Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goltek

Lubicie Bonda?

Polecane posty

Gość goltek

Niebawem premiera już 23.filmu o 007, szmat czasu, kopa filmów, pół tuzina aktorów... Lubicie te filmy? Macie swoich faworytów?

Bardzo lubię serię filmów Bondem, co prawda te nowsze są dla mnie... przystępniejsze ;) A od kiedy Bondem jest Daniel Craig to już w ogóle szał! ;P

Gość jacek-placek
Szał? Szał jest już od 50-lat, szczęście, że Craig jest godnym następcą Moore'a oraz Conneriego, bo Brosnan był mało meski. ;/

Gość królowa złota
Też nie lubię.

pewnie, ze lubie:) a od czasu jak Bondem zostal Craig to nawet chyba mozna powiedziec , ze jestem fanka. Na Skyfall oczywiscie ide. Widzialam zajawke filmu, mysle, ze warto...

Gość poszywator
śmieszne filmiki,super jezeli tak się do nich podchodzi za dużo powagi w nowych, a było tak fajnie kiedyś teraz przypominają tylko sprawnie zrobioną sensację LUBIĘ, UWIELBIAM

Gość lfdsfs;l
gdy pierwszy raz zobaczyłem tego osławionego bonda a było to pewnie ponad 20 lat temu to nie mogłem zrozumiec czym tu się zachwycać kupy się to nie trzyma taka bajka dla mnie to jest nudne

Gość goltek
Nudne? Są gusta i guściki, piękne kobiety, szybkie samochody, niezwykłe gadżety to jest to, co tygryski lubią najbardziej... :)

Czy slyszeliscie te nowe piosenke Adele, ktora nagrala do Skyfall? co sadzicie? dla mnie super... a jesli chodzi o to, ze Bond to bajka... to takie jest jego zalozenie... przeciez nikt nie traktuje przygod Bonda powaznie. To ma byc lekka i mila rozrywka i sadze, ze jak do tej pory to tworca sie to udaje...:)

Powiem Wam, że ten nowy Bond jest genialny. dla mnie najlepszy film roku. i wcale nie trzeba być fanem Bonda, żeby się podobał.

Bond wraca do klasyki. Świetne kino akcji i krajobrazy zatykające dech w piersiach :) Mega rozrywka na wysokim poziomie :) Na pewno kupię sobie DVD.

Gość również nieznoszę tej serii.ni
r oglądam takich góówien..

Gość piernik w basenie
mnie się podobał ostatni Bond. Nawet do Craiga się przekonałem.