Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana 40506080

Tragiczna sytuacja ...Nie wiem co robić .Pomóżcie !!!

Polecane posty

Gość Załamana 40506080

Dziś mój chłopak zaprosił mnie na kolacje do restauracji (bardzo droga ,elegancka ,jedna z najlepszych w mieście, wgl nigdy nie jadaliśmy w takich miejscach) i kumpela powiedziała mi że widziała go tydzień temu u jubilera (on nigdy sam mi nie kupuje biżuteri bo wole sama sobie wybrać więc takie zakupy zawsze robi ze mną ) .Wynika z tego że chce mi się oświadczyć.Tyle że ja go wgl nie kocham ,miałam zerwać już z nim dawno temu ,ale nie mam odwagi powiedzieć mu że to koniec ...Nie wiem co zrobić kiedy dziś zapyta mnie o czy chce zostać jego żoną (a nie chce)...boje się powiedzieć mu NIE !!! co ja mam robić ?

Gość Załamana 40506080
Prosze was o rade...

Gość Każdy koniec ma dwa kije
Przecież to nie Twoje życie, i tak o nim nie decydujesz. On zdecyduje za Ciebie i będziesz do końca życia nieszczęśliwa. Prowo jak z tym psem*

Gość hmmm jaaaaaaa
to odmow pojscia do tej resteuracji....powiedz,że cos ci wypalo nagle...a potem porozmawiaj znim szczerze....a tak swoja droga po co z nim jestes skoro go nie kochasz????????

Gość Załamana 40506080
napisałam że nie potrafię mu powiedzieć że zrywam ,on ciągle mi powtarza że jestem najważniejsza dla niego ,że nie potrafi beze mnie żyć ,że zrobi dla mnie wszystko ...

Gość a co to za problem sie zareczy
zaczyny nie od razu oznaczaja slubu, zareczyc sie zawsze mozna, a jak bedzie chcial planowac slub to mu powiesz ze na razie nie chcesz bo (cos wymyslisz, bo chcesz skonczyc studia, bo macie za malo kasy, albo bo jeszcze nie chcesz teraz brac slubu i juz)

Gość Załamana 40506080
Dzięki wam serdecznie za odp ,chyba z nim dziś pogadam i powiem mu prawde :/