Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czokoo koloooo

Mam pytanie, czy jeansy Levis'a są ciagle dobre?

Polecane posty

Gość Czokoo koloooo

bo te z galerii np z reservda wytrzymują max 1 rok a potem sie rozciągają i mam worek na pupie :O albo pruja w kroku masakra i jeszcze jedno lepsze są 100% cotton czy 99% cotton i 1% elastan/spandex ? czym to sie rozni ?

zapomnij o tych galeryjnych ...są gorszej jakości. Lepiej znajdź firmowy sklep - jest spora różnica. No i chyba lepiej z domieszką, bo wracają do swojej formy i opinają, a nie wiszą.

Gość to zalezy co znaczy dobre
levis jest przecietna marka nie wszystkie tekstylie maja dobre, wiadomo, te ciensze sa slabsze jakosciowo, kolana wypychaja wszystko kwestia gustu. poprzymierzaj sobie rozne jeansy i wybierz w ktorych najlepiej sie czujesz ( no i cena) zamiast levisow wolalabym dolozyc i kupic pepe jeans albo diesel

Gość Czokoo koloooo
słyszałam o Dieslu ze są grube i wytrzymałe ale nie to nie moj styl, szukam prostych jednobarwnych spodni ciemnych lub jasnoniebieskich bez zbędnych sprań, przetarć i dziur Ciezko znalezc cos takiego..wszedzie fasony SKINNY, a ja niestety mam dość masywne uda i nienajlepiej w takich wygladam, czuje sie goła :D

Gość eeee tam......
Jestem wierna levisom ,ostatnio kupiłam cotton plus spandex,wyglądają extra,wygodne i bardzo dobrze się noszą.Peppe jeans czy diesel moim zdaniem są przereklamowane,mój mąż lubi te marki i je nosi,nie zauważyłam,zeby były trwalsze czy ladniejsze.W levis można kupić dużo klasycznych jeansów,w pozostalych więcej dziwadztw,mi dziwadztw,ale to już kwestia gustu.

Gość pilo
Mam levisy "rurki" z 95 roku i ciągle są w dobrym stanie. Trochę się strzępią na samym dole, ale bardzo delikatnie. Wypłowiały, ale czasem je nakładam, choć trudno mi sie w nie wbić :) Tak jak z mercedesem, kiedyś to było coś, dziś to już zwykłe auto :(

Gość mi mała ta sama
dzinsy polecam zawsze: tommy hilfinger (firmowy sklep), guess (firmowy sklep) i jack&jones dla facetow, wzglednie g star raw levisy nigdy mi nie odpowiadaly, podobnie jak lee

Gość mi mała ta sama
Czoko - odpowiedni styl dla Ciebie bylby curvy straight w takim razie albo real straight, zobacz na stronie hilfigera, maja mnostwo prostych, klasycznych dzinsow:)

Gość KolebkaNieba
Dla mnie levisy sa dobrymi jakosciowo spodniami. Mam kilka par i tylko w jednej po 2 latach zauwazylem przetarcie na wewnetrznej czesci, okolice spojenia lonowego. Reszta super kondycja. Mam tez lee i wranglery. Lee z kolekcji 101, dobry jeans, na pewno dlugo posluzy. Wranglery tez dobre sa. Zalezy mysle od materialu, brat mail lee i tez mu sie przetarly w tym miejscu co wyzej opisywalem, ale to byl cieniutki jeans, taki z dodatkami czegos tam, takze polecam kupowac z grubego jeansu a wszystko bedzie gut.