Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i nie wiem co teraz:/

Dostałam od faceta na urodziny w prezencie SPODNIE :/

Polecane posty

Gość gggggggggggt
a ty co mu kupilas na urodziny?

ja bym się też wkurzyła, bo zawsze latałam za prezentem dla chłopaka, nawet za fajnym opakownaiem zeby wszytsko było idealne, ale faceci i tak nie przywiązują do tego wagi ;) pogadaj z nim o tym, że Ci się to nie podoba, jak tego nie zrozumie tzn że Cię nie szanuje, to bo sory, urodziny to jedyne w roku święto każdej osoby, powinno się dawać coś wyjątkowego, a nie spodnie, może gacie jeszcze, takie coś to mi może kupić, ale jak sobie sama wybiorę a on tylko zapłaci w ramach urodzin

ja bym się też wkurzyła, bo zawsze latałam za prezentem dla chłopaka, nawet za fajnym opakownaiem zeby wszytsko było idealne, ale faceci i tak nie przywiązują do tego wagi facet to nei baba!:o no chyba ze gej:o

Gość młoda żonkaaaaaaa
Heh, no romantykiem to on nie jest...ale prezent praktyczny. Mój mąż np. kupił mi w tamtym roku robot kuchenny :P Ja mu się zrewanżowałam maszynką do włosów...a pomyśleć, że kiedyś były kolacyjki, winko, nawet wyjazdy na weekend. Życie.

Ja też bym się cieszyła, gdyby były fajne i w moim rozmiarze. Faceci myślą trochę innymi kategoriami i takie prezenty także należy docenić.

Tak, facet jak zapomni o urodzinach to zamiast polecieć i kupić pierwsze lepsze czekoladki i kwiaty to szuka spodni w TWOIM rozmiarze. Masz rację, z pewnością zapomniał...

Gość prowo ale ptak we
wrzosach przebił.Ja dostałam kiedyś prodiż w papierze pakowym obwiązany sznurkiem. A brat plastikowego mikołaja walącego w bębny na 17 urodziny.

Gość małgośka móiwa mi
ja wszytskie prezenty pakuję w szary papier i przewiązuję wstązką lub szarym sznurkiem, zazwyczaj dołączam własnorecznie wykonany (postarzany, ze starymi stemplami)kartonik i doczepiam do sznurka. Uwielbiam opakowania eko :-D

Gość małgośka móiwa mi
przedem pakuję je w pudełka po butach a na prezenty kupuję papier toaletowy makulaturowy, lub ocet zamiast płynu do mycia szyb

Gość to byly czasy
wg niego kiepsko sie ubierasz i wzial sprawy w swoje rece :D