Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żab-X

zobaczcie, co pisze The Sun o lizaniu kolan księdza

Polecane posty

Gość mi mała ta sama
'no ale ksiądz powinien wiedzieć jaki jest współczesny świat. ja bym się tak nie bawił z dziećmi bo wiem jak to może dla postronnych ludzi wyglądać. i na tym polega wina księdza.' nie bawilbys sie pewnie tez dlatego, ze ta 'zabawa' jest zwyczajnie niesmaczna. przezylam z 100 otrzesin w zyciu - niektore naprawde straszne, wole nie wspominac- ale nie mialy nic wspolnego z tego typu kontaktem fizycznym z drugim czlowiekiem, doroslym duchownym w dodatku

jak miałam z 8 czy 9 lat to znajomy ksiądz chciał ode mnie buziaka w policzek. już nie pamiętam, za co. ­ pytanie, czy mnie molestował? :D ­

ja jakoś nigdy w życiu nie przeżyłem żadnych "otrzęsin" ale wiem ze bywają dosyć obrzydliwe więc chyba nie przekroczył za bardzo otrzęsinowych granic. ta impreza jest ze swojej definicji nieco "niesmaczna".

Gość mi mała ta sama
psychoza, obsesje i przewrazliwienie na punkcie seksu i erotyki to jakas choroba cywilizacyjna ktora osiaga coraz wieksze rozmiary dochodzi do tego, ze nauczycielki w przedszkolu boja sie przytulic dziecko

"jak miałam z 8 czy 9 lat to znajomy ksiądz chciał ode mnie buziaka w policzek" a ja kiedyś wylizałem buzię 2-3 letniej dziewczynce która się umazała lodem. jestem pedofilem?

!offerma - Tematy zastepcze musza istniec, zeby bydleta walczyly miedzy soba. Wtedy wladza moze spokojnie spac. I kasowac podatki.

Gość mi mała ta sama
no ja przezylam rozne - najgorsze chyba na obozach zeglarskich i przetrwania, ale nie ma czemu sie dziwic:D na szczescie nikt po tym nie chorowal, nie mial depresji, a i do sadu tez nikt nikogo nie pozywal, chociaz jeden tlusty chlopaczek zesikal sie ze strachu i emocji - do dzis pamietam;)

Gość Ks. Marcin Kozyra
może on je wszystkie wcześniej wyspowiadał i to była forma pokuty :D

"a ja kiedyś wylizałem buzię 2-3 letniej dziewczynce która się umazała lodem. jestem pedofilem?" ­ nieźle :)

Gość pseldomomowaaaaaa
mieszkam w uk, jest mi strasznie wstyd. nie da sie to nijako wytlumaczyc bo i tak wychodzi za to ze to z ksiadza kolan lizana byla bita smietana, wiem oni tlumacza to ze to byl chrzest pierwszoklasistow, ale czy to czasem nie starsze klasy (uczniowie!!) robia ten chrzest?! po cholere tam ten ksiadz! wstyd wstyd wstyd

Mnie ksiadz nigdy nie molestowal, ale pamietam kiedys w przychodni jak pielegniarka po szczepieniu kazala mi sciagnac spodnie, majtki i pokazac czy napletek sie zsuwa. O_o

"mieszkam w uk, jest mi strasznie wstyd" najlepiej wstydź się za to co ty robisz a nie za to co robią inni. ale w cudze piersi bić się zdecydowanie łatwiej, prawda?

Gość reasumator
W nawiazaniu do opinii "mi mala ta sama". - Nie zauwazylem zeby anglikanizm tepil katolicyzm ze wszystkich sil. Artykul w The Sun raczej broni negatywnych opinii o tym incydencie szkolnym, choc "szmatlawiec" wedlug Ciebie. Co do "wrzodu na sumieniu" anglikanizmu to naprawde dajmy sobie spokoj. Ile wrzodow /l. mnoga/ mogliby niektorzy znalezc w historii katolicyzmu.

Gość mi mała ta sama
reasumator - kompletnie nie zrozumiales o co mi chodzilo z tym 'wrzodem'. o Henryku 8 Ty slyszales? i tak, w mediach brytyjskich pełno podprogowych przekazow, ktore maja na celu wypaczyc/ osmieszyc religie katolicka.

"ale czy to czasem nie starsze klasy (uczniowie!!) robia ten chrzest?!" ­ no tak, lizanie śmietany z kolan starszego kolegi w UK jest całkiem dobrze przyjmowane :D ­ a tak w ogóle to oni powinni się teraz przejmować tyłkiem Harry'ego i cyckami księżnej Kate :D ­ a tu dziady piszą o polskich szkołach, żeby zmniejszyć rozmiar zgnilizny moralnej (tyczy się Harry'ego) na własnym podwórku :classic_cool:

Gość mi mała ta sama
a tak w ogóle to oni powinni się teraz przejmować tyłkiem Harry'ego i cyckami księżnej Kate a tu dziady piszą o polskich szkołach, żeby zmniejszyć rozmiar zgnilizny moralnej (tyczy się Harry'ego) na własnym podwórku stałe chwyty Brytoli:)

Gość pseldomomowaaaaaa
oferma, z tym, nickiem trafiles w 10!!!!!!!!!!!!!!!!!! gratulacje!

taka ona księżna ja jej klatę można nazwać cyckami tak to jest jak do rodziny królewskiej wpuści się byle dziewoję, której rodzice mieli ambicje:P

Gość pseldomomowaaaaaa
żab-X ,,no tak, lizanie śmietany z kolan starszego kolegi w UK jest całkiem dobrze przyjmowane,, NO TAK, JESLI NIE WIDZISZ ROZNICY TO JESTES SKONCZOMYM IDIOTA!

nie chce mi się cudować z odstępami. niech kafeteria nie odpierdala to nie będzie problemów z czytaniem.

Gość Kromka chleba ze smalcem......
Nie sledze tej sprawy i nawet nie wnikam o co chodzi, ale nie podniecalabym sie zbytnio the sun, to taki odpowiednik polskiej "gazety" fakt.

Gość reasumator
Do: mi mala ta sama. Mysle, ze to Ty nie zrozumialas. Chodzilo mi o obfitosc wrzodow - liczba pojedyncza i mnoga!

w ogóle nie wiem po ch... znowu spieprzyli ten skrypt. ­ jakoś ze spamerami wklejającymi setki linijek nie potrafią nic zrobić.

Gość mi mała ta sama
jestes pewien, ze chodzilo ci o obfitosc- a nie ilosc, liczbę? echhh:o