Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blblbleeeeeeeeeeeeee

co myślicie o używanych butach na allegro ???

Polecane posty

Gość blblbleeeeeeeeeeeeee

kupilibyście takie używane nawet jeśli wygladają na w dobrym stanie ?

Nie, nigdy nie wiadomo czego można się nabawić, chociaż czytałam ostatnio, że używane buty można zanieść do szewca, a on przy użyciu jakichś specyfików wybije wszystkie bakterie. Polecić nie mogę, bo nie próbowałam

Ja też bym w życiu nie kupiła takich butów. Nigdy nie wiesz kto w nich chodził. A stopy do delikatny temat. Można szybko nabawić się jakiegoś paskudztwa.

Gość usia sia
To zależy. Nie przesadzajcie - czasem ktoś raz załozy buty i sprzedaje.Dla was wszyscy mają grzybicę? Bez przesady. jeśli buty fajne, nie zniszczone to czemu nie?:)

Gość usia sia
Nowe buty też czasem mierzy ze 100 różnych osób - też można coś podłapać. Nawet większe prawdopodobieństwo.

Jeśli wyglądają jak nowe, to czemu nie? Wiele osób kupuje teraz buty po to, żeby je założyć jednorazowo do sesji zdjęciowej, albo przez internet nie sprawdzając dokładnie rozmiaru, i potem sprzedaje jako niepasujące - takie buty są właściwie raz przymierzone (wcześniej leżą w magazynie dystrybutora), to nawet lepiej niż buty które stoją w sieciówce i dziennie przymierza je dziewięćdziesiąt osób.

Gość klaudia1617
jezeli buty sa jednorazowo noszone to mysle ze..czemu nie, ale jezeli buty sa noszona pare razy to to nawet nie chodzi o jakies tam bakterie ale tez o to ze but ksztaltuje sie do nogi kazdego z nas bo wbrew pozorom kazdy ma inny ksztalt i czytalam kiedys ze to jest problem, nie wolno nosic czyis butow

Gość ekrlrrrrt
Kupilam pare razy wszystko bylo ok- a zawsze przed zalozeniem takich butow uzywanych z allegro czy z lumpeksy przecieram wacikiem w srodku spirytusem aby odkazic.

Gość mierzenie butów nowych w
sklepie to nie to samo co ,co kupowanie używanych-prawdopodobieństwo grzybicy w używanym obuwiu wielokrotnie większe niż w takim przymierzonym! poza tym mnóstwo ludzi ma grzybicę i....nawet o tym nie wie,myśląc np przebarwienie płytki -od uderzenia ,czy łuszczenie się skóry na palcu.........NIGDY NIKT ROZSĄDNY NIE KUPUJE UŻYWANYCH BUTÓW BO NIE WIADOMO KIM!CHYBA ,ŻE RYZYKUJE CHOROBĄ BO NIE MA NA CHLEB......

Gość do mamy z cafeee
a w sklepie przymierzac to sie nie wstydzicie, haha

Nie. Mam złotą zasadę: nie kupuję używanych butów i bielizny. Nie wiadomo kto w tym wcześniej chodził, może miał grzybicę, albo coś.Fu...

Gość allejajtza
co jak co ale butów używanych w życiu bym nie kupiła, tak jak bielizny.