Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nauczycielka98292

JESZCZE RAZ KTÓRAS NAZWIE CÓRKE AMELIA TO SIE PORZYGAM

Polecane posty

Gość nauczycielka98292

co druga dziewczynka to Amelia... masakra jakaś. Jak juz slysze Ameeeeelciu to mi sie naprawde rzygać chce. czemu jestescie takie monotematyczne?

Gość bvbbbgfhfnh
To fakt, już sobie powiedzieliśmy z kumplem, że jeszcze raz usłyszymy Ameeeelia to lejemy po mordzie. Poważnie.

Gość Alex Tyler
super niedługo urodzi sie nam córeczka to nadamy jej imie własnie Amelia dzieki za podpowiedz bo szukalismy dla niej imienia

Gość ale ja też
same Amelcie Majki Zuzie Kubusie i Kacperki :o

Gość bgfhgfhgfjnhgmjhkgychdrxg
jak można nazwac córke amelia? przeciez to wada genetyczna. do kompletu syna nazwij down.

Gość bgfhgfhgfjnhgmjhkgychdrxg
Amelki,maje, wiktorie, julie, zuzie, oliwie, natalie, weroniki, niny, zosie, bleeeeee

Gość to rzygaj
byle nie na mnie, fuj :O

Gość gdzie glupia nauczycielko
co druga to Amelia?!?A innego zawodu dla ciebie nie bylo?

Gość imie jak to imie
czyli moze podobac sie niektorym,albo i wcale.Ale rzeczywiscie taka nauczycielka to zgroza :/

Gość Faktycznie zgroza
żeby "nauczycielka" nie wiedziała co oznacza słowo "monotematyczność" i nazywała w ten sposób zjawisko nadawania tego samego imienia dzieciom przez wielu rodziców. Nie prowokuj gimgówno, tylko rzygaj gdzie ci się podoba po tych twoich tanich jabolach, a jak wytrzeżwiejesz to sprawdź w słowniku co znaczy "monotematyczność".

Gość i co takiego..
kiedys byly kasie, asie, anie, moniki, iwonki, edytki, beatki

Gość do bgfhgfhgfjnhgmjhkgychdrxg
A ty Jola, Mariola czy Beatka? Błeeeee...

Gość JESZCZE RAZ założysz taki
temat to się PORZYGAMY. Na ciebie.

Ja jestem nauczycielką a moja córka bedzie sie nazywala Amelia i nie obchodzi mnie kto co mysi, nie odgrazaj sie ze bedziesz bic za to bo bys nie chciala na mnie tafic kiedy mowie Melcia do swojej córki, bym Cie zagryzła gówniaro

co was do cholery obchodzi jak ktos nazywa swoje dzieci?! Nie macie wlasnego zycia? z resztą, o co ja pytam, ktos to zaklada taki temat- oczywiste, ze nie ma swojego zycia.

Gość amelia feee
okropne imie

Gość a jak masz na imie autorko?
lub jakie imie polecsz? bardzo mnie to ciekawi. Daj pare KONKRETNYCh przykładów, proszę.

Gość nauczycielka98292
Ja? Ja mam na imię Hermenegilda, i jestem bardzo z tego dumna, ponieważ nikt takiego imienia nie posiada i jestem orginalna i ludzie na mnie nie rzygają.

Gość ale ja tez sie zastanawiam
jak mozna dac dziecku na imie nazwe wady wrodoznej, polegajacej na braku konczyn :O Slysze Amelia i od razu widze kadlubka :O Jakby bylo imie Dpown to tez tak byscie dawaly na imie? Dlaczego nie dac dziecku na imie Hemofilia? :D

Gość ja mam tak samo
widze ladna dziewczynke,buzka jak malowana i nagle matka do niej wola AMELIAAAA! od razu wskakuje mi przed oczy kaleka,czlowiek chory,uposledzony. i twarz tej slicznej dziewczynki zmienia sie w cos,cos czego opisac tak po prostu nie mozna

Gość twemdgj
izabela,normalna deformacja ciala.sprawdz w encyklopedii. a Melcia to tez mi sie srednio kojarzy.i sie tu nie denerwuj:-)

ja nie denerwuje sie ale poprostu nie ładnie cos takiego mówic bo my z mezem chcielismy juz dawno tak nazwac zanim stalo sie takie popularne a takie gadki sa poprstu żenujące, u mnie w rodzinie nie ma amelek wiec bede pierwsza:P:P

Gość ewewewewew23
a ja bd miał Zosie?pasuje?

Gość Melcia to imie dla krowy
raczej :D

Gość GGDGHDHGF
"żeby "nauczycielka" nie wiedziała co oznacza słowo "monotematyczność" i nazywała w ten sposób zjawisko nadawania tego samego imienia dzieciom przez wielu rodziców. Nie prowokuj gimgówno, tylko rzygaj gdzie ci się podoba po tych twoich tanich jabolach, a jak wytrzeżwiejesz to sprawdź w słowniku co znaczy "monotematyczność"." TYM SAMYM UDOWODNILAS ZE JESTES NA POZIOMIE AUTORKI... A JABOLE TO CHYBA U CIEBIE W DOMU DO SNIADANIA OBIADU I KOLACJI PITO

Gość asd;sojdpa
do GGDGHDHGF podpisywanie się innym nickiem nic ci nie da, gimgówniaku :D. i tak wszyscy wiedzą, że to ty. a jaki poziom (a raczej jego brak) reprezentujesz sobą, dałaś popis w swojej wypowiedzi :D.

Gość ło matko i córko i tak dalej
"TYM SAMYM UDOWODNILAS ZE JESTES NA POZIOMIE AUTORKI... A JABOLE TO CHYBA U CIEBIE W DOMU DO SNIADANIA OBIADU I KOLACJI PITO" powiedziałam ci mareczek - idź spuść z druta to ci się lepiej zrobi.