Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za bardzo ciekawska

czy mozna zakochac sie wirtualnie?

Polecane posty

Gość gość
Chyba się w kimś zakochuje...

Można kogoś bardzo polubić. Ale jak można zakochać się bez dotyku, zapachu w ogóle kontaktu fizycznego?

Gość gość
Wirtualnie można i to mocno.

Gość blednygosc
odpowiedzcie sobie na pytanie co to jest milosc. To nic innego jak stan upojenia druga osobą wiec można oczywiście:)

Uważam, że nikt dojrzały emocjonalnie nie może się tak zakochać. Co nie wyklucza, że można polubić taką osobę.

oj tam oj tam. Czy uwazasz ze tylko niedojrzałe emocjonalnie osoby są katolikami? Jak można kochać kogoś kogo się nie widziało, nie wąchało, nie dotknęło?

Gość gość
Czy ry szlaufo brunetko zycia nie masz? :O Znowu ta wycieraczka i kurfa na ero siedzi.

Gość gość
❤️

Błędny to sprawa bardzo indywidualna. Dla niektórych wiara w Boga to miłość do niego. Stan, w którym ktoś bezgranicznie wierzy i ufa. Jestem katoliczką(może nie wzorową) dlatego, że tak jestem wychowana, ale zakochanie w drugiej osobie to dla mnie inna sprawa. Zakochanie wiąże się z pożądaniem, ciągłym kontaktem fizycznym, dotykiem. Bez tych aspektów nie ma mowy o zakochaniu. Nie wiem czy to do mnie i nikomu nie dokuczyłam.

Gość gość
Oj tam od razu uzależnienie ;) Ja tam czasem lubię pobujać w obłokach, a że trochę je podkoloryzuję toć co w tym złego ;)

ale zakoc***ac sie nigdy nie zakochujesz sie w drugiej osobie a w emocjach jakie ci dostarcza. To subiektywne odczucie szczescia wywolane przez jakiś czynnik (zwykle osobę) w takim przypadku to zakochanie się wirtualne jest tak samo prawdziwe jak niewirtualne :)

Gość gość
Pokraczność Twoją i moją wyobraźnią ubarwię :D

Gość gość
Sporo osób tutaj zakochało się.

brunetko porzadanie to stan podniecenia a ze seksualne- bo mozliwe. nie bzykniesz boga ani ojczyzny np. ale milosc jest milosc. jestes gotowa na poswiecenia , na ofiare na szczescie i oddanie. - milosc:)

Gość gość
Nie nazywaj się szmato katoliczka. Gnijesz na ero oklamujac faceta. Takie k***y na stos. Spiertalaj do swojego faceta . Gnnijesz tu od rana. Katoliczka a wali po rogach i ciagnie wirtualnie k***sy. Tfu!!!

Zdarzyło się, że kogoś bardzo polubiłam. Nawet trochę teskniłam za tą osobą, ale to za mało do zakochania.

Gość gość
Ach te subiektywne odczucia Ciągną opaską oczy oplatają

maluj miła a ino nie szczędź koloru by facjate tak przyziemną piękną mi sprawić. :D

Gościu grzecznie zapytam.... Co miałeś z geografii? Jak powiem spier***** to nie zabłądzisz?

Gość gość
Brzydalu Ty przebrzydły :p ;)

Gość gość
Można zauroczyć się wirtualnie w słowach, odczuciach, wyobrażeniach wobec drugiej osoby ale jeśli te wyobrażenia przenoszą się potem na grunt realny i pokrywają się z rzeczywistością to zakochanie jest następnym krokiem. Wiem z autopsji:)