Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klub malucha

pytanie do mam - klub malucha

Polecane posty

Gość gluck:):)
I nie, nie mozna odpowiedzic konkretnie jesli nie ma sie podstawowych informacji, ktore dziewczyny chcialy uzyskac od autorki!!! Pojelas?

Gość mala mimitka
ponowię pytanie - ile opiekunek na 12 dzieci przewidujesz?

Gość klub malucha
myslalam o 3 osobach do opieki tzn zatrudnionych bedzie 4

Gość dam wam odpowiedz
w moim bloku bezczelna baba otworzyla klub malucha!!Zlaza sie do niej bachory i dra ryje niestety zadne rozmowy nie daja rezultatow!!!jest g l o s n o !!!!! Kluby malucha itp. nie moga byc w blokach -MIESZKANIA SA DO MIESZKANIA A NIE DO PROWADZENIA UCIAZLIWRJ DZIALALNOSCI TEGO TYPU.Zastanowcie sie ilu osobom mozecie uprzykrzyc zycie.

Gość klub malucha
to nie jest blok a dom dol bedzie przeznaczony na klub

Gość gadugaduuuu
głupie cipy, ona pyta, ile byście dały za to, a nie czy wam się podoba pomysł zazdrośnice wstrętne, siedzą na dupach w domach, a jak ktoś otwiera biznes to jojczą, że głupi, że one to by nigdy tak nie postąpiły. ja pierdole, co za mentalność

Gość klub malucha
niestety krytyka jest z gory przypisywana

nie siedze tępoto wyzej, na dupie w domu, pracuje zawodowo i bardzo sobie chwale swoj etat za dobre pieniadze i z dobra perspektywa na przyszlosc i w dupie mam takie sfrustrowane wariatki jak ty co mierza wszystkich swoja miarka bez odbioru krzykaczu, z takimi jak ty nie wdaje sie w dluzsze dyskusje:D

I jeszcze autorko do ciebie-nie potrafisz w zaden sposob zachecic do jakiejkolwiek dyskusji, jestes roszczeniowa, zalozylas topik i oczekujesz odpowiedzi bo jak nie to tupniesz nozka i sie obrazisz obrazaj sie, twoja sprawa, klientow czyli mam dzieci takim podejsciem na pewno nie zyskasz

Gość klub malucha
gluck troche wypoziomowania moze meliske sobie zaparz

Gość gadugaduuuu
autorko, też otwieram taki klub, tylko, że o statusie żłobka prywatnego rodzice są w stanie płacić bardzo różnie, ja będę miała we wrocku 750zł plus wyżywienie i do takich klubów z tą ceną pchają się drzwiami i oknami mamy tu nawet klub opieki za 1,8tys za miesiąc z wyżywieniem i nie ma wolnych miejsc ale widziałam np dzisiaj reklamę klubu, który oferuje opiekę 6h dziennie za 400zł różnie to jest, wszystko zależy od tego, ile chcesz grup, po ile dzieci, w jakim miejscu (na obrzeżach czy w centrum) i wielu innych, typu atrakcje, imprezy w klubiku, wielkość ogrodu, w jakich godzinach otwarty etc w każdym razie nie myśl o tych marudach, bo pieprzą tylko całe życie na kafe i własnego biznesu ni hu nie otworzą a potem zdziwione, że bieda wejdź w google.pl i wpisz prywatny punkt opieki i połać po stronach, wypośrodkuj i masz cenę pzdr

Gość klub malucha
ja sie obrazam? haha dobre mialas zly dzien?

Gość klub malucha
pewnie was nie stac na takie kluby glupie zazdrosne babsztyle

Gość klub maluchaa
gadugaduuuu dziekuje za cieple slowa i cenne rady:)wspieram ludzi z wlasna incjatywa i pomyslem na zycie

Gość klub maluchaa
22.31 podszyw

Gość gadugaduuuu
gluck, tępa dzido, o na nie kazała ci pisać opinii i zadawać pytań, tylko pytała rodziców (!) o to, ile daliby ogólnie w przybliżeniu za punkt. a ty bezczelnie i po chamsku wypytujesz i żądasz odpowiedzi weź idź się leczyć, bo tu już żadne tłumaczenia i prośby nie pomogą zawijam, bo mi się mózg zlasuje na razie

Gość serenada nocna
do gadugaduuuu No trzymajcie mnie, niezrownowazone babsko wyzywajace innych od cytuje-glupich cip-otwiera klub malucha:D no lepszej antyreklamy taki miejscom zrobic nie moglas:D:D:D:D:D

Gość do gadugaduuuu
Pięknie, pięknie, swietne wystawilas obie kobieto swiadectwo. I ty chcesz dziecmi sie zajmowac? Wybacz ale toba powinien sie zajac psychiatra

Gość hiacytaa lordis
Jakby ktos nie zauwazyl autorka topiku to osoba spod nicku "gadugaduuuu".

Gość gadugaduuuu
gadugaduuuu, dziekuje jeszcze raz za twoja opinie:) ten klub to moj cel zarobkowy i zawodowy, dzieki raz jeszcze

Gość margrrgrafka
Ja płacę 800zł z wyżywieniem. Dziecko jest tam 7h. Ale w cenie są zajęcia na sali zabaw oraz 1 w tygodniu 20minut w grocie solnej. Wszystko jest w jednym budynku. Dla osób z zewnątrz zajęcia na sali zabaw kosztują od 15-25zł za godzinę w zależności od tego w jakim dniu i w jakich godzinach-oczywiście najdrożej w weekend. Co do kadry-u nas są 3 grupy dzieci po 15osób i każda grupa ma swoją opiekunkę i pomoc opiekunki oraz nauczycielkę. Do tego jest na całość jedna pielęgniarka oraz psycholog. Do tego są właściciele-małżeństwo nauczycieli-emerytów i opiekunka w sali zabaw oraz kucharka i pomoc kucharki. Ale jak rozmawiałam z właścicielką-to oni największy zarobek mają z sali zabaw. Teraz z klubiku im sporo przybyło,bo mają 3 grupy,ale przy jednej ledwo się opłacało-ale od czegoś musieli zacząć. Dzieci mają do dyspozycji ogród i plac zabaw, każda grupa ma swoją salę, każda grupa ma swoją sypialnię, wspólna jadalnia oraz sala zabaw, 4 łazienki a w każdej 2wc i prysznic.

Gość do autorki tego tematu
chyba zapomnialas zmienic nicka pierdolnieta szmato 23:38 [zgłoś do usunięcia] gadugaduuuu gadugaduuuu, dziekuje jeszcze raz za twoja opinie ten klub to moj cel zarobkowy i zawodowy, dzieki raz jeszcze

Gość axssa
ale cyrk :)

Gość Gj gukbhuio
zapomnialas zmienic nicku debilko, co ma do tego to ze teraz piszesz na czarno?