Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czkawka w pomarańczach

eicjatiw

Polecane posty

Gość Strażak na dyżurze
w majtkach?? Nie wrzucaj, bo już nie mam czystych majtek :) jest pięknie, Petard przyznał, że figura i włosy zjawiskowe, więc dobrze jest - na ogół nie jest taki łaskawy :D

nie przejmuj się moim zdaniem. ja juz tak mam, że jak sie do czegos nie dopierdolę, to źle się czuję:classic_cool: ‏ + za odwagę... i na tym kończę w tym temacie definitywnie

Gość Skurczyłbyki
nie o figurze nic nie mówił, tylko o włosach :) nie przeszkadzają kołtuny? :D dziwne,że to fotka z lipca teraz mamy wrzesien a ja mam włosy jakby krótsze :O :O mimo że nie ścinałam :D może od słonej wody się skurczyły :D

Gość Nemunas
może Turecki szef sali Ci je podskubywał na pamiątkę :)

Gość Skurczyłbyki
Dzwonić do tej straży granicznej? a co jak naprawdę będzie wiozła trawkę? :D

Gość Nemunas
jeżeli naprawdę będzie wiozła, to jest szansa, że trochę posiedzi :) dzwoń zanim przejedzie przez granicę :)

Gość gamzee
nie on o włosach nic nie mówił, chciał moich dołeczków :O

Gość Nemunas
dołeczków?? teraz ja nie rozumiem, a nie mam alkoholu we krwi :) to już jakaś wysublimowana erotyka dla koneserów :)

Gość guzel gamze
gamze = dołeczek w policzku :)

Gość bendem brzytwom
HA!!! Mój pierwszy nick :) jeszcze przed sraką praptaka :)

Gość Eli, Eli, lama sabachtani?
masz dołki w policzkach - przestańże już dziewczyno, no przestańże!! Błagam!! Miej litość WaćPanna :)

Gość Murena Murena
Coś mi mówi ten nick...czyżbyś pisał pod nim na uczuciowym? eli eli - to żydowski? :D ale co w dołeczkach jest fajnego? w podstawówce mówili że to okropne :(

Gość bendem brzytwom
na uczuciowym raczej nie pisuję, nudzi mnie okrutnie. Pod tym nickiem pisałem z Józefem Oleksym - stąd nick :) a później wkurwiałem wszystkich udzielając odpowiedzi niczym Ufaszon, tylko zamiast krochmalu pisałem radę: zrób sernik :) Dołeczki=cudo :) eli, eli tak, to po hebrajsku.

Gość bendem brzytwom
Czkawko, gdzie widziałaś film Ładne kwiatki i Tanguy??

Gość Morena, I give you my love
na jakimś TVP2 albo tvp1 parę lat temu, a teraz chcesz obejrzeć? o właśnie miałam w ciągu dnia parę pytan do Ciebie, ale nie zapisałam :O no to przepadło już nigdy ich nie zadam 😭

Gość antonia iacobescu
o i znowu kichnęłam :O :O 22-23 Uwielbia Cię mam nadzieję,że to o Tobie :classic_cool:

Gość antonia iacobescu
nie martwisz się,że żona tak późno w nocy sama jedzie? :classic_cool:

Gość Upadła Madonna z WieIkim Cycem
Teraz nie, ale myślałem dziś o tym i nie mogłem znaleźć w sieci. Słuchaj uważnie, bo nie będę powtarzać :D - nie umieram! Zadasz mi PYTAnia jeszcze. Toi Toi i ja kichnę :)

Susan jest dobrym kierowcą, choć jazdę w nocy odradzałem - ale to bardzo łatwa trasa.

Gość HerrFlick
nie wiadomo kiedy znowu Cię zobaczę :O 😭:classic_cool:

Gość Helga....
Łatwa trasa? :classic_cool: a jak przy trasie będą stali męscy prostytutkowie? :classic_cool: oglądając w-11 odniosłam wrażenie,że dzifkami oblane są wszystkie trasy dojazdowe do Krk :D

Myślisz, że męscy prostytutkowie napadną na jej auto i siłą wymuszą wykonanie usługi? Uwierz, że byłaby zachwycona :D A tak serio, to ja na drogach dojazdowych do Krk nigdy ich nie widziałem, natomiast przed Warszawą, od strony Grójca, to całe mrowie bułgarskich turystek :D I jeszcze na trasie Wawa-Białystok też.

Gość DzińDybry
Zjadłybyście kawałek nie swojej kupy o wielkości orzecha włoskiego za 1199 zł? 22:22 22:22 [zgłoś do usunięcia] rfgrefgre nie 22:23 [zgłoś do usunięcia] rfgrefgre gdybym zjadła to przez resztę życia sama czułabym się jak kupa mimo tych pieniędzy 22:26 [zgłoś do usunięcia] hujikoko ja bym zjadł za 10kawałków 22:27 [zgłoś do usunięcia] Prawa-Tywa ;) Z obrzydzeniem ale raczej tak 22:37 [zgłoś do usunięcia] ożesz kurde za większe pieniądze ,ale za duuużo większe i napewno bym wyrzygała CIEKAWE czy te wypowiedzi są serio :D :D

1199 zł :D Skąd akurat taka cena? To mnie zastanawia :D

Gość DzińDybry
skąd wiesz,że akurat bułgarskie? :classic_cool: czyżbyś się zatrzymał i ...pytał o drogę? a własnie czy Wy w Krakowie mówicie np. Czy zamiast Trzy, albo Zaczymaj się, czeba zadzwonic na policje

Gość DzińDybry
Nie wiem skąd taka cena, wczoraj widziałam coś o nasikaniu na głowę za 100zł :D

Gość Rene Artois
Mówimy czecia czydzieści czy :D Mogłabyś być prokuratorem, po pytaniu o Bułgarki. Lub chociaż zagrać w Detektywach :) Przyznaję, użyłem stereotypu :) Nie za-PYTA-łem :) Choć patrząc na ich urodę, to chyba nie żałuję :)

Gość Turecka BurdelMama
Liche lica miały te córy koryntu? :D To raczej do przewidzenia,że na prostytutki nie idą miss :D A wiesz,że w którymś tam roku, w Turcji jako osobę która zapłaciła najwyższy podatek albo datek była burdel mama? i ogólnie takie kobiety są tam szanowane :classic_cool: