Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czkawka w pomarańczach

eicjatiw

Polecane posty

Gość dyskretne ziewnięcie krytyka
może być w paincie, a możesz odręcznie na kartce, następnie zeskanować i wkleić :) fantazjować rzecz ludzka, też często fantazjuję, a potem muszę prać pościel :) :D

Gość Pan i Czkawka
lecę na chwilkę wciągnąć rosół :) z McAaronem :)

Gość czkawka del rey
takie fantazje to nic złego :) po co pierzesz? przecież to nie brudzi :D a i bać się zajścia w ciąże nie musisz :D gorsze są fantazje w stylu "jestem podobna do Anny Przybylskiej" a potem widzę sie w lustrze :O :(

Gość Stój Halina....
cóż za niezwykły zbieg okolicznoości ja też dzisiaj miałam rosół :D i zjadłam go w 9 minut :) (to wtedy gdy ktoś się podszył i napisał "co zarucham to moje" )

Gość Bój w Hucie!
takie koincydencje zdarzają nam się na każdym (w każdym?) kroku - to jedyna zupa, którą potrafię zrobić :) rozgrzewająca, gdy na POLU (nie dworze) ziąb. Choć wraz z Tfoim pojawieniem się słońce zaświeciło - za oknem :D :D :D Też tak nie lubisz zimy jak ja, co?

Gość Na polu :)
Na polu można się schować w chochoła jakiegoś, w stóg siana a na dworzu jest ciepło od spalin :)

Gość szczęście Kokury
No kurva mać. Chciałem włączyć pranie, a pralka nie chce się włączyć i pokazuje mi napis F:16. Mam, kurva odlecieć myśliwcem, czy co? Ja pierdolę, Światowy Dzień Usterek ?? :D

Gość Porządny chłopak
Hej :)

Gość Pani Kichafka :(
U mnie też świeci słońce ponad chmurami, jakoś tak dziwnie, jakby koniec świata miał nadejść :O a może to po prostu mocniejsza żarówka :classic_cool: Właśnie kichnełam dwa razy :( a wiesz co to oznacza? :classic_cool: http://wisienkaa1.w.interia.pl/wrozby.htm

Gość Pani Kichafka :(
Widzisz to znak! wszystko się psuje,żona nadciąga, jeszcze masz szansę uciec! :) (tym tekstem zachęcałam i podburzałam młodzież w czasach gimnazjum/liceum tuż przed lekcj, niestety tylko raz cała klasa się schowała za słupem i mieliśmy zbiorową uwagę :D )

Gość Królowa Ściegu
może masz zbyt brudne/czyste rzeczy aby pranie wystartowało? :classic_cool: tak samo jak Ty nie znoszę zimy, chłodu, wiatru, śniegu....idealna temperatura 19-35stopni jak dla mnie :(

Gość Królowa Ściegu
wiesz co ja narazie muszę iść,nie bardzo się czuję:O :O mam nadzieję,że zastanę Cię jeszcze później :)

Gość szczęście Kokury
Fajny ten podział wróżb na dni i godziny :) Tylko pamiętaj, abyś w żadnym przypadku nie kichnęła dzisiaj między 19, a 20. :D Porządny chłopak - Twój nick może zawierać kłamstwo. Ostatni porządni chłopcy urodzili się w połowie lat siedemdziesiątych :) i dziś są jak dinozaury :D Pomyślałem o tym, że to świat sprzysiągł się przeciw temu , co nadciąga, ale nie ważyłem się tej myśli wyartykułować :D F16 to znak, by szyyyybko....

Gość PanBuk
No to leć dziewczyno z zatoki. Może jeszcze się uda nam dziś spotkać. 🖐️ 🌼 P.S. Czekam na ałtoportret :)

Gość National Geographic...
ojej to o 19 nie powinnam kichać 😭 zapomniałam,myślałam,że to po 20 i dlatego sobie na to pozwoliłam, ale nie martw się już kiedyś mi to wypadło,między lipcem a sierpniem (czyli między jednym blondynem a drugim) i nie wystrzegalam sie :D

Gość Centralna Ryba
o 20 też kichnełam :) 20-21 Miła rozmowa a więc czekam :) chociaż teraz pewnie gotujesz pyszną kolację z moruny dla swojej żony :(

Gość wschodni mistrz Hao-Su
nie gotuję, nie naprawiam, nie sprzątam. Basta!! :) Miałaś nie kichać o 19-tej 😭

Gość Centralna Ryba
Wiem wiem pomyliłam godziny :( co nie znaczy,że wystrzegam się jakie jeszcze miałeś nicki? :D masz lepszą pamięć niż ja :)

Gość konsorcjum sztuki radykalnej
miałaś nie kichać, wiesz co to oznacza 😭, chyba muszę przefarbować włosy, żeby nie być niebieskookim blondynem :) choć może wypadną i nie będzie się liczyło :D

Gość konsorcjum sztuki radykalnej
jeżeli chodzi o nicki to moim zdecydowanym faworytem jest mistrz hao-su i dyskretne ziewnięcie :)

Gość czkawka nostalgiczna
ja lubiłam nawet PanBuka i SrakęPraptaka... sentyment...

Gość dzień pieszego pasażera
Czkawko, ale ja nie umieram, chociaż z każdym dniem nie czuję się lepiej ... :) A w zatoce odpływ, czy przypływ??

Gość Franca Franca
Naprawdę nie umierasz? :) to dobra wiadomość :) 🌼 to czemu wzbudziłeś taki zamęt? cały dzień chlipię :( ale rodzice myślą,że to katar :D

Gość Franca Franca
odpływ przypływ? nie rozumiem, zlituj się, mam tak otępiały umysł jak dawno ...

Gość Dom Dla Zmyślonych Przyjaciół
chciałem, żebyś wiedziała, że gdy mnie nie będzie, to wcale nie znaczy, ze się na Ciebie obraziłem :) 🌼 boś wrażliwa dziewuszka :)

przypływ odpływ z zatoki :) widzę, ze leki nie działają. 😭 a czy wiesz, ze ja w międzyczasie widziałem film polecony przez kafeteriuszki :D :D :D, ale co najlepsze - występowała tam rodzina Kilgore'ów i padło stwierdzenie: krochmal :D myślę, ze to znak, ale nie wiem jeszcze, jak go zrozumieć

Gość Franca Franca
jakie kafeteriuszki?! :O masz jakieś inne? ! :O co to za fim?

oprócz Ciebie?? Nie miłuję żadnych innych dziewcząt :) Polecały więc zobaczyłem. Ło Matko - typowo kobiece kino, oj tak :) Było bardzo romantycznie i prawie od tego nadmiaru estrogenu urosły mi piersi :)

oto treść w pigułce, ampułce: pracoholik wyjeżdża na wieś i tam nabywa drogą kupna stary, opuszczony dom. Po 30 minutach następuje przemiana w/w na zdystansowanego wrażliwca, a dzieje się to pod wpływem...no zgadnij :)

Gość Piczka wolna od świata
i to stamtąd wyniosłeś ten nick? no weź powiedz cóż za film myslalam że napiszesz: chciałem, żebyś wiedziała, że gdy mnie nie będzie, to wcale nie znaczy, że nie żyję :D