Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonymus.........

Sytuacja w kraju jest fatalna, kto się zgadza?

Polecane posty

Gość dhbxhn
i co dalej?

Gość Anonymus.........
moglbym zostac Waszym przywodca

Gość dhbxhn
to zostań. masz jakiś program?

Gość pierdoletz
ty kurwa mądralo, co mi radzisz, żebym założył firmę - po pierwsze to nie takie proste, po drugie tutaj też państwo wyciąga sporo kasy od drobniaków, a urzędasy i politycy przepierdalają, po trzecie nie każdy może byc przedsiębiorcą, pracować też ktoś musi! Czasami to już zaczynam mysleć, że tylko pokojowa aneksja przez Niemcy może poprawić nasz byt :(

Gość shatyn gdzie jesteś
????

Gość dhbxhn
założenie firmy to prosta rzecz. ty myslisz że przedsiębiorca nie musi pracować?

Gość pierdoletz
Pracować -> pracować na etacie u kogoś, nie łap mnie za słówka.

Gość Anonymus.........
mam polityczny talent , nie chwalac sie goruje nad Wami intelektualnie. moglbym rzadzic. ale Wy musicie najpierw te czarna robote zrobic.

Gość dhbxhn
chcesz zarabiac tyle ile niemiec to pokaż że tak można płacić pracownikom. bo inaczej twoje żądania są bez sensu

Gość oprócz talentu trzeba
miec program polityczny. jaki masz?

Gość Anonymus.........
jest duzy potencjał w narodzie, nie wykorzystany

Gość dhbxhn
Mam 27 lat :) Popieram na przemian PO i Korwina :) Głosowałem oczywiście na PO :) Jestem bezrobotny :) Mieszkam z rodzicami :) Żyje mi się świetnie! :)

Gość dhbxhn
jaki potencjał?

Gość wojreeemb
Wlasnie dziwie sie ze jeszcze nie zaczynamy wychodzic na ulice, w egipcie i innych krajach juz to dawno zrobili, nawet kadafiego kurwa obalili a my, siedzimy w domach i patrzmy jak tusk nas rucha bo sie ruskich boi

Gość Fiutekowy56
W Polsce tak już pozostanie: nieład, korupcja, bałagan, biurokracja, ubóstwo itp. Wszyscy mądrzy ludzie są w biznesie a w polityce to tylko druga klasa. Rozmnażają biurokrację a dla emerytów i na budowę dróg nie ma pieniędzy. Nie ma się co denerwować tylko szukać pracy za granicą. Jestem cudzoziemcem i już do kilku instytucji zaproponowałem darmową poradę, to nawet mi nie odpisali. Były przypadki, że zaprosili a potem wyprosili. Także podsumowując to Polska jest zadupiem Europy. Mają na myśli tylko obchodzić rocznice pożalić się zapalić znicze a miliony głodują. Kiedyś Bismarck powiedział, daj Polakom władzę to oni się nawzajem pozabijają.

Gość Anonymus.........
energetyczny.

no to załóżmy że zdejmiemy Tuska i jego przydupasów. co dalej, co się ma zmienić?

Gość pierdoletz
Czy ja gdziekolwiek napisałem,że chcę zarabiać tyle ile Niemiec? NIE. Chcę zarabiać godnie, a więc tyle, żeby mnie stać było na bieżące utrzymanie i zapewnienie sobie przyszłości, już nie mówiąc o innym życiu, niż z ołówkiem w ręku. A nawet jeżeli nie, to żebym ta kasa którą państwu oddaję w formie podatków była wydawana na to, na co powinna a nie na utrzymywanie armii pierdzistołków, limuzyny dla spasionych świń z rządu i inne duperele. Myślicie, że dlaczego ciagle brakuje pieniędzy, a to na kolej, a to na szpitale, a to na szkoły, czemu brakuje żłobków i przedszkoli? Bo pieniądze są, ale są przepierdalane.

Gość Anonymus.........
trzeba postawić na produkcję a nie na usługi jak jest teraz usługi muszą być tanie i na tym się nie dorobimy cięcia dla urzędników wysokiego szczebla, dla prezesów spółek skarbu panstwa do poziomu śrendniej krajowej podatek bankowy ograniczenie wydatków na wojsko, misje i tym podobne, bo to nic nie daje, zero produktywnosci ograniczenie emerytur dla UBekow

ok. godnie. to załóż firme i płac swoim pracownikom godnie. pokaż że się tak da.

Gość pierdoletz
dnbxn, a takich wiernopoddańczych śmieci jak ty nienawidzę szczególnie, co to na każdy przejaw buntu reagują kpiącymi uwagami, widać mentalność chłopa pańszczyźnianego, który nie buntuje się, bo tak bozia nakazała nadal jest żywa.

Gość pierdoletz
mam żydowskie korzenie

Gość Anonymus.........
wsparcie wydobycia gazu łupkowego, jak najszybsze wykorzystanie tego potencjału poza tym w PL sa największe złoża złota w Europie, także wydobycie tego surowca

ciecia dla urzędników wysokiego szczebla i prezesów spółek sk. ok. ale wtedy nikt znający się na rzeczy, żaden fachowiec nie będzie chciał pracowac. wejda tam marnoty które będa źle zarządzały. o to ci chodzi?

Gość 21321321
to postaw na produkcję, ale jak jesteś amatorem Leppera to twoje IQ ma ponizej 90 i oprócz produkcji plemników raczej nic nie wyprodukujesz

Gość pierdoletz
ty głupia szmato, czy ja napisałem, że to tylko od pracodawcy zależy? na pewno w dużej mierze tak, bo takie np. tesco stać na to, żeby pracownikom płacić więcej, ale to państwo jest chujowo zarządzane, jeden dyma drugiego i stąd cały ten wyzysk, bieda i wieczny brak pieniędzy na wszystko. tak więc zamilknij i dla dobra narodu wypierdalaj

co ma państwo do prywatnych firm? w prywatnej firmie płaci własciciel.

Gość pierdoletz
marnoty? kurwa jasna, ja chyba śnię! Nigdzie w cywilizowanej Europie nie ma takiego rozrzutu płac między pracownikami "dołowymi" a kierownictwami, radami nadzorczymi itd.!