsce podobno ludzie gardzą Faktem a jednak ma 400tys nakładu :D

Gość Ks. Marcin Kozyra
nie ma co, księża to elita tego kraju :classic_cool:

Gość mi mała ta sama
mi - wiemy, wiemy, ty jesteś w UK elitą Ty to napisalas;)

"pytanie czy to wina księdza czy hien" zależy na czym ma polegać "wina". jeżeli winę określimy jako robienie z niewinnego człowieka pedofila to oczywiście wina "hien". bo ten ksiądz żadnym pedofilem nie jest i ta zabawa nie miała podtekstu erotycznego. no ale ksiądz powinien wiedzieć jaki jest współczesny świat. ja bym się tak nie bawił z dziećmi bo wiem jak to może dla postronnych ludzi wyglądać. i na tym polega wina księdza.