Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makal

byly byla ku przestrodze

Polecane posty

Gość makal

dziewczyny nie dajcie się nie bądźcie tak głupie jak ja. 11 miesiecy dawałam sobą manipulować tylko dlatego, że mój szanowny były nie chciał mnie dla siebie, ale żeby ktoś inny mnie miał też nie chciał. trzymał mnie w rezerwie i spotykał gdy mu sie nudziło, bądź chciało bzykać. Zawsze twierdził, że on nie chce seksu ale jest chemia i wspomnienia co za bzdury masakra mówię wam wszyscy faceci to chuje, dranie i wykorzystywacze. ściemniał mi tyle czasu , dawał nadzieje na przemian z informacją, że nie będziemy razem owszem niczego nie deklarował, ale to było w gestach czynach, mowie między wierszami chuj jeden bawi się mną jak mu się podoba. uwazajcie na takich

Gość teraz takich coraz wiecej
cwaniakow, szczegolnie w necie i takich po 30-stce starych kawalerow-piotrusiow panow:o

Gość Dziuraczek
Bo naiwna z ciebie dziewczynka i łatwowierna. Pogódź się z porażką boś głupia.

Gość takasobiejestembabka
niestety,znam wiele takich podobnych przypadkow... byly przylazi na sex. Latwa dupa,niestety

Gość makal
nie sypiam z byłym, większego wkurwa mam bo udaje, że to przez przypadek by sie wszystko działo bo okoliczności , potrzeby itd gnojek ja naiwna i zakochana byłam a on wpoil mi do glowy ze taki szlachetny.

Gość cxnn
Możesz mieć pretensje przede wszystkim do siebie, bo do takich akcji trzeba dwojga.