Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliowa dama

za 2 tygodnie mój ślub

Polecane posty

Gość liliowa dama

wszystko zaplanowane, kochamy się, oboje już po 40, poznaliśmy życie, ja wdowa, on od 13 lat rozwodnik, dzieci pełnoletnie, oboje pracujemy. A ja w coraz większym stresie. czy warto na stare lata kajdany zakładać???

Gość liliowa dama
kocham ale czasami mam go dość.

Gość malenkaja stranaja
nie wychodz za maz po co ci ten papier a bez slubu nie mozecie zyc? mniej problemów wtedy

no tez wlasnie jak dzieci nie macie to wlasciwie jaka macie motywacje do tego slubu??? ale teraz to chyba juz odrobine za pozno na rady typu: nie wychodz za maz, jak wszystko porezerwowane i goscie pozapraszani.. :)

jak ludzie są mądrzy to papier nie zaszkodzi Szkodzi tylko tym co po ślubie wprowadzają dyktaturę i już się o nic nie starają

Gość Dżennifer
ale czasami mam go dość..... hahahaaa to juz mowi samo za siebie,facetowi bardziej potrzebna jest kobieta "na starosc" nie odwrotnie,13 lat rozwodnik,jedna umeczyl ,pozniej szlajal sie a teraz jak zobaczyl ze sie juz zaczyna starzec to szuka opiekunki na satarosc....precz z dzadami,mozna spytac dlaczego czasami masz go dosc??

Gość onawi
nie warto,,,,,po co ci kula u nogi,obiadki,kino,spacery owszem ale mieszkanie i slub nie dziekuje ,po slubie przyjdzie rutyna,mlodzi maja zajecie,dzieci kredyty a u was juz tylko siapa i kanapa :) powodzenia mimo wszystko :)

Gość slubkalubka
na stare lata... kochana, zycie przed Toba! to mlode kobiety maja za swoje: porody, niecierpliwe docieranie sie, niekoniecznie przyjemny sex jak n FILMACH... PEWNIE, ZE WARTO sie wiazac, dopiero w dojrzalym wieku ma sie wiedze i doswiadczennie i czyni to milosc piekniejsza i trwalsza. i z sexu kobiety ponoc bardziej zadowolone

Gość slubkalubka
jak ludzie są mądrzy to papier nie zaszkodzi Szkodzi tylko tym co po ślubie wprowadzają dyktaturę i już się o nic nie starają zgadzam sie z powyzsza wypowiedzia

Czy ja wiem :o ja bym drugi raz nie wychodzila za mąż, co innego razem zamieszkać, to tak :) no ale ja nawet pierwszy raz brałam ślub żeby ucieszyć innych, nie dla siebie samej, więc moje zdanie sie nie liczy. Życzę szczęścia w każdym razie :)

Gość wszystkie takie cwane
jesteście? to juz w dojrzałym wieku szczęśćie nie przysługuje? po co wy te śluby bierzecie skoro to tylko papier i formalność? co za hipokrytki.. autorko, sercem sie kieruj, rozum za nim pójdzie;) i nie patrz na opinię innych, bo oni za Ciebie życia nie przeżyją. powodzenia:)

Gość Sajonarkaa
Moja babcia po śmierci dziadka długo nie mogła się pozbierać, pojechała do sanatorium a że jest bardzo rozrywkowa to od razu wieczorkiem poszła na disco w ośrodku i poznała tam Pana , młodszego od niej o 5 lat i wzięli ślub kościelny żeby być przed Bogiem na czysto i są ze sobą już 8 lat , a babcia miała wtedy 69 lat . W każdym wieku można znaleźć szczęście.

Nie wiem jak inni, ale ja nie napisałam tak ze względu na wiek autorki, która zresztą nie jest w żadnym razie stara :) napisałam ogólnie, każdemu powiem że ślub nie jest potrzebny, niezależnie czy pierwszy, drugi czy piąty, ale jeśli komuś jest potrzebny to dlaczego ma nie wziąć