Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za bardzo ciekawska

czy mozna zakochac sie wirtualnie?

Polecane posty

Trudne pytanie. Na początku to zauroczenie wygrywa i zdecydowanie dominuje nad wszystkim. Dopiero później niejako nasiąkamy zdarzeniami, które zamieniają się w coś więcej, by w końcu zdać sobie sprawę że... właśnie z tą osobą można konie kraść, rzuci ci skarpetką w twarz jak pierdniesz i wyrywa się jak chcesz ją przytulić, by w nocy podtykać ci swoją pupcię udając niewiniątko. :)

Gość paradoskalna
nie zgadzam sie z Toba michail zwykle zauroczenie wcale nie przeistacza sie w milosc a rzucanie skarpetkami to codziennosc zwiazku a nie milosc jedno nie musi isc w parze z drugim

Gość paradoskalna
ha i napisalm to w twoim stylu czyli rzygi z mlekiem

Gość Trochę z innej strony...
A u mnie wyglądało to tak, że najpierw się zobaczyliśmy, zamieniliśmy kilka słów, a potem przez kilka ładnych m-cy - z uwagi na mieszkanie setki km od siebie - trwała znajomość przez internet (najbardziej nieprzespany okres w moim życiu - całe noce na GG, nawet jak zasnęłam to dźwięk wiadomości natychmiast stawiał mnie na nogi). zakochałam się w nim po uszy przez internet, pomimo tego, że nie było go przy mnie, wszystkim mówiłam, że mam faceta. W końcu spotkaliśmy się znowu i... :D

I masz prawo paradoskalna. :) Już dawno zapomniałem jak to jest naprawdę :( Teraz sobie tylko zgaduję i wyobrażam jak to może wyglądać. :) W tym temacie każdy może mnie przetyrać i nawet nie beknę. :D

Gość paradoskalna
rzucasz pustymi frazesami jak zwykle i nic nie wnosisz do tematu, masz wyidealizowane pojecie swiata i twoje dobre rady sa poportsu do doopy bo sa nie dzisiejsze

Dzięki za artykuł;) Nowy, nie ma mowy o tyraniu, na mnie nie licz. Jestem na Ciebie śmiertelnie obrażona;)🖐️

Nie. Za życzenia rychłej śmierci. Kiedy tak mi życzyłeś dotarło do mnie, że wreszcie odnalazłam cel swojej egzystencji. Od tamtej pory żyję na złość Tobie:)

Dark :D👄 Naprawdę, twoja zazdrość jest zbędna :P

Dark, mieszkam w Warszawie. Cale życie spędziłem w wesołym miasteczku, wśród krzywych zwierciadeł, karuzel i tuneli strachu ;) Zwaszcza w dzień rozgrywek ekstaklasy piłkarskiej ;)

Jeśli Ty nie zauważasz różnicy między byciem w wesołym miasteczku, a byciem w wesołym miasteczku ze mną, to ja chciałam odpowiedzieć na pytanie z tematu: Nie można!

nie umiesz walczyc :) inni faceci to potrafią zawalczyc o kobiete ;)

Wiem. Szczególnie utkwił mi w pamięci casus Heleny Trojańskiej. Wiesz... My samce beta zajmujemy się bardziej logistyką :classic_cool:

Gość gość195
temat zamilkl po latach...?

Gość gość
po co odgrzebujesz taki staroć? Ale odpowiem, jak już weszłam i pomyślałam, że tu TOCZY się dyskusja. Można się zakochać, a po kilku latach spotkać, potem zaręczyć i za kilka miesięcy brać ślub :) Mój przypadek.

Gość gość195
staroc starocia... ale czyz pytanie nie jest mlode...?

Gość gość
moim zdaniem mozna, ale trzeba uwazac. Przeciez w kazdej chwili moze sie zerwac kontakt !! To nie ma sensu.

Gość gość
Myślę że można się zakochać... Sama w to nie wierzyłam... Ale zdarzyło to się mi... Choć byliśmy bardzo daleko od siebie prawie 400km... to zrobiliśmy wszystko aby się spotkać.... I wtedy nastąpiła jeszcze wieksza tęsknota... Choć związek nasz nie ma żadnych szans.. Wciąż utrzujemy wirtualną znajomość i bardzo pragniemy żeby znowu się spotkać.. Pozostaje tylko tęsknota i pragnienie... Ale wierzymy że się jeszcze spotkamy i tylko to nam pozostaje.... I

Gość gośćKrzysztoforus
Można,sam tego doświadczyłem.

Gość gość
Można i to badzo :(

Gość gośćKrzysztoforus
Można,sam tego doświadczyłem.