Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czkawka w pomarańczach

eicjatiw

Polecane posty

Gość Lokomotywa z Tfego snu
o tym zapomniałeś :) i jeszcze miałeś chyba jakis nick z nostradamusem? alnbo mi sie wydaje

Gość Kutanga z Wora Wora
Kilgora wyniosłem przecież od K. Vonneguta, mojego ulubionego pisarza :) już, już mówię: jego tytuł to "Na skraju ogrodu". Ależeś niecierpliwa :)

Gość Kutanga z Wora Wora
12:51 lokomotywa wPAROwała :)

Gość Franca Franca
wybacz moje przegapienie :) a tamten grecki film"kieł" też widziałeś? bo ja to obejrzałam też tylko dlatego,że na kafeterii jakaś poleciła, a tam była sodoma i gomora czyli to co lubię :D zgadnij co -- czyżbyś miał na myśli drewnianą rybę z mahającą głową i śpiewającą? nie? a może...hmm chodzi o kobietę, ładna była jakas?

Gość Polucjant z Mellbourne
nie masz czego żałować, wszystkie te filmy sa niczym w porównaniu do prawdziwego życia i do kafeterii :D p.s masz zarost? :)

Gość Czkawka virgin 100%
o tfarz a o cóż by innego :D zarost też masz blond?

Gość zaklinacz własnego węża
blond/rudawy/brąz - nie wiem w sumie :) a Ty jakie masz włosy? Czarne, to wiem, ale długie, krótkie?? Bo ałtoportretu nie narysowałaś, wiem bałaś się zasmarkanej kartki :)

Gość Wengewłosa
nie mam czarnych :O a takie byś chciał żebym miała? 😭 mam ciemny brąz,ot takie wenge :D długie, do łopatek hmm a może chociaż chcesz moją fotkę od tyłu o ile mam taką albo z profilu z zaklejoną twarzą to zobaczysz jakie mam włosy :D

Gość MOSAD
dajesz, ale nie pokazuj twarzy, bo Cię tu przerobią :) z włosami wenge pasowałabyś idealnie do mojej kuchni :)

Gość Wengewłosa
cholera na kazdej fotce wygladaja jak czarne :D ale nie są! muszę znalezc dowod ;P

Gość MOSAD
mam nadzieję, że hebaNOWE, bo się pomyliłem w wenge :)

Gość Wengewłosa
może wrzucę tą fotkę gdzieś na ogólny i spytam o włosy? ciekawe co by mi powiedzieli, bo ja się nie znam, ale może są w złym stanie? :O

Gość HebaStary
Stało się, idę przebrać bieliznę. :) No ja , no, nie wiem, brak mi słów :) CudMiódMalina :) Teraz nerwowo zdzieram kwadracik, ale dobrze się trzyma :D

Gość HebaStary
każda kafeteriuszka Ci teraz zazdrości :)

Gość Wengewłosa
teraz Ty mi możesz wysłać jakąś fotkę włosów :P (na głowie rzecz jasna:))

Gość Wengewłosa
jeżeli to co mówisz to prawda to dziękuję :) a jeśli nieprawda to tymbardziej dziękuję za wyrazy uznania :D :D

Gość HebaStary
ja Ci je zaraz pokażę :) dzwoń do straży granicznej i powiedz, że dzisiejszej nocy będzie przekraczał granicę w Cieszynie granatowy, duży samochód na krakowskich blachach i kobieta siedząca za kierownicą przemyca marihuanę w torebkach z zieloną herbatą... a ja się pakuję i jadę do Ciebie :) rodzice w domu??

Gość HebaStary
ale dżinsy to masz raczej wieśniackie. styl typowo remizowy... ‏ reszta nawet spoko... pomijając te gumki na nadgarstkach, symbolizujące ideologie dorabiane do pojebanych pomysłów, równie pojebanych wizjonerów... CZŁOWIEK GUMA:classic_cool:

Gość centrum propagandowe Pjetard
Petard - ma super figurę, nie czepiaj się :)

toż napisałem: "reszta nawet spoko"

Gość centrum propagandowe Pjetard
ten Twój ANALityczny umysł :)

Gość Byłam głupia i młoda
a mogłam usunąć szybciej :O

Gość Laguna Bitch
Dobrze, że zdążyłem zapisać :D

Gość Rozważna i Roman Tyczka
HebaStary ja Ci je zaraz pokażę dzwoń do straży granicznej i powiedz, że dzisiejszej nocy będzie przekraczał granicę w Cieszynie granatowy, duży samochód na krakowskich blachach i kobieta siedząca za kierownicą przemyca marihuanę w torebkach z zieloną herbatą... a ja się pakuję i jadę do Ciebie rodzice w domu?? jakie to romantyczne😍😍 rodzice w domu ale już za 10dni bede sama :classic_cool:

Gość powabnul Czkawkul
ja je już mam na tapecie :)

ale trzeba przyznać ( a nie lubię przyznawać ), że włosy ma zjawiskowe... ...co nie zmienia faktu, że za blue jeans- otrzymuje order z ziemniaka:classic_cool::classic_cool:

Gość powabnul Czkawkul
nosz cholera, 10 dni jej nie przetrzymają chyba :) zapomniałem o Romanie i jego tyczce

Gość Wieśniaczka z Remizy
ale dżinsy to masz raczej wieśniackie. styl typowo remizowy... - żartujesz chyba :D w remizie nigdy nie bylam a dwa !!! to moje ulubione dżinsy!! wszyscy mówią,że są be, a ja własnie je uwielbiam, granatowe są banalne - gumki na nadgarstkach symbolizujące gotowość do związania włosów :D :D druga gumka dla picu, bo lubię mieć ukrwiony nadgarstek :D po trzecie : całe szczęście,że nie wrzuciłam tu fotki w majtkach bo by Petard miał dopiero używanie (majtki jak z remizy:classic_cool: bluzka jak z kostnicy )

Gość powabnul Czkawkul
dopiero teraz odkryłaś, ze jestem romanTYkiem? No wiesz!! 😭 jak jednak zacznę słuchać soundtrack'u z Titanica, to zadzwoń po odpowiednie służby :)